ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.02.2022 - Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.02.2022 – Сряда

Любовен хороскоп за 09.02.2022-сряда за всички зодии: Любовните емоции и чувства – положителни или отрицателни – днес могат буквално да ви завладеят! Ще бъде почти невъзможно да ги запазите в себе си, ще искате да споделите преживяванията си с любимия човек, приятели, с целия свят! Хороскопът предупреждава: този ден изобщо не е склонен към деликатност и затова помислете, преди да отворите душата си и да разкриете тайните на сърцето си на случайни или безразлични хора.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 09.02.2022 – Сряда 

СЪВЕТ за 09.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 9 февруари: Днес звездите не обещават на Овена лесни пътища на любовния фронт. Може да се окаже, че обектът на неговата симпатия, уви, не се интересува много, а проявява внимание към някой друг. Или любимият човек внезапно ще постави въпроса ясно, принуждавайки ви, да направите труден избор. С една дума, днес на Овена може да изглежда, че ситуацията в някакъв въпрос е стигнала до задънена улица и самият той е объркан. Звездите съветват да не се паникьосвате, а да чакате: не драматизирайте ситуацията. Напълно е възможно нещата бързо да се променят. Не губете бойният си дух!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 9 февруари: Днес в любовните отношения на Телецът се препоръчва да се вслушва повече в сърцето си, а не към съветите на приятели и познати. Въпреки че, все още можете да ги слушате: понякога поглед отстрани не е излишен, помага да се види това, за което самият Телец не знае. Така че, днес Телецът е съветван от звездите да се вслуша в съветите на „по-опитните“ и да анализира цялата получена информация, но в крайна сметка да действа по волята на сърцето си. В любовните въпроси вземането на решения може да се доверите само на себе си!

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 9 февруари: Днес Близнаците могат буквално да бъдат обхванати от желанието да спорят и да доказват своето превъзходство, което не е особено полезно при общуването с противоположния пол. Наистина, на кой ще му хареса, ако всяка негова дума бъде подложена на съмнение и по всеки повод се прави категорична преценка? Ето как Близнаците могат да се държат днес с любим човек или дори на първа среща! За да премине денят спокойно, ще трябва или да го прекарате сами, или да мълчите повече, справяйки се с вътрешното раздразнение. До вечерта напрежението ще стихне, а вие отново ще се чувствате способни, че с лекота можете да печелите сърца.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 9 февруари: Днес във всичко, свързано с личните отношения, звездите не препоръчват на Рака да бърза. Дори и в този момент нещата да изглеждат без решение и изход, ситуацията може да се промени драстично, обръщайки всичко с главата надолу или обратно. Ако не знаете какво точно да правите, то отделете време, за да разберете какво се случва около вас. Както казва Настрадин Ходжа, през това време „или магарето ще умре, или емирът ще умре“ и всичко ще бъде безопасно разрешено от само себе си. И за да не връщате мислите си постоянно към притесняващите ви въпроси, по-добре е да отделите време за себе си или да се отпуснете.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 9 февруари: Ако днес в отношенията на Лъва с любим човек възникнат разногласия, звездите от хороскопа съветват да не се инатите, а да правите компромиси. В същото време останете уверени в своята правота в душата си, но ако вашият спътник очаква от вас повече нежност и учтивост, тогава си струва да отстъпите малко. Но в замяна на тази „игра на подаръци“ ще получите истински празник на нежност и грижа. Приемете го за едно добро обезщетение!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 9 февруари: Звездите от хороскопа настоятелно съветват Девата днес да пусне нещо ново в личния си живот, но като за начало да изхвърли от нея това, което не освобождава място за новото в сърцето й. Може би Девата е твърде привързана към човек, който не споделя нейните чувства? Или избрахте за себе си първоначално недостъпен обект на симпатия? Ако е така, тогава днес е време да затворите тази врата, осъзнавайки, че предишната връзка се е изчерпала, давайки ви безценен опит. Дойде времето за нови запознанства, чувства, събития и цели. Пригответе се за щастливи промени в съдбата и те определено ще настъпят!

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 9 февруари: Днес въпросите, свързани със сферата на любовта и отношенията, ще изискват от Везните да отделят много време и усилия. Не съжалявайте нито за първото, нито за второто, за да се почувства любимият ви на седмото небе от щастие! А Везните, които все още не са срещнали любовта си, трябва да хвърлят всичките си сили и време в този ден в търсене на това. Днес свободните представители ще имат всички шансове да променят живота си и да срещнат човек, който по-късно ще заеме основното място в живота ви. Отворете сърцето си за любов!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 9 февруари: Днес свободният Скорпион трябва да бъде настроен към ново познанство. Имайте предвид, че съдбоносна среща може да се случи неочаквано и на напълно неподходящо място за това: в метрото, на улицата, на опашката на касата в магазина. Затова звездите съветват, да бъдете нащрек, за да не пропуснете щастието си. И не отблъсквайте веднага човек, като помните, че любовта рядко се случва от пръв поглед. Може би, за да забележите това, вие ще трябва да го погледнете повече от веднъж или два пъти. Впуснете се в търсене на романтични приключения и не бързайте със заключенията!

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 9 февруари: Звездите ви съветват днес да помислите за плановете си за бъдещето. Има ли в тях място за любов или са изцяло насочени към решаване на материални въпроси? В крайна сметка любовта е крилете на душата, които ни издигат над ежедневието, помагайки да преодолеем всички препятствия. Може би вдъхновението и усещането за летене не са достатъчни, за да се почувствате не само успешен, но и щастлив човек? И това подсъзнателно ви натоварва, пречи да ви се отвори повече време за живот? Ако е така, то днес е моментът да тръгнете в търсене на нови познанства, за да намерите своята сродна душа.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 9 февруари: Днес Козирогът ще бъде по-откровен от всякога и готов да сподели най-съкровените си планове и идеи не само с близки, но и с непознати хора. Подобна искреност днес е напълно оправдана – представителите на противоположния пол ще бъдат очаровани от това. И някой със сигурност ще иска да се опознаете по-добре, поканете го на романтична среща. В крайна сметка, искреността струва златото. Така че, в този ден действайте по волята на душата и не се страхувайте да бъдете „не като всички останали“!

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 9 февруари: Днес звездите съветват Водолеите да си починат от любовните връзки. В този ден не трябва да правите срещи, да планирате съвместен бизнес с партньор и е по-добре да стоите далеч от нови познанства. Сега Водолеят, подобно на въздуха, се нуждае от почивка и възможност да мисли правилно. Може би в резултат на това той ще вземе решение за смела стъпка или ще очертае нови начини за развитие на отношенията. Разбирането на истинските чувства и желания ще помогне да реализирате по-нататък любовния си потенциал.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 9 февруари: Днешното игриво настроение на Рибите ще им позволи да внесат лекота и свежест в общуването с противоположния пол. Дори и най-трудните въпроси за Рибите днес ще могат да бъдат решени с усмивка на устни, което ще им позволи да спечелят там, където другите са се отказали. Това не може да не ви радва, така че трябва да се подготвите за проявата на повишено внимание от страна на противоположния пол. Е, ако Рибите все още са сами – защо да не направите крачка напред?

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе