6 места, където може да сте интимни с партньора ви, освен в леглото

6 места, на които може да сте интимни с партньора ви, освен в леглото
Любов и партньорство

6 места, където може да сте интимни с партньора ви, освен в леглото

Да сте интимни с партньора си не означава непременно, че това трябва да става вечер под завивките. Разбира се, спалнята може да е най-очевидното място за уединение, когато нещата станат горещи и тежки. Но повечето двойки могат да се възползват от малка промяна на обстановката от време на време.

Следващия път, когато с вашия партньор се разгорещите, опитайте да пренесете нещата на следващото ниво, като посетите друго място в дома си. Можете да направите нещата още по-вълнуващи, като създадете свой собствен личен списък с места, които да изпробвате.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Нуждаете се от идеи? Вижте тези изпитани и истински романтични горещи точки в дома си, където може да сте интимни с партньора:

Кухненската маса

Ако наистина искате да се почувствате като във филм, опитайте да организирате своя собствена интимна сесия върху кухненската маса. Това е толкова уникална кинематографична обстановка за правене на любов, така че защо да го оставяте само на филмовите звезди? Опитайте с ролеви игри или мръсни приказки, за да направите всичко още по-запомнящо се.

да сте интимни

Вашият диван в хола

Следващия път, когато се разгорещите, докато гледате телевизия заедно, не си правете труда да местите нещата в спалнята. Започнете да сте интимни точно там, където сте в момента, а именно на дивана в хола. Меката повърхност все още е благоприятна за страхотни ъгли и пози, ако имате въображение. Предимството е, че диванът е малко по-интересен от вашия скучен матрак, с който вероятно вече сте свикнали.

Стълбите

Вярвате или не, това място е много по-подходящо да сте интимни, отколкото изглежда. Ако не сте убедени, опитайте и ще останете приятно изненадани. Това място дава стабилност и за двамата партньори. Плюс това е изключително необичайно място за експериментиране. Затова, ако живеете в къща на два или повече етажа или пък мезонет, не се колебайте да включите стълбите в списъка си за забавление с партньора.

Пред огледалото

Пренесете нещата пред гардероба, в банята или където има огледало, където можете да сте интимни с половинката си. Визуалната стимулация от гледането на всичко, което правите, ще от двете и двама ви на съвсем ново ниво на удоволствие. Освен това огледалото всъщност може да ви помогне да разберете някои от тези сложни позиции, които винаги сте искали да опитате.

Срещу входната врата

Нищо не добавя по-голямо вълнение да сте интимни от риска да бъдете хванати. Ето защо да го правите пред срещу входната врата е отличен избор за двойки, които търсят нещо малко по-палаво. Дори самата мисъл, че някой минава покрай вас отвън, докато правите любов, може да изпрати и двамата на нова територия. Разбира се, това не е за всеки, така че е препоръчително само за двойките, които обичат да играят на ръба и високия адреналин. Все пак помислете и за резервен план, ако има опасност да ви хванат.

да сте интимни

Под душа или във ваната

Въпреки че водата е лош лубрикант, да сте интимни под душ или ваната е напълно възможно. Просто и двамата трябва да сте настроени на тази вълна. За още по-романтична обстановка, може да запалите и ароматни свещи. Пуснете топла вода, за да се получи пара и действайте. След това никога повече няма да гледате на скучната си баня по същия начин, както преди.

Няма по-добро време да подправите любовния си живот от сега. За щастие понякога всичко, което е необходимо, е нова обстановка, за да се разпалите и двамата.

Пробвайте да сте интимни на някое от тези места и вижте какви емоции ще ви донесе. Най-хубавото е, че не ви трябва специална подготовка или да трябва да харчите много пари за скъпи хотели. Имате всичко, което ви е необходимо да сте интимни на следващо ниво, в уюта на вашия дом. Така че се възползвайте максимално от възможностите, които имате.

Вижте още:

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе