астрологичен съвет

Съвет за 17.12.2023 към всяка зодия

Съвет за 17.12.2023 към всяка зодия: Представете си следното: какво би се случило, ако всички бяхме достатъчно смели да вярваме в собствените си способности, да бъдем малко по-амбициозни? Мисля, че светът ще се промени към добро! Вярвай в себе си.

Дневен хороскоп за 17.12.2023 /неделя/

Седмичен хороскоп за 18-24 Декември: какви изненади са ви подготвили звездите

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Ако днес ти се струва, че всичко около теб се обърква, това значи, че нещо хубаво търси място да влезе в живота ти.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Нека бъдем благодарни на хората, които ни носят щастие; те са очарователните градинари, които карат душите ни да разцъфтяват

Близнаци 21 май – 21 юни

В ежедневието трябва да видим, че не щастието ни прави благодарни, а благодарността ни прави щастливи.

Рак 22 юни – 22 юли

Няма по-велико нещо, което можете да направите с живота и работата си от това да следвате своите страсти – по начин, който служи на света и на вас. Носете благодарността като наметало и тя ще нахрани всяко кътче от живота ви.

Лъв 23 юли – 22 август

Ако видиш някого без усмивка, подари му своята! Винаги има светлина. Само ако сме достатъчно смели да я видим. Само ако сме достатъчно смели да бъдем това.

Дева 23 август – 22 септем.

Вземете своите победи, каквито и да са те, радвайте се, празнувайне ги, ценете ги, използвайте ги, но не се задоволявайте с тях. Продължете смело към нови цели и постижения!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Всичко е възможно да сбъднеш днес.. щом имаш слънце в душата и малко розово за късмет. Замислете се върху красотата на живота. Гледайте звездите и вижте как тичате с тях.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Трябва да знаеш, че в живота има начини да стигнеш почти навсякъде, където искаш, ако наистина искаш да отидеш! Вярвам, че великите хора правят нещата, преди да са още готови.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Направете вашето малко добро там, където сте; тези малки късчета добро, ще се съберат заедно и ще завладяват света… Ако работиш, за да създаваш светлина за другите, така естествено осветяваш собствения си път.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Понякога е нужно да сме готови да се откажем от живота, който сме планирали, за да имаме живота, който ни принадлежи. Мисията в живота ти не е просто да оцеляваш, а да процъфтяваш.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Никога не трябва да се обезсърчаваш никога не трябва да се примиряваш, никога не си твърде стар, за да си поставиш нова цел в живота или да мечтаеш за постигането на нещо Велико.Върви към целта си твърдо и със смели стъпки.

Риби 19 февр. – 20 март

Нямаме нужда от магия, за да променим света, ние вече носим цялата супер сила, от която се нуждаем, в себе си: имаме силата да се представяме по-добре. бъдете добър пример!

Последни новини
Астрология

Съвет за 17.12.2023 към всяка зодия

на горе