Седмичен хороскоп от 9.08.2021до 15.08.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 9.08.2021до 15.08.2021

Овен

 

Не вие ​​намирате любовта, а любовта е тази, която намира вас, това има нещо общо със съдбата. С тези литературни думи казваме за Овните през новата седмица, че те се чувстват специално. Има желание за сантиментален рестарт и да не се повтарят минали грешки. Обръщате страницата за нова емоция. Без много говорене и всякакъв вид носталгия.

 

Телец

 

Август кара сърцето ви да бие отново по специален начин. Вторник и сряда ще са специални дни, които не трябва да пропускате да изтекат през ръцете ви, защото в рамките на тези четиридесет и осем часа идва чувството за стабилност, което липсваше от известно време. И сега, когато то се връща да седне до вас, вие сте обгърнати от чувство на благодарност. Непоколебимият Телец се завръща, вярвайки в своя потенциал и в едно бъдеще с голямо удовлетворение.

 

Близнаци

 

Сега не е моментът да отстъпите пред провокациите на планетите, които се опитват да дестабилизират сантименталния баланс. Защо да трансформирате разсъжденията си в насочена топка в полето на другия, която ще се върне към вас с още по-силна провокация ? Излезте от препъни камъка на недоволството: защото зад ъгъла има цял куп от възможности и те ще се проявяват през цялата седмица.

 

Рак

 

Има една доза величие, която изпълва мислите, напредва в сърцето и се разпространява навсякъде около вас. Подобно на свеж полъх, който озарява идеите ви, сега изпитвате нужда от сантиментални основи, да спрете във връзка и да инвестирате във цялата възможна любов.

 

Лъв

 

Има две предизвикателства пред Лъва тази седмица. Те идват от стимула за промяна: за стабилно място в сърцето на партньора и за по-добро място в професионален план. Марс и Венера дават правилните наставления за завършване на важна повратна точка в кариерното развитие. Внимавайте: трябва да сте си опекли нещата до есента.

 

Дева

 

Повторение на щастието. Ще се стремите да бъдете завършени във всичко. Планетите ви гледат в очите, така че няма от какво да се оплаквате. Новолунието става отваря нови възможности за действие в кариерен план. Нищо няма да стои между това да кажете нещо и веднага да го направите. Тази седмица сте любимци на звездите.

 

Везни

 

Като Везни, вие ще свързвате лекотата с прецизност и решителност, и никога с неяснота през цялата седмица. И точно с новолунието се очертава интересна професионална инициатива благодарение на сътрудничеството на планетите в Дева. Тези от вас тръгнали на почивка също могат да разсъждават от шезлонгите на плажа, за възможностите през задаващата се есен.

 

Скорпион

 

Тази седмица избирайте по-краткия път към нещата, защото той ще бъде правилният. Това ще ви измъкне от плетенето на мисли, което продължава вече месец. От това новолуние животът се насочва към добър компромис. Точка на баланс между вас, вашия партньор и бизнес партньорите. Всичко ще се случи според правилното използване на вашата интелигентност.

 

Стрелец

 

Не ви е ясно откъде идва този променлив климат в настроението ви. Мислите все още са заплетени в работата, изглежда сякаш изобщо не е разгара на лятото. Не е лесно да устоите на желанието да бягате към вълнуващо пътешествие с изцяло ваканционен характер. Новолунието преди заминаването предполага запазване на импулсивността и желанието да избягате на друго място, така че напълно да се насладите на почивката си.

 

Козирог

 

Песимизмът от предишните седмици остава зад гърба ви, а това ви помага да оценявате светлия хоризонт благодарение на подкрепата на Марс и Венера. От сряда Меркурий също се показва, носейки своята комуникативна сила. Това вдига летвата върху мисълта, способна да се трансформира в конструктивен проект за есента.

 

Водолей

 

Новолунието дава на Водолея да мисли широко, гледайки към нов проект. Макар август, тази седмица не е време, което да прекарате в хамака, броейки звездите. Защото самите планети във вашия знак говорят за практически въпроси и нови инициативи. Има призовка за внимателен икономически преглед. Понеже тя няма да е на хартиен носител, внимавайте да не я пропуснете.

 

Риби

 

За Рибите, през тази седмица на новолунието е по-трудно да се разбере какво се случва. Някои може да отменят установените графици. В понеделник и вторник стресът се увеличава до небето. Опитайте се да не реагирате с нерви. След това идва вашата светкавична интуиция, която ще помогне да прекарате края на седмицата в приятен за вас ритъм.

 

Tagged , , , , ,
на горе