Интересни елементи, които могат да озарят тавана на детската стая

Интересни елементи, които могат да озарят тавана на детската стая
Идеи за дома

Интересни елементи, които могат да озарят тавана на детската стая

Когато декорирате интериора на детската стая, таваните обикновено остават най-пренебрегваното пространство. В крайна сметка много родители смятат, че те не могат да придадат много различен облик на стаята. Но истината е, че това е повече, отколкото можете да си представите.

Отминаха дните на поддържане на тавана бял. Тази най-подценявана част от стаята може лесно да направи или разруши цялостния ви интериор. Използването на някои елегантни, но странни елементи върху тавана е най-прекрасният начин да обновите тавана. Така ще включите цвят и ще създадете магически облик в очите на вашето дете.

Определени дизайни на вашите тавани може да създадат повече пространство, като направят  детската стая да изглежда визуално по-висока. Същевременно тя ще бъде и приветлива. Затова крайно време е да преосмислите скучния интериор на тавана на детската стая.

Ако все още търсите необичайни, но креативни начини да преработите декора на тавана, ето някои идеи:

Докосването на галактиката за вълшебните вибрации

Планирате ли да обновите тавана на детската стая по начин, който да изглежда еднакво красиво през нощта, както и през деня? Ако отговорът е да, тогава едно омагьосано докосване на галактика определено ще се хареса от вашето дете. Този облик е едновременно вълшебен за малките, а и ги кара да учат повече за планетарната система. Светещи стикери са лесно достъпни на пазара. Те изглеждат поразително през деня и стават ярки през нощта. Освен това можете да изберете LED светлини за по-голям ефект. Никога не можете да излезете от светлината с този класически начин да украсите детската стая. Може да използвате различни звезди и планети, за да подобрите и облика на стените.

Вечната флорална сила

Цветята са неразделна част от декорацията. Никой декор не е завършен без някакъв флорален намек. От окачени тавани с 3D цветя до флорални тапети – има различни начини да пренесете вечната красота на цветята на тавана. Тапетите са най-достъпният и удобен начин да направите това. Основното предимство на използването на тапети е, че можете да избирате от множество опции и да ги съпоставите с темата на цялата стая.

Вдъхновеното от природата докосване

В детската стая има ли нотка на дървени елементи или такива от дивата природа? Например това са тапети в джунглата, къщички на дървета или двуетажни легла. Можете да подобрите цялостния облик, като свържете тази тема с вдъхновени от природата лепенки на тавана. Можете да допълвате таваните с дървета, вълни, облаци, пеперуди или всеки естествен елемент, който вашето дете обича. Така ще създадете по-голямо визуално въздействие.

Обновите с вдъхновено от животни залепване

Животните и джунглите очароват децата като нищо друго. Можете да прегърнете любовта им и да им помогнете да говорят за обожанието си към дивата джунгла и животните. Лепенки на тавана не само изглеждат страхотно в детското пространство, но и им помагат да научат за тези дивашки чудеса там. Може да направите тема със сафари в джунглата, анимирани животни, люлеещи се маймуни, огромни жирафи и масивни динозаври. Важното е да ви харесва.

Направо от светещи стени и класически герои, вдъхновени от анимационни филми, до геометрични форми и размери, изборът  е огромен. Има фантастична гама от теми и идеи, които да украсите тавана на детската стая, за да й придадете ново измерение. Небето е границата, когато става въпрос за украса на тавана.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе