ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък

любовен хороскоп за 30 април 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък

Любовен хороскоп за 31 МАРТ 2022-четвъртък: Народната мъдрост казва: „Можете да обичате само това, което знаете“. Е, може да се поспори с това твърдение. Например, какво мислите за любовта от пръв поглед? Към днешна дата звездите прогнозират консерватизъм в отношенията, така че възможността за нови познанства и романси, е минимална. Но това е прекрасен ден, да се насладите на вече установени отношения, изпълвайки ги с романтика, нежност и други прояви на истинска любов.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец АПРИЛ 2022 г. 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 31 март 2022: В този ден скуката ще ви застигне. Може би имате нужда от тръпката, не се поддавайте на тъгата, а излезте и се наслаждавайте на животът. Действайте смело! Трябва да намерите отправна точка за открит искрен диалог, дори и да не е лесно. Ако вашият асцендент е в Близнаци, не прекалявайте тази вечер, в противен случай ще трябва да платите последствията през следващите месеци. В добро настроение сте. Днес можете да поканите приятели у дома.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 31 март 2022: На този ден се опитайте, по всякакъв възможен начин, да стимулирате повече романтични мигове и фантазии с партньора. Днес помислете, дали си струва да продължите тази заплетена и сложна връзка. Звездите подкрепят промяната. Ако вашият асцендент е в Овен, опитайте се да бъдете по-инициативни в любовните отношения. Звездите предсказват страхотни перспективи за вашето бъдещето! Вечерта не пропускайте интересна среща.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 31 март 2022: Насладете се на прекрасната вечер с новия ви партньор, защото можете да разкриете много неща за себе си. Благодарение на неизчерпаемото ви любопитство, винаги сте успявали лесно да създавате нови познанства във всякакви житейски ситуации. Сега е благоприятно време за това. Днес не усложнявайте ситуацията и не губете енергията си напразно, защото животът е толкова кратък. Гледайте по-ведро на взаимните ви отношения. Трябва да се отпуснете, но не да се затворите вкъщи. Защо да не посетите стари приятели?

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 31 март 2022: Можете да задоволите всички желания на партньора си, като по този начин ще постигнете пълна хармония и взаимно разбирателство в отношенията. По-често изразявайте своята нежност, топлина и обич. Това ще помогне за подобряване на физическата близост и ще се насладите свободно на страстта. Дайте воля на въображението си, тъй като отношенията ви имат отличен потенциал за щастливо бъдеще. Тази вечер звездите силно ви препоръчват да се отпуснете. Можете да излезете на ресторант с любимата ви половинка.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 31 март 2022: Ако искате нещо специално, различно от ежедневието, запасете се с всичко необходимо: плътно прилепнали дрехи и специални подаръци. Очаква ви невероятен ден и прекрасна вечер, дори, когато се разделите след вечеря, сълза ще блесне по бузата ви. Истината е, че след дълги приключения се чувствате емоционално заредени. Ако не искате да унищожите настоящето и бъдещето си, веднъж завинаги забравете за миналото си! Можете да отидете до бара или ресторанта, където звучи музика на живо.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 31 март 2022: Мистериите продължават да ви привличат и очароват. Но ако тези малки удоволствия ви отегчат, опитайте да си направите твърди заключения. Погледнете звездното небе и най-накрая ще получите всички отговори на дългоочаквани въпроси. Вашите творчески и романтични фантазии и желания ще ви направят прекрасен спътник в живота. Вечерта небето ви предоставя отлична възможност да създадете нови приятели и да се забавлявате. Забавното караоке може да бъде добра алтернатива.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 31 март 2022: Много вероятно е да сте в период на промяна, както на емоционално ниво, така и физическо. Най-лошите дни, вече са зад вас и няма да можете да живеете ден без любов. На дневен ред ще преобладават силни емоции: предвиждат се интересни и интригуващи познанства. Тази вечер е добре да си починете, може би сте уморени. Пуснете си филм или прочетете интересна книга – любовен роман.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 31 март 2022: Вие отлично разбирате колко е трудно да се откажете от романтичните разходки, страстните погледи и веднага да стигнете до същността на въпроса. Днес ще откриете света на сладострастните удоволствия. За по-младите представители на този знак това може да са фантастични моменти за първи път. Поради навикът ви да живеете за днес, е доста трудно да планирате бъдещето си. Звездите предсказват приятна вечер, изпълнена с нови интересни познанства.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 31 март 2022: Изяснете и убедете партньорът ви, че желанието ви е да се научите да откривате нови аспекти на неговата интимност всеки път. Очакват ви сълзи от радост и силни емоционални вълнения. Но се пазете, да не направите много грешки, поради нетърпението ви, флиртувайки с противоположния пол. Не разрушавайте такива прекрасни отношения, грижете се за тях! Тези, които все още крият чувствата си, най-накрая могат да се разкрият: звездите зареждат с късмет смелите!

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 31 март 2022: Насладете се на интимността с любимият ви човек, реализирайки най-съкровените ви мисли и желания. Звездите предсказват много приятни и пикантни срещи! Възползвайте се от тази възможност. Свързването с Телец създава много неизвестни: избягвайте спорове и разногласия, в противен случай стресът не може да бъде избегнат. Дайте си пауза! Забравете за тъгата и копнежа. Отдайте се на радостите от живота заедно с близки приятели. Звездите предсказват за страхотна вечер.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 31 март 2022: Днес използвайте целият си чар и потенциал, за да завоювате сърце, което желаете от дълго време. Опитайте се да се отървете от егоизма. Бъдете по-внимателни към партньора. Не се страхувайте от нищо, ако вашият партньор е на същата вълна! Дори и в най-трудните моменти, благодарение на спокойствието си, той ще може да реагира адекватно на случващото се. Вечерта, благодарение на среща със стар познат, можете да си прекарате чудесно.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 31 МАРТ 2022-четвъртък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 31 март 2022: Ще изживеете необикновени и фантастични романтични мигове. Измъчват ви съмнения. Забравете за тях! Отдайте се на сладострастни забавления или се контролирайте, за да не направите негативно впечатление на партньора си. Във всеки един случай отделете повече време за вашите интереси. Ако вашият асцендент е в Риби, всичко, от което се нуждаете, е дългосрочна стабилна връзка. Звездите са подготвили приятни изненади за вас! Тази вечер небето ще бъде изпълнено със съблазнителни обещания за любов, любов и пак любов, наелектризирана като мехурчета шампанско.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе