Домашни ябълкови сладки – неповторим аромат и вкус
Приготвяне
20 минути
Готвене
25 минути
Общо
45 минути
Порции
12 бр. порции
Всеки, дори и начинаещ кулинар, може да приготви тези вкусни, ароматни ябълкови сладки.
Простите съставки и лесния процес на приготвяне на тези сладки направиха тази рецепта любима сред много сладкарски рецепти за печене, особено през есенния сезон, когато се събира реколтата от ябълки.
От посочените в рецептата продукти ще се получат 12 броя домашни ябълкови сладки, така че ако ви харесват, можете да преизчислите рецептата според вашите нужди.
Необходими продукти
2 ябълки
2 яйца
Захар 150гр
Масло 100гр
Брашно 350гр
Бакпулвер 1/2 пак.
Сол 1 щипка
Пудра захар /за поръсване/
канела /за поръсване/
Начин на приготвяне
Начин на приготвяне на домашни ябълкови сладки:
Започнете приготвянто, като разбиете яйцата. В купа разбийте яйцата, добавете към тях захарта и разбийте всичко с миксер до бяла твърда пяна, след което добавете размекнатото масло. Всичко се разбива отново с миксер.