втора среща
Любов и партньорство

7 знака, че ще имате и втора среща с него

Ако искате да знаете дали запознанството ви с един човек е минало добре, то ще търсите знаци за втора среща, която да бъде организирана от него. Ако мъжът е бил впечатлен от вас, ще има желание да излезете пак. Звучи много лесно, но със сигурност ще мислите за много неща, които ще бъдат противоречиви. Не е изключено желанието за втора среща да бъде само от единия човек, а това е знак, че нещата няма да се получат. Няма да ви е приятно вие да сте отхвърлената страна, но това зависи от много фактори.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето няколко сигурни знака, че може да очаквате покана за втора среща с него:

Не е имало разговори „аз, аз и аз

Здравословната комуникация е двупосочна. Когато двама души участват равностойно в разговора, именно тогава се създава здрава връзка. Ако половинката ви е искала да ви разкаже за себе си и е била също толкова заинтересована да разбере за вас, това е класически знак, че се интересува от вас. От друга страна, ако всички разговори са били за вашата половинка и тя не ви е насърчавала да говорите, това е знак за лоша среща.

Той вече планира втора среща с вас

Дали той ви е дал фини намеци за втора среща или директно ви е помолил да се срещнете отново? Очевидно е, че ако първата среща е минала добре, вашата половинка ще иска да се видите отново. Това може да означава също, че партньорът ви иска да ви опознае повече и да материализира нещата.  Ако случаят е такъв, то това е категоричен знак, че любовната ви история продължава.

втора среща
7 знака, че ще имате и втора среща с него

Чувствате пеперуди в стомаха

Съвсем нормално е да усещате пеперуди в стомаха, докато сте на среща, но ако чувството се задържи дълго, това означава, че сте истински впечатлени от другия човек. Също така, ако чувството е взаимно, това е един от признаците, че първата среща е преминала добре.

Говорили сте за бъдещето

Ако и двамата сте говорили за това как изглежда бъдещето и за двама ви, това е сигурен знак, че срещата ви е преминала добре. Той може да ви попита за плановете ви за кариера, целите на връзката и т.н., за да разбере повече за това, което искате да постигнете в живота. Това е знак, че скоро ще получите покана за втора среща.

Имате сходни ценности

Да, противоположностите се привличат, но когато става въпрос за здрави взаимоотношения, една двойка трябва да споделя едни и същи ценности в много неща. Няма нищо страшно, ако той е екстроверт или вие сте интроверт, или пък вие сте любител на киното, а той обича да чете романи. Това са някои неща, върху които можете да работите, но когато става въпрос за важни области от живота като финанси, стил на възпитание, етика и ценности, е изключително важно да сте съвместими. Ако двамата сте говорили за интересите си и сте разбрали, че споделяте сходни ценности и етика, това е знак, че срещата ви е преминала добре.

втора среща
7 знака, че ще имате и втора среща с него

Той е запомнил всичко

Всички, особено момичетата, обичат, когато другите запомнят малки подробности за тях. Може би сте му казали за любимата си дреха или филм преди да отидете на среща, а той го е споменал по-късно в разговора. Или може би по време на срещата те ви слушат внимателно, а след нея си спомнят неща, които сте казали. Това е един от най-големите признаци, че първата среща е минала добре и сте се сдобили с фантастичен човек. При втора среща ще разберете какво още е запомнил от нещата, за които сте си говорили предишния път.

Те ви караха да се чувствате защитени

Без значение дали това е първата или втора среща с мъж, а може би десетата, джентълменът има естествения стремеж да накара дамата си да се чувства сигурна и защитена. Отвори ли ви вратата? Държеше ли ви за ръцете, докато пресичахте пътя? Обадил ви се е, за да потвърди, че сте стигнали благополучно до дома. Това са прости признаци, че първата среща е минала добре и сте си хванали истински джентълмен.

Вижте още:

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Tagged ,
на горе