седмичен хороскоп 26 декември 2022-1 януари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022: Понеделник ще бъде успешен за кариерно развитие. Можете да планирате пътувания и важни срещи.

Във вторник са възможни проблеми в отношенията с близки хора. Препоръчително е да намалите амбициите си и да не се занимавате с важни дела. Едва в края на деня всичко ще се нареди добре.

В сряда внимавайте с документите и сделките, възможни са недоразумения. По-добре е да се посветите на лични отношения и хобита, свързани с творчеството и красотата.

Четвъртък е добър за работа с информационни технологии, презентации, но трябва да внимавате с амбициите.

В петък е по-добре да отложите цялата работна дейност за следобед. След обяд работата и кариерата ви ще могат да ви зарадват с перспективите си.

Уикендът ще бъде благоприятен, в събота се посветете на спорт, активни дейности, разходки сред природата, в неделя можете да помислите за съвместно пътуване с приятели.

Месечен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Само 3 избрани зодии ще намерят ЩАСТИЕ през седмицата 19.12-25.12 – астролозите разкриха тайната

Дневен хороскоп за 18 декември 2022

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Астрологичен съвет за 18 декември 2022 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 18.12.2022 според зодията

Зодиите, които предпочитат външната красота пред доброто сърце

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Овен

седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според прогнозите в седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, в понеделник може да получите внезапна информация, която ще промени плановете ви, ще трябва да защитавате правата си на работа, което може да се отрази на вашето благосъстояние.

Вторник ще бъде ден на възможностите по отношение на растежа, трансформацията и партньорствата.

В сряда бъдете подготвени за важни разговори, с цел уточнения с колеги в работата, поради нови перспективи, които могат да доведат до неразположение, само се дръжте на ниво.

Четвъртък и петък ще бъдат рутина и битка, но през уикенда можете напълно да се възнаградите за тази седмица на състезания и битки с подаръци и любими неща. Семейството ви ще бъде благодарно, че сте с тях.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Телец

седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, понеделник ще бъде благоприятен ден, свързан с финанси и кариера, можете да предложите идея, която ще ви донесе много приходи в бъдеще.

Във вторник се опитайте да останете неутрални с членовете на семейството, тъй като това може да повлияе на кариерата ви в бъдеще. Вечерта можете да се посветите на партньора.

В сряда се опитайте да не подписвате нищо и да не сключвате сделки, особено, ако са свързани с голям бюджет или фирма. Вечерта е добре да се поглезите с вкусна вечеря или сладкиши, да се занимавате с любимото си хоби или да четете.

В четвъртък, преди обяд, е препоръчително да работите с информация, ще можете да научите много интересни и нови неща. Опитайте се да не харчите излишни пари. Вечерта очаквайте приятна изненада от любим човек.

В петък е добре да потърсите къде да отидете за уикенда или новогодишните празници.

Ще имате спокоен уикенд. Опитайте се да не мислите за работа в събота, погрижете се за здравето си, отидете на масаж или йога, помислете за бъдещи пътувания.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, понеделник и сряда ще бъдат дните за изясняване на отношенията с близки, шефове, партньори. Опитайте се да не се разпилявате по тази тема, кажете, че ги цените и обичате, но сега нямате време за това.

Вторник е ден на възможностите, по отношение на личностно развитие и изграждане на кариера, действайки, докато желязото е горещо. Може да правите планове за бъдещи ваканции или ангажименти, може да се появят варианти за кариерно развитие чрез познати и партньори.

Четвъртък също няма да ви донесе желаното спокойствие, а по-скоро плановете ще се забавят или могат да бъдат кардинално изменени.

Краят на седмицата ще е спокоен и ще правите, каквото сърцето ви иска. Бавно, но сигурно всичко ще ви се нареди. Както винаги!

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Рак

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, ситуациите през тази седмица могат да поставят на изпитание отношенията с другите. Възприятието ви ще стане по-проницателно, умът ви ще стане критичен, а настроението ви, уви, променливо, като мартенско време. Поради това вътрешно състояние ще ви бъде по-трудно да скриете мислите си и понякога обстоятелствата ще се развият по такъв начин, сякаш ви принуждават открито да изразите това, което преди сте предпочитали да мълчите.

Неочаквана информация, някои тайни или планове могат да „изскочат“ наяве. Може да ви възложат някакъв много специален бизнес или личен ангажимент. Жаждата за тайни може да доведе до страст към езотериката и психологията.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 19-25 декември, в понеделник ще бъдете активно заети с работни проблеми и финансите, ще искате активно да подобрите тази област, тъй като смятате, че е време да я развеселите.

Във вторник трябва да се погрижите за здравето си. Успоредно с това ще нахлуват мисли за структурата на финансите, как да ги харчите разумно, откъде ще ги получите. Следователно до края на деня ще узрее план, който активно ще насърчавате.

В сряда се очаква объркване в плановете ви, свързани с важни дела, обучения, пътувания в чужбина. Едва вечерта от партньорите ще научите новина, която ще ви успокои.

В петък ще се сдобиете с нова информация за вашето здраве, работа, партньори или колеги. Основното е да я обработите правилно и да си направите лични изводи.

Почивните дни ще прекарате предимно у дома, не се оставяйте да бъдете разсейвани. По-добре е да посветите съботата на активни дейности у дома, а в неделя обърнете внимание на себе си, здравето, медитацията. Заслужавате добра почивка!

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Дева

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Понеделник ще е спокоен, а във вторник ще трябва да похарчите малко средства за любимите играчки на вашите деца или роднини, но ще си заслужава. Работата и грижата за собственото тяло ще донесе удоволствие и спокойствие.

В сряда можете да се отпуснете и да се насладите на работата върху себе си.

В четвъртък бъдете внимателни при шофиране или пътуване с транспорт, тъй като са възможни случаи на недоброжелателно отношение към вас.

В петък може да бъдете разочаровани от най-близкия си кръг, поради невъзможност да купите това, което искат от вас.

През уикенда можете да се отпуснете и да се насладите на семейството и дома. Вашата красота и вашето ярко присъствие ще бъде подарък за всички наоколо!

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Везни

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, Понеделник ще бъде белязан от лични и бизнес отношения, както и въпроси с вашите имоти. Ще имате желание да подобрите статуса си в тези области.

Във вторник, до края на работния ден, се опитайте да се контролирате и да не се поддавате на провокации. По-добре е да посветите това време на любимите си неща или хобита, срещнете се с човек, който ви е интересен и скъп, купете нещо, което отдавна сте планирали за себе си.

В сряда се опитайте да се предпазите от ненужни разходи за вашите удоволствия или хобита, по-добре е да насочите средства за профилактика на здравето.

В четвъртък запазете самообладание, по отношение на бъдещите ви планове и общността от хора. В този ден ще ви хрумне прозрение или светла идея как да подобрите статуса и кариерата си, помислете върху това.

В петък всички ще се опитайте да не харчите големи суми пари. По-добре купете коледни подаръци за любимите си хора, винаги ще ви се отплати.

През почивните дни е добре да спортувате или да отидете да разгледате нещо интересно и красиво.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, тази седмица ви предстоят успешни покупки. Завършихте ли всичките проекти, с които сте се заели? Ако не, тогава подсъзнателно ще искате да сте в тишина, далеч от компании. Работата сама ще бъде от полза и ще можете да постигнете повече резултати, отколкото сте очаквали първоначално. Добрият резултат ще повлияе много благоприятно на вашето самочувствие и осъзнаване на вашите таланти и възможности.

Свободното време допълнително ще даде ново подреждане на житейските приоритети и ценности и възможността да намерите решения на проблема или да се отървете от вътрешните конфликти. Може да се завърнат хора от миналото, да изплуват стари тайни или да се разкрият нови обстоятелства. Доверете се на интуицията и мечтите си. Тази седмица те могат да бъдат много показателни за вас.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, обстоятелствата през предстоящата седмицата ще включват информация, която е лична за вас или е предназначена само за вас. Вашите мисли и разговори неволно ще бъдат продиктувани от вътрешното его. Много е вероятно, вие да не сте инициаторът, но другите ще говорят само за вашата личност: за вашия външен вид, черти на характера или способности.

Ще направите положително впечатление по време на интервюта, използвайте своите интелектуални или ораторски способности. Умствените и физическите реакции ще бъдат на високо ниво, ще изпитвате жажда за промяна на мястото, за нови знания, промени в живота. Ще проявите благоразумие и практичност. Така че от вас зависи да грабнете своя щастлив шанс!

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

За вас тази седмица, според този седмичен хороскоп 19-25 декември, ще бъде важно да намерите своето място „в общността“, която е изпълнена с  особена кипяща енергия. Желанието да се реализирате, да осъществите няколко глобални мисии, да се присъедините към обществена организация – не само няма да ви умори, а напротив – ще даде нов смисъл и глътка свеж въздух.

За вас е добра тази възможност, за да оцените позицията си в обществото, да разберете какви междинни резултати можете да обобщите или преразгледате. Какво е нивото на вашият професионализъм, какви са резултатите от свършената работа, какво финансово възнаграждение можете да поискате.

Но със стари приятели или компании, напротив, може да изпитвате различия. Не се обезсърчавайте, ако се случи такова „прочистване на околната среда“, това е за вашето най-добро – само най-добрите и подходящи приятели ще останат с вас.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, ако планирате закупуване на нов дом, сега е идеалният момент да започнете. Внезапните събития ще разчистят пътя пред вас. Успехът чрез инвестиции от всякакъв вид, особено когато става въпрос за недвижими имоти, е точно зад ъгъла. Може да имате неочаквано посещение от важна за вас личност.

В средата на седмицата може да се почувствате леко напрегнати. Може би напоследък сте се глезили твърде много. Възможно е да получите вълнуващо обаждане, което малко ще ви ободри, може да е добра новина от приятел или колега. Всичко сочи към успешен период през следващите месеци за вас.

Вашата упорита работа най-накрая ще се отплати. Ще бъдете изпълнени с нов оптимизъм, ентусиазъм и надежда. Работата ви ще бъде повече удоволствие, отколкото задължение, защото имате толкова много да очаквате. Промяната определено е във въздуха, така че бъдете готови за всичко.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022 зодия Риби

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 19-25 декември 2022, през тази седмица вашите умствени и интелектуални способности могат да станат основен обект на обществено признание и възхищение. Може би ще се стремите да изразявате публично своите идеи, да споделяте знания, умения и определено ще имате тази невероятна възможност.

Използвайте нестандартен подход в най-рутинната работа и ще се изненадате с какво удоволствие ще върви процесът! Не се ограничавайте, не забравяйте и за социалния ви живот.

Може да се появят нови обожатели или да се поднови романтична нотка с дългогодишен партньор, с който връзката вече е развита. Очаквайте добри новини за децата ви, отделете им повече време.

5 зодии, които обичат да флиртуват с всеки, когото срещнат

Tagged , ,
на горе