6 навика на щастливите двойки, които са страхотни в леглото

6 навика на щастливите двойки, които са страхотни в леглото
Любов и партньорство

6 навика на щастливите двойки, които са страхотни в леглото

Щастливите двойки често пораждат въпроса каква е рецептата за успех на връзката им. Компонентите са много, като някои от основните са любов, доверие, откровеност и компромиси. Това е много повече от просто приятно време в леглото. Но това не означава, че интимността не играе решаваща роля за поддържането на хармонична връзка.

Всъщност двойките, които са добри в леглото, често се наслаждават на нежни моменти заедно и се ценят и разбират. Това означава, че навиците на щастливите двойки не се ограничават само до леглото. Те преминават към показване на привързаност по обмислени начини като писане на сладки бележки един за друг, изненадване един друг с подаръци и дори публични прояви на обич.

Ако с партньора си сте изгубили искрата във връзката, това може да се промени, но трябват усилия и от двамата.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

щастливите двойки

Ето и някои от навиците на щастливите двойки, които имат невероятни преживявания в леглото:

Говорят открито един с друг

Сигурно всички сте чували това преди, но комуникацията и честността са много важни. Щастливите двойки винаги споделят своите емоции и мисли и никога не предполагат неща за другия. Двамата партньори си споделят всичко и може да се каже, че са като отворена книга един за друг. Те също така намират качествено време за своите партньори, когато могат.

Често са интимни

Щастливите двойки често са страхотни в леглото и изобщо в интимността. Честото физическо сближаване с партньора ви може да е знак, че двойката е в добро състояние. Интересното е, че експертите препоръчват това поне веднъж седмично. Тази статистика зависи леко от възрастта. Така например, 40 и 50-годишните са склонни да падат около тази базова линия, докато 20 до 30-годишните са склонни да са средно около два пъти седмично.

Докосват се

Физическият контакт е мощен инструмент, който изгражда връзка и доверие в щастливите двойки. Това е упражнение, което изследва как различните видове докосване ви карат да се чувствате. Според експертите самото гушкане има много благоприятно въздействие върху тялото.  Всъщност практикуването на чувствено докосване може да помогне на партньорите да се сближат и да направят интимността по-приятна.

Не е задължително да се стига до полов акт. Понякога плъзгането на върховете на пръстите ви по гърба на партньора ви може да бъде интимен израз на любов. Или дори докосването на голия им крак може да бъде изразителен начин да кажете на партньора си, че ви привличат физически.

Ценят се един друг

Един от навиците на щастливите двойки е признателността. Те често се оценяват един друг, дори и за най-малките неща, които правят. Да, толкова е просто. Но се уверете, че го правите често. Когато става дума за любов, става въпрос и за изразяване на вашата признателност към партньора ви. Това може да бъде оставяне на любовна бележка преди отиване на работа или приготвяне на любимата му вечеря в края на деня. Малки неща като тези имат значение в дългосрочен план.

щастливите двойки

Споделят тайни един с друг

Важно е да премахнете всички бариери пред партньора си, точно това правят щастливите двойки. Споделянето на тайни може да ви помогне да издигнете връзката си до по-големи висоти. Например, опитайте да споделите своите фантазии и желания с партньора си. Кой знае? Следващият път може да бъдете изненадани в леглото от него.

Всъщност, научаването повече за физическите еротични зони на другия и колко стимулация имате нужда може да бъде от полза за връзката ви.

Опитайте се да влеете забавление и вълнение в рутината в леглото, като научите повече за това, което партньорът ви харесва и не харесва. Много е важно да имате открити дискусии около случващото се, така че и двамата да сте на една и съща страница.

Комуникирайте през деня

Имате толкова натоварени графици, че комуникацията с партньора ви през целия ден може да бъде последен приоритет. Но ако искате да сте от щастливите двойки, това е наистина важно. Повечето щастливи двойки също адаптират тази техника. Може да бъде толкова просто, колкото да изпратите любящо съобщение по време на обедната почивка. Или пък да се обадите на партньора си на път за вкъщи.

Тогава, след като се приберете у дома, вместо да включвате телевизора, просто прекарайте малко време заедно. Може да решите да не говорите за офис работа и колеги. Вместо това опитайте да правите дейности заедно като готвене или пиене на чаша вино. Важното е да прекарвате време само за вас.

Вижте още:

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе