Фитнес в Хаджи Димитър – Разнообразие от нов мащаб

Фитнес в Хаджи Димитър - Разнообразие от нов мащаб
Добра форма

Фитнес в Хаджи Димитър – Разнообразие от нов мащаб

Pulse Fitness & Spa Platinum: където всичко е повече, по-голямо и по-добро.

В Pulse Fitness & Spa Platinum спортувате в условия от нов мащаб. Разположен в софийския квартал „Хаджи Димитър“, това е мястото, на което ще се насладите на истински ново изживяване. Клубът изпъква с богат избор от уреди, зали и групови занимания. И това не е всичко! Благодарение на уникалната си панорамна скай спа зона, този фитнес в Хаджи Димитър ви дава възможност да се насладите на единствена по рода си гледка към полите на Витоша и цяла София.

[metaslider id=“20450″]

По много от всичко

Голямото разнообразие разграничава точно този фитнес в Хаджи Димитър от всички останали. Tук ще намерите богат избор от модерни уреди. Освен това, се предлагат множество от групови занимания като Cross Functional Boot camp, Pilates, P.BoxX и дори най-хитовата тренировка: въздушна йога. Също така обектът разполага с различни зони за всеки тип тренировка: силова, кардио, функционална и дори бокс зала, както и специални помещения за Cross Training и Spinning, и не на последно място превъзходни съблекални.

Фитнес в Хаджи Димитър - Разнообразие от нов мащаб

Мащаб и простор

Именно този фитнес в Хаджи Димитър разполага с нужния простор, който да ви накара да се чувствате комфортно, създавайки неповторимо усещане за лукс. Голямата площ на зоните, на съблекалните, както и огромният паркинг дават възможност за качествени тренировки и релакс, тъй като винаги осигуряват необходимото пространство, за да спортувате или използвате спа зоните свободно.

Фитнес в Хаджи Димитър - Разнообразие от нов мащаб

Екстра изкушения

Обектът предлага огромно разнообразие от екстри за клубните членове: солариум, протеинов и фреш бар, магазин за хранителни добавки и магазин от веригата Балев Био.

Pulse Fitness & Spa Platinum е мястото за всеки, търсещ спорт изживяване от ново ниво. Богатото разнообразие, мащабът на клуба и предлаганите екстри ще превърнат тренировките ви в истинско удоволствие. В същото време панорамната гледка ще ви осигури първокласно изживяване, което няма да забравите!

на горе