любовен хороскоп за 18 декември
Астрология

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Любовен хороскоп за 18 декември 2022: Малко вероятно е днес да бъдете придружени от романтично настроение. Представителите на зодиака са склонни да не витаят в облаците, а да стоят здраво стъпили на земята. Но днес, на трезва глава, можете да се справите с чувствата си и да вземете правилното решение. Също така, е подходящ ден за завършване на някакъв етап от връзката ви, независимо дали става въпрос за решение за раздяла или напротив, за съвместен живот.  

Месечен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Дневен хороскоп за 18 декември 2022

Пътят към мечтите, се нарича действие – 5 стъпки

Как се сбъдват мечтите: Даоистката техника за реализиране на намерения

Силата на любовта и на какво е способна тя

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 18 декември

Днес, 18 декември 2022, Овенът ще има късмет в любовните дела. Този ден е благоприятен, както за запознанства, така и за установяване на отношения с любимия човек. Трябва да очаквате подаръци от мъжете, но винаги трябва да сте готови да им отговорите. Имайте готовност за някаква изненада в живота ви, може би ще настъпят някои, желани от вас, промени. Днес трябва да обърнете внимание на стила на обличане. Ще бъдете привлекателни, ако облече жълто или синьо. Вероятна е сцена на ревност, така че е необходимо да не се дава причина, ако имате постоянен партньор.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 18 декември

Днес Телецът може да се сблъска с неочаквани препятствия в изграждането на връзка с партньора си. В същото време на хоризонта може да се появи съперник. Ето защо, трябва да обърнете повече внимание на партньора си, ако искате да запазите връзката, трябва да напомните за себе си, за своето съществуване, неговата роля в съвместния ви живот. Необходимо е да не се поддавате на влиянието на други хора. Ако сте необвързани, днес най-добрият избор за вас би бил общуването с приятен човек от противоположния пол.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 18 декември

Представителите на зодия Близнаци днес ще се радват на вниманието на своя партньор. Това може да бъде проявена неочаквана щедрост, което ще бъде изненада за вас. Трябва да сте готови да приемете подарък, в противен случай връзката ще бъде провокирана. В семейните отношения трябва да отделяте повече време на децата си – това ще укрепи отношенията не само с тях, но и със съпруга/съпругата. Днешният ден е много подходящ за промени в стила, дрехите, прическата. Можете да опитате да експериментирате. Околните ще оценят положително тези промени и ще ги забележат. Все пак трябва да се помни, че отношенията, които ще се развият днес, ще присъства и страст, и приятелство. Късметът ще е на ваша страна, Близнаци!

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес, 18 декември 2022, Ракът трябва да бъде подготвена за факта, че на хоризонта ще се появи друг човек. Колкото и да е странно, ревността няма да ви измъчва и ако се появяват разногласия с партньора, това ще стане без сериозни проблеми и притеснения. Вероятно днес ще възникнат разходи, свързани със съвместната връзка, които тя ще трябва да поемете. Днес Ракът ще се опита да поддържа връзката и е добра идея да привлече членове на семейството на своя страна. Вероятността от разкриване на нечия тайна в една връзка ще бъде висока, така че не трябва да се доверявате на всеки.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес, 18 декември 2022, Лъв, който не е 100% сигурен в сродната си душа, рискува отново да се усъмни в искреността на нейните чувства. Нещо в поведението или думите на избраника може да ви накара да се чудите, дали той правилно оценява нивото на вашето доверие и интимност. Може да става въпрос не само за ревност – не е изключена ситуацията, когато Лъвът ще бъде обиден от любимия човек в този ден. В никакъв случай хороскопът не препоръчва днес на Лъва да се опитва да постави точката. Не се вълнувайте, може би още на следващия ден ситуацията ще ви се стори много по-безобидна.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес Девата може да почувства понижаване на собствената си интимност, спрямо партньора. Възможни са пристъпи на ревност. Може и да не са безпочвени. Вероятността да се сблъскате с противник вече е доста висока. Взаимоотношенията на Девата в семейството могат да се объркат – причината ще бъдат, както промени в интимността, така и промени в личния живот. Промените обаче не са непременно негативни. Очаквайте скъп подарък от партньора или членове на семейството. Трябва да се приеме, тъй като този подарък ще бъде направен от сърце. Ако това се случи, това означава, че от днес започва светла ивица в живота ви.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес, 18.12.2022, денят обещава да даде на влюбените Везни надежда за осъществяване на техните стремежи: има голяма вероятност страстта им да покаже реципрочни чувства. За да се осъществи всичко обаче, Везните в този ден ще трябва да бъдат активни, може би – да поемат инициативата в свои ръце. Уредете среща, предложете да обсъдите връзката, в противен случай шансът, който звездите дават днес, ще бъде пропилян. Везните във връзка също имат възможност в този ден да постигнат това, което отдавна искат, независимо дали става въпрос за интимни фантазии или ремонт в кухнята. Така че, днес вие трябва да бъдете упорити – има върху какво да експериментирате!

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес Скорпионът, подобно на кралицата от Алиса в страната на чудесата, има шанс да повярва в дузина невъзможни неща още преди закуска. И има основателни причини за това! Според хороскопа, днес е настъпил момент за магическа трансформация на Вселената около Скорпиона, хармонизиране на отношенията с противоположния пол. Това, което доскоро изглеждаше нереалистично, нереално и чиста фантазия, в този ден може да започне да се сбъдва пред очите ви. Любовта управлява света на Скорпиона и всичко, което остава, е да приемете обожанието и насладата насочени към вас.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес, 18 декември 2022, Стрелецът ще трябва да се справи с всички натрупани преди това проблеми във връзката. Те ще паднат върху главата ви едновременно и ще отнеме много усилия, за да ги разрешите. Препоръчително е да направите това днес, умението да вземате бързи решения и да решавате проблемите незабавно ще ви бъде много важно днес. Особено във връзка със сродната душа. Много скоро всичко ще се подреди, не си струва да се тревожите за дребни недоразумения в отношенията.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес Козирогът има всички шансове да срещне любовта на живота си на най-тривиалното място, като бензиностанция или на опашка в магазин. И въпреки, че звучи като сцена от романтична комедия, според хороскопа, днес подобна случайна среща може да има далечни последици, които Козирогът ще оцени много високо. В този ден се препоръчва да се обърне специално внимание на всякакви знаци на съдбата – може би те ще доведат Козирога до дълбоки чувства. Слушайте вътрешния си глас и бъдете отворени за срещи.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес е идеален ден за Водолеите да анализират грешките си в любовната връзка. Всички хора имат любимо гребло, на което стъпват от време на време, та Водолеите не правят изключение. Според хороскопа, днес е полезно най-накрая да изградите модел на поведение, за да спрете да минавате през неравности на едно и също място, излизайки извън обичайните модели. Този ден е чудесен за промяна (или поне преосмисляне) на някои житейски настройки, освобождаване от стереотипи и предразсъдъци, които ви пречат напълно да се разгърнете в любовта.

Любовен хороскоп за 18 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 18 декември 2022

Днес, 18.12.2022, продължете методично напред и определено ще постигнете всичките си цели. Ще усетите вкусът на успеха, към който се стремите. Връзката ви може да стане още по-вълнуваща, ако отделите време, за да оцените ситуацията и да изясните какво чувствате към този човек, който е до вас. И ако нямате дългосрочно партньорство, възползвайте се от възможността да отидете някъде и да се забавлявате. Вашият обаятелен чар достига нови висоти и скоро ще срещнете някого, когото харесвате.

Отворената връзка – 4 признака, че тя е за вас

Tagged , ,
на горе