Нумерологичен анализ на денят – 15.04.2022 – петък

Нумерологичен анализ на денят - 15.04.2022 – петък
Астрология

Нумерологичен анализ на денят – 15.04.2022 – петък

Нумерологичният анализ за 15.04.2022 – петък, е с общ сбор, равен на …, отново уникално съвпадение – 15. Пореден ден с прекрасно съчетание на числата – 15 април в съвпад с числото 15!

Днес денят ще бъде под вибрационното влияние на числото 15.

Ще изпитвате силно чувство на любов.

През последните няколко месеца повечето от нас трябваше да се съсредоточат главно върху работата и отговорностите. Затова забравихме да мечтаем за нашето истинско щастие. Трябва да намираме време за това? Но сега всички жадуват за романтични вечери.

Ако нямате сродна душа, ще започнете, да мислите за човек, към когото някога сте изпитвали истински чувства. Имате възможност да си спомните за миналите дни.

Този ден може да се окаже малко по-сложен за вас, тъй като ще изпитвате чувство за нерешителност. Може и да не предприемате никакви действия в продължение на няколко дни и след това спонтанно да предизвикате пробив във връзката. Струва си да запазите търпение и разбиране — както към себе си, така и към другите.

Венера поддържа любовта и помага да слушате вътрешния си глас. Ако медитирате, ходите сред природата или записвате мечтите си, може би това е знак, че скоро ще разберете какво наистина искате.

Възможно е да усетите телепатична връзка със скъп за вас човек — затова се опитайте психически да предадете това, което искате да му кажете. Ще се изненадате колко много това ще повлияе на отношенията ви с него. В края на деня можете да установите, че в любовта няма невъзможни неща.

 

Tagged , , , , , , ,
на горе