4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Хората преживяват раздялата по различни начини, като някои успяват да го направят по-бързо от други. Те трябва да имат необходимото хладнокръвие да преглътнат факта, че връзката им се разпада и оттук нататък няма връщане назад. Понякога един човек може да има нужда от седмици, дори месеци да се отърси от това, което се случва. В много случаи това така и не се случва и тези хора завинаги са белязани от тази лична драма, която ги съпътства.

След раздяла хората действат по различен начин, за да преодолеят старата връзка. Може би имат нужда от бягство, а мисълта за нов партньор ги вълнува и подобрява настроението им. За да намалят чувствата си на отчаяние и самота след раздялата, те започват нова връзка.

Въпреки че на повечето хора може да им трябва известно време, за да преодолеят връзката си, за някои зодии да излизат с друг е начин, по който преживяват раздялата. Така те елиминират болката и опитват по-лесно да решат този проблем.

100 красавици от цял свят се събират в НДК за „Мисис Вселена“

„Сцена под звездите“ се завръща на Нова година, Снежанка ще е Натали Трифонова

Вижте кои са четирите зодии, които преживяват раздялата, като излизат с други:

Овен

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Хората от зодия Овен имат смело и жизнено отношение и се радват да изживяват нови неща. Те обикновено не се потапят в чувствата си на тъга и не искат нищо да ги задържа след раздяла. В крайна сметка те започват да излизат с нов човек, за да се откажат от тези емоции от предишната си връзка. Те са ориентирани към настоящето и рядко копнеят за бившите си партньори.

Трудно бихте срещнали някой представител на зодия Овен, който отчаяно се бори да с върне отново при стария си партньор. За тях да дадат повече от един шанс е нещо забранено. Винаги намират утехата в прегръдките на някой друг и по този начин преживяват раздялата много по-лесно.

 

Близнаци

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

След раздяла Близнаците искат да изживеят нещо ново и интересно, като често се налага да бъдат с други хора. Тъй като е социалната пеперуда на зодиака, този знак се движи бързо към създаване на нови взаимоотношения и освобождаване от миналото. Когато предишната им връзка стане скучна и приключи, те не се чувстват неудобно да започнат нещо ново. Честата смяна на партньорите не е нещо чуждо за хората от тази зодия. Те са харизматични и никога не страдат от липса на внимание.

Близнаците преживяват раздялата с нова краткотрайна връзка. Те не влагат много емоция в нея и просто искат да получат внимание от новия човек. В малко случаи това партньорство се превръща в нещо сериозно и дългосрочно. Затова, ако човек от тази зодия опита да бъде около вас след края на дълга връзка, имайте предвид, че може да бъдете използван.

 

Везни

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Дори след като са се разделили с бившата си половинка, Везните се наслаждават на усещането да бъдат поглезени и наслаждаващи се на внимание. След като сърцето им е било разбито, тези хора трябва да бъдат поглезени, защото така по-лесно преживяват раздялата. Затова те нямат нищо против, ако това идва и от любовник за една нощ.

Вероятно не искат да живеят твърде дълго като  необвързани и вече са започнали да търсят някой нов. Тези хора трудно се задържат сами. Просто около тях винаги има обожатели.

 

Стрелец

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Тази страстна, авантюристична зодия обикновено е готова бързо да продължи напред след раздяла. Тези хора често са отворени за нови възможности, за да преживяват раздялата по-лесно. За да прекратят връзката си, те често се свързват с нови партньори. Те рядко се връщат при бившия си и е малко вероятно да съжаляват за раздялата си. Не се опитвайте да ги убедите да останат при вас. Веднъж взели ли са решение, то е окончателно.

Ако попаднете на хора, които често се отдават на нови, сега можете да направите пауза и да си помислите, че това е загуба на време. Техните действия също могат да бъдат индикация, че съжаляват, че са обвързани или не са сигурни за перспективите. По този начин те просто по-лесно преживяват раздялата с бившия си, но обикновено нараняват новия си партньор.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Tagged , , ,
на горе