8 романтични жеста от жените, които мъжете обожават

8 романтични жеста от жените
Любов и партньорство

8 романтични жеста от жените, които мъжете обожават

Не само жените искат романтика. И дори и  мъжете никога да не си го признават, определено харесват определени романтични жестове. Да видим кои.

Когато го гледате дълго време

За мъжете е важна женствената визия. И ако искате да създадете романтична искра, приберете телефона си и всичко, което може да ви разсейва, и фокусирайте цялото си внимание върху него.

Напишете му любовна бележка

Може би тръгвате по-рано за работа или може би събирате кутия за обяд за него – изненадайте го с бележка. Това ще създаде романтика и ще го насърчи да действа в същата посока.

Вживейте се в неговите интереси

Но само ако искрено ви интересуват. Попитайте го какво той харесва, опитайте се да го направите, дори да изглежда странно. За него ще е романтично! Това е и чудесен начин да прекарате повече време заедно.

Покажете му, че го оценявате

На мъжете трябва да им се напомня, че сме им благодарни и ценим това, което правят за нас. Особено, ако той наистина се опитва.

Изненадайте го

Трябва да бъде добре планирана изненада, която да добави пикантност към живота му и да му покаже, че сте се постарали доста за него.

Пригответе романтична вечеря

Старото клише работи: пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Неочаквано поръчана вечеря от ресторант ще свърши работа, ако вие самите не сте голям кулинар. Просто създайте подходящата атмосфера у дома, запалете свещите и ще бъдете в романтично настроение.

Облечете се за него

Когато подготвяте романтична вечеря или среща, облечете го така, както знаете, че ще му хареса. Да, ясно е, че ви обича най-много по пижама  и без грим, но ще бъде доволен, че се опитвате да го впечатлите.

Физически контакт

Хванете  ръката му, сложете глава на гърдите му, прегърнете го! Цялата тази нежност ще му е много приятна.

17610
Tagged , , , ,
на горе