Ако мъжът ви забранява да правите това… той държи на вас

Ако мъжът ви забранява да правите това... той държи на вас
Любов и партньорство Психология

Ако мъжът ви забранява да правите това… той държи на вас

Ако мъжът ви забранява да правите това… той държи на вас, казват психолози. На пръв поглед някои действия на вашия мъж могат да ви се сторят обидни. Вие дори можете да си въобразите, че той се стреми да ограничи свободата ви и иска да ви контролира. Според вас, тези негови постъпки може да са ярък показател за равнодушие и неуважение, но знайте: Ако мъжът ви забранява да правите това… той държи на вас.

Вярно, за вас звучи странно, че мъж, който забранява на жената нещо, може да бъде силно загрижен, а не тиранин, както сега всички привикнахме да мислим и говорим. Но понякога за жената е много важно да се вслушва в своя партньор и да разбере, че той й желае само добро и щастие.

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече от колкото показва

8 неща, които мъжът търси в една жена

Бъди онази жена, която мъжът се страхува да изгуби

Мъжът, който обича никога не би излъгал жената до него

В кукленския манастир „Св. Св Козма и Дамян“ стават чудеса

Ето кои са тези неща, които мъжът наистина забранява на своята любима жена не от суета, а понеже е напълно психологически и физически сложна и съзряла личност.

Той й забранява да мисли за себе си лоши неща

Наистина, само обичащ мъж ще забрани на любимата си жена това, което говори и мисли за себе си, да не е нищо лошо. За него тя винаги е по-добра от всички останали, при нея всичко задължително ще се получи по най-добрия начин, тъй като друго яче не може да бъде. Затова той й забранява да мисли и казва, че тя е недостатъчно добра, умна, красива и прочее. Той винаги ще бъде на нейна страна и ще е готов да я подкрепи и да й каже, че тя е по-добрата за него.

Той й забранява да носи тежки неща, защото това съвсем не е женска работа

Такъв мъж няма да позволи на любимата си жена да носи например, тежки чанти и предмети. При възможност, винаги става да ви помогне с покупките или ще ви подкрепи да заявите доставка до дома, ако не може да ви помогне. Това е неговата проява на уважение към вас е много ценна.

Той ви забранява да се прибирате вечер сама

Той наистина се грижи за вашата безопасност, затова или сам ще ви заведе до дома ви, или ще направи така, че да се приберете по светло, а не след като се стъмни. Или също, ако сам не може да ви изпрати, тогава ще организира всичко по такъв начин, за да е сигурен, че сте в безопасността на дома ви. Може да ви извика такси или да се качите на маршрутка, която отива точно до дома ви, а след това ще се обади, за да разбере дали всичко е наред.

Мъжът забранява на любимата жена да плати своята сметка, ако именно той я е поканил на среща

Разбира се, ако имате продължителни отношения, можете да се договорите кой и кога ще плаща сметките, когато посещавате ресторант или други обществени събития. Но, ако мъжът сам ви е поканил на среща, а после раздели сметката и всеки плати за себе си, точно това действие не е похвално мъжко.

Той забранява на любимата да икономисва пари за себе си

Такъв мъж наистина ще бъде удивителен, дори жената да го раздразни, тъй като харчи много пари и го демонстрира непрекъснато. Той ще се старае да я, че тя е достойна за всичко най-добро, което иска да си купи, и ще го показва с действията си.

Ето защо, скъпи жени, ако сте срещнали такъв мъж, който ви забранява точно тези неща, дръжте го здраво и не го критикувайте. Не се съмнявайте в неговата любов и подкрепа – той много държи на вас. Смята, че трябва да правите каквото ви харесва, да се разкрасявате, да общувате с вашите приятелки, да се развивате в работата или насоката, която сте избрали, а не мисли, че жената трябва само да си седи вкъщи и да гледа децата.

Именно липсата на изброените по-горе неща наистина би ограничила вашето пространство и избор, ще ви влияе отрицателно, а не положително. Затова ценете избраника си, той е злато за вас и наистина искрено ви обича. Запомнете това!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе