съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 09.02.2022 – Сряда

Дневен хороскоп за 09.02.2022-сряда за всички зодии: Пробивната енергия на този ден може да бъде вашата сила: концентрирайте се върху едно нещо, насочете всичките си мисли и сили към избраната цел и ще достигнете това, за което сте мечтали. Е, ако заемете пасивна позиция, решите да пестите енергия и да си починете, не се учудвайте, ако някой получи това, към което сте се насочили! Днес успех се постига от тези, които не се щадят. Хороскопът предлага да бъдете напористи, както в работата, така и в бизнеса, и в личния си живот.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.02.2022 – Сряда 

СЪВЕТ за 09.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 9 февруари: Без да знаете, вие сте заели първо място в списъка с хора, които представляват интерес за някой много влиятелен човек. Тайната на успеха се крие в това да вършите правилните неща по точния начин. Ако искате да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, тогава в живота ви започва благоприятен етап за това. Все-още не е ясно какви промени ви очакват, но те ще се случат много скоро, така че бъдете готови. Сега най-важното нещо е вашата репутация, така че последните успехи играят в ръцете ви повече от всякога.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 9 февруари: Напоследък близките се намесват твърде активно в животът ви. Помислете защо го правят. Причината е, че ви обичат! Затова се опитайте да погледнете на отношенията си с тях със свежи очи и се поставете на тяхно място. Много скоро ще разберете, че вашите близки ви желаят само щастие, както и вие на тях. Вслушайте се в съветите им. Дали ще ги следвате или не, зависи от вас, но тези съвети са дадени добросъвестно.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 9 февруари: Ако днес трябва да работите заедно с други хора, това може да забави малко напредъка ви. Един от членовете на екипа се интересува повече от повишаване на личния си социален статус, отколкото от решаване на задачата. Не трябва да поемате част от работата, поверена на този човек. Правете само това, което е в рамките на вашата отговорност. Това ще забави крайния резултат, но все пак не си струва да създавате опасни прецеденти.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 9 февруари: Какво ви държи на едно място? Имате много енергия, но изглежда, че ще трябва да се опитате да я извлечете. Ако нечие присъствие ви смути, това е разбираемо, но не бива да давате воля на нервността си, в противен случай никога няма да получите това, което искате. Опитайте се да рискувате! Започнете неангажиращ разговор и той ще се развие от само себе си. Скоро ще разберете, че вашият събеседник не хапе, а всъщност е много приятен и лесен за общуване човек.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 9 февруари: Не всеки ден е фантастичен. Днес в много от вашите проекти няма да постигнете осезаем напредък. Този ден е напълно лишен от ентусиазъм, но един скучен ден изобщо не трябва да ви лишава от присъствието на духа. Повярвайте ми, фини промени се случват навсякъде около вас и скоро те ще ви доближат до целите ви. Бъдете търпеливи – всичко това ще се случи точно, когато трябва да се случи.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 9 февруари: Вашите амбиции значително ще ускорят развитието на днешните събития, а вашите колеги ще оценят усилията ви. Смешно е, но тези хора, от които сте се страхували от прояви на завист, ще ви подкрепят най-активно. А тези, от които сте очаквали най-топлите поздравления, ще се преструват, че не са забелязали нищо. Сега е моментът за изграждане на отношения и нови познанства. Хората около вас харесват начина ви на действие и с радост ще ви подкрепят, ако е необходимо.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 9 февруари: Когато някой от миналото се появи в живота ви, това винаги предизвиква смесени емоции. Но днес една такава поява ще ви донесе само удоволствие. Този човек се е променил сериозно и вече не прилича на този, който е бил някога. Отделете време за разговор с него. Ще се радвате да опознаете отново стар познат. Покажете колко много сте се променили и вие заедно се изненадайте, че в същото време и двамата сте останали същите, каквито сте били.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 9 февруари: Искате повече, отколкото позволява текущата ви позиция, така че ще бъде много трудно да намерите време и енергия за всякакви нови дела и проекти. Старите отговорности и задачи ще отнемат много повече време, отколкото да мислите за нови идеи, но в обичайните ежедневни дейности можете да намерите спокойствие. Ще бъде много приятно да смените припряността и напрежението, в които сте били напоследък, към редовността и рутината. Съсредоточете се върху довеждането на всичко, което започвате до край. Ще се радвате на всеки елемент, зачеркнат от вашия списък със задачи.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 9 февруари: Всички парични транзакции, които правите днес, ще имат дългосрочен ефект върху финансовото ви състояние, така че се опитайте да действате възможно най-безопасно. Не харчете нито стотинка повече, отколкото можете да си позволите, дори когато купувате подаръци за близки. Вместо да организирате зашеметяващо парти за рожден ден за рожденика, почерпете го с домашно приготвена вечеря за рожден ден. Вашите усилия ще бъдат оценени повече от похарчената сума.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 9 февруари: Все повече са непланираните разходи, което от своя страна повишава нивото на стрес. Но има и добри новини! Денят ще ви донесе облекчение и ще ви развесели. Просто внимавайте да не приемете това като знак, че можете да си позволите да се върнете към старите навици. Покажете повече самодисциплина – това ще се отрази най-благоприятно на финансовото ви състояние и ще предотврати възникването на неприятни ситуации като настоящата. Помислете отново как и за какво харчите пари.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 9 февруари: Човек, който постоянно ви дразни, ще потвърди мнението ви за него днес, като започне да говори за неща, които изобщо не разбира. Не е нужно да търпите компанията на този човек, така че или се опитайте да стоите далеч от него, или го посъветвайте да замълчи. Всичко зависи от това в какво настроение сте. Ако сте агресивни, не се опитвайте да избягвате конфликт на всяка цена. Но, ако искате да избегнете кавга, се дръжте спокойно и се преструвайте, че не забелязвате този човек.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 9 февруари: Много е лесно да загубите уважение към хората, които постоянно ви разочароват. Но се опитайте да не се настройвате срещу тези, които нямат нищо общо със случващото се. Не забравяйте, че една гнила ябълка не означава, че ябълковото дърво е лошо. Засега се въздържайте от окончателни присъди – помнете презумпцията за невинност. В околните има повече добро, отколкото лошо, но за да се убедите в това, трябва да проявите търпение.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе