Бъди онази жена, която мъжът се страхува да загуби

мъжът се страхува да загуби
Любов и партньорство Психология

Бъди онази жена, която мъжът се страхува да загуби

Искате да бъдете жената, която мъжът се страхува да загуби? Истинският мъж няма да пусне жена, която му помага да бъде по-добър мъж.

Истината е, че има само два вида жени: такива, за които мъжете нямат търпение да се оженят, и такива, от които нямат търпение да избягат.

Повечето жени попадат някъде по средата, но ако искате да бъдете жена, за която мъжете нямат търпение да се оженят, трябва да можете да бъдете жена, която той не иска да загуби. Жена, която има недостатъци, несъвършена е, но идеална за него.

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

А ето как да бъдеш тази жена, която мъжът се страхува да загуби

 

Знайте стойността си

 

Като жена имайте доверие в себе си, в силата си като жена. Трябва да имате тази увереност, в която знаете, че не е нужно да сте по-малко, за да задържите мъж .

Истинските мъже не искат да ви свалят; те искат да се издигнат, за да ви посрещнат там, където сте.

 

Знайте, че имате голямо значение.

Вярвайте в себе си. Бъдете някой, на когото можете да разчитате.

Отстоявайте себе си, не позволявайте на никого да се отнася с вас лошо или по-малко.

Когато разберете стойността си, ще разберете, че всеки мъж, който ви има, е късметлия. Няма да позволите на никого да се отнася с вас по-малко, отколкото заслужавате, независимо колко недостатъци сте.

 

Добавете стойност, донесете „нещо на масата“

 

Никой нормален мъж не би искал жена, която винаги е взискателна и почти никога не допринася. Въпреки че един мъж може да бъде с вас, защото ви обича , не винаги става въпрос само за това. Мъжете остават с жени, които „носят нещо на масата“, жени, които добавят стойност към тях по един или друг начин.

Когато говорим за „внасяне на нещо на масата“, жените обикновено смятат, че всичко е свързано с печеленето на пари, финансовата независимост или финансовия принос.

Можете да добавите стойност по други начини -.давате съвет, подкрепа, зареждате го с добро настроение и чувство за хумор…

 

 

Бъдете себе си

Бъдете оригинална. Бъдиете истинска. Не е нужно да се преструвате. Не се опитвайте да бъдете някоя, която не сте, за да впечатлите мъж.

Любовта процъфтява, когато си с някой, който те обича такъв, какъвто си. Мъж, който се оплаква от нещата, които ви определят, не е предназначен за вас. Не се колебайте да го изпратите далеч от вашето пространство. Нямате нужда от мъж, който ви кара да се съмнявате в себе си и в автентичността си .

 

 

Бъдете внимателна

Не винаги става въпрос за вас. Вземете под внимание и чувствата на партньора си.

„Как ще се почувства той, ако се държа по този начин?“ Или „Как ще се почувства, ако кажа това?“ Не е нужно да казвате всичко, което мислите, ако това ще нарани партньора ви. Не бъдете егоцентрични.

 

Гордейте се със себе си и мъжа си

 

Няма смисъл да бъдеш с някой, с когото не се гордееш. Той може да не е най-богатият мъж или най-красивият мъж на планетата, но той е любовта на живота ви и вие се гордеете с него. Един мъж ще разбере дали се гордеете с него или не. Един мъж ще бъде насърчен да бъде по-добър, когато знае, че се гордеете с него. Това е като бустер на егото им.

Ако се срамуваш от мъжа си, няма смисъл да си с него.

Разбира се, възможно да бъдете влюбени в мъж, с когото ВСЕ ОЩЕ не се гордеете, но можете да му помогнете да бъде мъж, на когото можете да се възхищавате, САМО АКО той желае да работи върху себе си и без да съсипва собствения ви живот.

Ако той не е готов да се превърне във възхитителен мъж, неговата несигурност ще ви разочарова. Истинският мъж няма да пусне жена, която му помага да бъде по-добър мъж.

 

 

Бъдете полезна

 

Не бъдете отговорност. Бъдете партньор.

Всеки мъж иска да бъде с жена, която е готова да му партнира, която е готова да му помогне да изпълни своята страст, мечти и житейски цели. Един мъж ще се страхува да загуби жена, която го допълва . Някой, който може да му помогне с неща, които е забравил да запомни.

Помогнете му да се подобри и да бъде по-добър човек.

Подкрепете го.

Бъдете негова мажоретка.

Развеселете го, когато е тъжен.

Помогнете му да постигне целите си ( но не за сметка на вашите мечти).

Просто бъдете жена, която го вдъхновява да постигне целите и мечтите си в живота.

Жена, която му помага да стане по-добър човек, като му дава мотивацията и насърчението, от което се нуждае, когато времената станат трудни или когато никой вече не вярва в него.

Ако го допълвате, той няма да иска да ви загуби, както вие бихте обичали мъж, който ви допълва.

 

 

  1. Обичайте и се грижете за тялото си

Погрижете се за себе си и тялото си. Не заради мъж, а за себе си. Обичайте тялото си. Не е нужно да имате перфектно тяло или да сте Ким Кардашиян, за да обичате и приемате тялото си. Няма значение дали сте размер XXS или размер XXL, стига да имате здравословни навици, да се храните добре и да спортувате редовно.

Не се срамувайте от тялото . Обществото вече върши „страхотна“ работа с това.

 

 

Покажете му, че не се страхувате да го напуснете

 

Когато един мъж знае, че не се страхувате да го напуснете, ако се отнася зле с вас, той няма да иска да ви загуби, особено ако ви цени . Уведомете го  какво ще търпите и какво няма да търпите.

Не трябва да се страхувате да прекратите връзка , в която се отнасят с вас по-малко, отколкото заслужавате.

В обобщение, жената, която мъжът се страхува да загуби, не е просто всяка жена.

Тя е жена, която има собствен живот, свои цели и планове, свои пари и свои принципи. Тя знае какво заслужава и няма да се примири с по-малко.

Тя знае как да накара един мъж да се влюби в нея, без да променя коя е или в какво вярва.

Тя има достатъчно самоуважение, за да се отдалечи от някой, който се отнася зле с нея , дори ако той е „любовта на живота й“.

 

Tagged , , , , ,
на горе