4 брутални истини защо си сама
Психология

4 брутални истини защо си сама

Жена, която е сама винаги се е питала какъв е проблемът да не среща подходящия човек. Човекът е много сложно устроен индивид със сложни системи, а най-сложната система е умът. Той е един от най-често изследваните органи, но си остава вечно неразбран.Всеки човек търси общество или контакти с другите. Ние сме изградени, така че да не можем да живеем сами и имаме нужда от приемането на останалите и от разговори, върху които да размишляваме.

Нека бъдем брутално честни. Животът не е насочен към вас; вие сте там, където сте, поради изборите, които правите всеки ден. Случват се неща, които са напълно извън вашия контрол, но ако в живота ви има хронично повтарящ се проблем, тогава е време сериозно да преоцените кои сте. Има причина да сте необвързани, статусът на вашата връзка е предимно във ваш контрол. Най-малкото има много неща, които можете да направите, за да увеличите драматично шансовете си да срещнете някого.

В някои отношения това е по-добре, това е списък с причини, които ще ви помогнат да се задълбочите във вътрешната си психика, за да предоставите перспективи защо сте необвързани, които може би никога не сте обмисляли.

Искате да излезете с него? Поканете го

Топ идеи за спортна визия

5 тайни на щастливите двойки в дългогодишна връзка

8 признака, че той иска да ви покани на среща

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

4 брутални истини защо си сама

1.Не излизате много

сама
4 брутални истини защо си сама снимка: pinterest

Ако искате да увеличите шансовете си да избягате от самотния живот, ще трябва да излезете и да се срещнете с куп хора. Намирането на връзка е като намирането на работа в този аспект, защото трябва да излезете, да изградите мрежа, да засадите семена и да продължите. За съжаление потенциалните партньори няма да се материализират магически пред вас, докато седите в стаята си и четете или гледате телевизия. Ще трябва да излезете и да се срещнете с много нови хора. Това ще ви помогне да не бъдете сама.

2.Никога не се учиш от грешките си

сама
4 брутални истини защо си сама снимка: pinterest

Ако установите, че продължавате да попадате в същите ситуации отново и отново, време е да помислите малко защо се случва това и какво ви води на едно и също място.

Разгледайте моделите си и вижте дали можете да промените някои от тях. Дайте си сметка сами са вас коя е онази грешка в поведението ви, която всеки път допускате в отношенията си. Така няма да бъдете сама.

3.Не сте се отдалечили от бившия си

сама
4 брутални истини защо си сама снимка: pinterest

Може да се закълнете, че сте го направили, но не забравяйте, че сега е моментът да бъдете брутално честни със себе си. Опитвали ли сте да се свържете с тях? Преследвате ли ги в социалните медии? Все още ли държите подаръците, които са ви дали с надеждата, че един ден ще се върнат?

Вярвате или не, очевидно е, когато не сте преодолели бившия си, особено за хората, с които сте ходили на срещи или сте се опитвали да си уредите срещи. Подсъзнателно се разкрива чрез вашата реч, действия и език на тялото. Ако това е ситуацията, в която се намирате, вероятно е по-добре да направите крачка назад и да останете необвързани заради себе си. Имате нужда от време, за да се излекувате. Някой ви е оставил разбит и трябва да се поправите и да си върнете независимостта. Забравете бившия си, за да не бъдете винаги сама.

4.Не се грижите за себе си

сама
4 брутални истини защо си сама снимка: pinterest

Казано е много пъти и по много начини… мъжете са визуални същества и физическото привличане е изключително важно. Една жена може да развие влечение към мъжа поради неговите вътрешни качества. Мъжете също трябва да бъдат привлечени от жена на емоционално и интелектуално ниво, но те никога няма да стигнат до там, ако вече няма физическо привличане. Не трябва да се грижите за себе си само за да получите или задържите мъж. Направете го, защото това ще ви накара да се почувствате уверени в себе си, а от това няма нищо по-секси за един мъж.

Променете тези неща или поне част от тях и ще видите как вече няма да бъдете сама.

Tagged , ,
на горе