Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 1 май 2023

Астрологичен съвет за 1 май 2023:  Ако нещо ви плаши или тревожи, си повтаряйте следното утвърждение: „Аз съм силен човек, аз съм силен, аз мога, аз съм самата сила“.

Астрологичен съвет за 1 май 2023 Бъдещето на офиса: От технологично напреднал офис към социално интелигентен офис

11 безценни урока от Конфуций: „Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Можете да омагьосате някого с думите си, с тях можете и да освободите някого от магията. Повярвайте, че силата на думите е безгранична. Всяка ваша мисъл ви въздейства. Когато се откажете от мислите, които ви изсмукват силите и започнете да мислите неща, които ви дават сили, увеличавате енергийната си мощ.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Всички велики учители са ни оставили сходни по смисъл послания: влезте в себе си, открийте невидимото си вътрешно Аз и любовта, която е у вас. По вашата духовна пътека най-голямото, което можете да направите за себе си, е да прощавате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете съпричастни към болката на другите. Разбирайте техните борби, разочарования, трудности и различия. Отворете сърцето си. Осъзнайте, че всеки прави каквото може. Не съдете никого.

Рак 22 юни – 22 юли

Когато направите усилие да забележите вълнуващата гледка, да чуете звуците, да усетите ароматите наоколо, вие успявате да живеете не по друго време, а в настоящия момент. Бъдете достатъчно уверени да изразявате себе си, без да се страхувате от упреци, ще вдъхновите и другите хора да постъпват така.

Лъв 23 юли – 22 август

Цялата магия, която притежавате, се основава на вашата дума. Вие правите магия всеки път, когато изговаряте думи… За да постигнете целите си в този живот, трябва да се освободите от утвърждението: „Не мога да го направя“.

Дева 23 август – 22 септем.

Повярвайте, че притежавате пълният капацитет, за да промените мислите си по всяко време. За да промените себе си, за да напуснете закостенелите рамки трябва да сте готови да отидете отвъд изпитаното и познатото.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Докато сте на този свят винаги бъдете като ученици. Земята е едно прекрасно училище. Направете всичко възможно, за да не изпадате в състояние на скука. Скуката е благоприятна почва за негативните мисли.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Не допускайте мозъкът ви да стане ленив. Не спирайте да трупате нови знания, умения… Обогатявайте познанието. Ако ви е трудно да промените мислите си, тогава направете ревизия на ролята им върху вашето развитие. Занимавайте с дейности, които разкриват и разгръщат вродените ви дарби, таланти.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Обградете се и общувайте с такива хора, които вярват в себе си, във възможностите си, това може да ви помогне и вие да направите същото. Разсейте мъглата от сетивата ви и тогава ще чуете вълшебният и нежен звук на душата.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Пречистете съзнанието си, само така ще е освободите от вредните идеи и ще се насочите към тези, които са полезни за вас. Чисто тяло не означава, когато е измито отвън. Чисто тяло е онова, за което се грижим с любов и чисто съзнание.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Ако се чувствате напрегнати, отпуснете се и дишайте дълбоко. Дишането ви потапя в състояние на мир и покой. Дайте възможност на ума ви да блуждае свободно и полека се концентрирайте върху нещото, за което мечтаете да ви се сбъдне.

Риби 19 февр. – 20 март

Освободете се от неразрешените емоционални проблеми, които поглъщат и обсебват мислите ви. Бъдете оптимисти, а не песимисти. Гледайте от хубавата страна на живота, защото такава винаги има. Смейте се. Занимавайте се с дела, които често ви карат да се смеете.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 май 2023

на горе