хороскоп за октомври 2022 телец
Астрология

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022

Хороскопът за месец Юни 2022 за зодия Телец вещае, че не бива и не трябва да пропускате нито една възможност за вашия бъдещ просперитет. Както се казва – партито тепърва започва!

ЗОДИЯ ОВЕН – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ РАК – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ЛЪВ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ДЕВА – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ СКОРПИОН – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ РИБИ – ХОРОСКОП за м. ЮНИ 2022

Хороскоп за месец юни 2022 – зодия Телец.

зодия телец - хороскоп за юни 2022

След седмици на преструктуриране, усъвършенстване и несигурност, Меркурий застава на точната позиция във вашия знак и всичко ще си дойде на мястото.

Ще откриете особено чувство за собствена стойност, ще ви се струва, че душата ви най-накрая може да се разгърне в пълен потенциал.

След като направите няколко важни промени в животът ви, вече сте готови да разширите контактите и хоризонтите си. Когато Меркурий отново влезе в знака на близнаци, по-късно през този месец, ще можете напълно да свържете двата края и да се слеете по-добре с живота около вас.

Прегледайте всичките си възможности, преди да се впуснете в екстремен изход, защото в крайна сметка е време да изберете най-високата версия на себе си. Далеч от старото, отидете в новото!

Пълнолуние в Стрелец активира вашия сектор на трансформация-това е време за разширяване и разбиране на истината. Пълнолунието засилва емоциите и поражда силни преживявания. Подобно на мега прожекторите, които осветяват живота ви, можете да оцените текущите ситуации и да направите необходимите промени.

Очаквайте значителен растеж и пробуждане на целите ви, между 15-ти и 18-ти, когато Венера ще се свърже със Северния възел.

Сезонът на Рака официално започва на 21-ви и няма по-добро време от сега да се свържете с емоциите си. Мозъкът и креативността се увеличават, когато слънцето осветява трети дом.

Финансите са сериозен приоритет в животът ви през това време и е много важно да ги комбинирате с добро самочувствие. Излезте навън и се насладете на природата.

Tagged , , , , , , ,
на горе