4 зодии, които се привличат от хора без интерес към тях
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които се привличат от хора без интерес към тях

Разочарованието в любовта се случва на всеки в някакъв момент от живота му и понякога хората се питат как лошият късмет се е насочил към тях. Много хора искрено вярват, че за да открият истинската любов, е необходимо да рискуват. Поради тази причина те винаги са готови да дадат всичко от себе си, независимо дали чувствата им са взаимни веднага или не.

Така че, в стремежа си към вечна любов, някои от звездните знаци може несъзнателно да се привържат емоционално към някого, който невинаги има интерес към тях. Въпреки че може да не са от хората, които се влюбват от пръв поглед, те се привързват много рано и трудно се отказват. Те започват да мислят за имената на двойката си и дори обмислят кой чия фамилия ще вземе, когато евентуално се оженят.

4 зодии, които се привличат от хора без интерес към тях

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли си спретна модна къща

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Погледнете кои са зодиите, които често се привличат от хора без интерес към тях:

Козирог

козирог - към тях

Дори и да не го осъзнава, този земен знак постоянно търси идеалния партньор. Въпреки това Козирогът разбира, че не всеки аспект от това, което са, може да бъде видян от пръв поглед от нов човек. Ето защо Козирозите трябва да бъдат търпеливи и да позволят на някого да ги опознае, преди да се откажат от идеята за романтична връзка. Тъй като са наясно, че изграждането на нова връзка е процес, който изисква работа, те не се разочароват лесно.

Те ще бъдат първите, които ще протегнат ръка и учтиво ще поканят своя избраник. Може дори да проучат интересите му, за да имат нещо общо, за което да говорят, когато покажат симпатията си към тях. И веднага, щом се почувстват сигурни в приятелството си, Козирозите започват да се влюбват в тях. Въпреки това тези знаци не спират да се замислят дали обектът на тяхната любов отвръща на интереса им.

Везни

към тях

Този въздушен знак има много любов за даване. Затова, вместо да се чувстват виновни за предишните си опити да намерят истинската любов, Везните се възползват от възможността да се поучат от тях и да опитат отново. Те правят пламенни опити за запознанства, но намирането на истинска любов невинаги е толкова просто. Везните знаят, че може да им се наложи да целунат много жаби по пътя, но предпочитат да опитат най-доброто, отколкото да се откажат.

Затова в любовното си търсене те са склонни да се привързват твърде бързо. Често се опитват да превърнат случайните си спътници в нещо повече и се чувстват разочаровани, ако не успеят. Това понякога ги кара да страдат от мъка по някой, който дори не е имал същия интерес към тях, както те към него.

Овен

към тях

Овните вярват, че е изключително важно да създадат бързи връзки с всеки, в когото са влюбени, въпреки че мистериозната им природа може да ги затрудни да се отворят към тях. Те желаят да си дадат най-добрия шанс в любовта. И въпреки че Овните обикновено не се влюбват бързо, те имат голяма склонност към привързаност.

В началото може да им е трудно да рискуват всичко само за един човек. Но когато Овенът иска да спечели някого, той се отнася с него като с кралска особа и го убеждава, че е правилният партньор. И след като веднъж се впусне в това, на Овена може да му отнеме по-дълго време, за да преодолее несподелената любов. Просто той е от хората, които не могат да видят живота си без любимия човек, което само по себе си всъщност е страхотно, когато намери правилния човек.

Дева

към тях

Докато се среща с някого, Девата не е прилепчив човек. Но тези знаци мечтаят за предана връзка с много нежност. Затова любовта им към техен приятел или колега се засилва, когато споделят едни и същи хобита. За да омаят влюбения или да предизвикат интереса му, Девите могат да редуват горещи и студени отношения към тях. Така че за Девите е обичайно в един момент да се чувстват лудо влюбени, а в следващия да се питат как са могли да срещнат някого толкова бързо.

Единствените реални случаи, в които Девите се отегчават, са когато смятат, че даден човек им губи времето, или когато влюбеният и те самите нямат достатъчно общи неща. Ако обаче обожават този човек, те никога не спират да мислят, че може би човекът се държи дистанцирано към тях, защото не се интересува от този земен знак. Девата се привързва лесно и е готова да направи нещо повече за хората.

Веднага щом усетят леко влюбване в хората, някои от гореспоменатите зодиакални знаци развиват силна привързаност към тях. И ако искрата угасне, те могат да повторят същото поведение със следващия си потенциален партньор, докато не срещнат истинската любов.

Вижте още:

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Всичко ще бъде успешно: 3 зодии скоро ще претърпят МОЩНИ ПРОМЕНИ

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Оценете тази статия
Tagged , ,
на горе