3 неписани правила за ползването на приложения за запознанства

3 неписани правила за ползването на приложения за запознанства
Любов и партньорство

3 неписани правила за ползването на приложения за запознанства

Новите технологии станаха все по-неразделна част от нашия живот и това дори рефлектира в търсенето на партньор чрез приложения за запознанства. Ако не сте намерили подходящата си половинка сред приятелския кръг или на работното място, то на помощ идват апликациите в телефона ви. Те могат да ви свържат с хора близо до вас и с подобни интереси. Разбира се масовите приложения за запознанства не гарантират успех, а освен това има и риск в ползването им.

Едно от най-неприятните неща, свързани с връзките с напредване на възрастта, е мисълта, че кръгът от запознанства бързо намалява. Но в действителност около половината от потребителите на приложения за запознанства са над 30 години. Ключът към успешното използване на подобен тип апликации на всяка възраст е да ги използвате разумно. Лесно е да изтеглите няколко приложения, да добавите няколко снимки, да отговорите на няколко въпроса и да започнете да търсите подходящ човек за вас. Но този подход е повече или по-малко като да хвърляте макарони по стената и да гледате дали ще се залепят.

Нужни са търпение и много постоянство, за да попаднете на точния човек. Естествено, разочарованията при ползването на приложения за запознанства също не са изключени. Как обаче да ги избегнете?

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Предлагаме ви няколко правила за ползване на приложения за запознанства, които може да ви донесат по-голям успех.

Бъдете наясно какво искате

Не е задължително да искате конкретно нещо, защото сте на определена възаст.  Но в приложения за запознанства трябва да сте наясно какво търсите. Важното тук е да разбирате какво искате, да го притежавате и да го налагате. Ако използвате приложение за запознанства умишлено, няма място за погрешно тълкуване.

Експерти препоръчват да поставите това, което искате, директно в профила си. Не се срамувайте от това, че искате връзка, и не се срамувайте от това, че не искате такава. Правилният човек няма да се уплаши от факта, че търсите сериозни отношения, точно както няма да се уплаши, ако търсите само приятелство или нещо неангажиращо. В приложенията за запознанства има достатъчно неясноти, така че ще се изненадате колко освежаваща може да бъде да сте директни. Последното нещо, което искате да направите, е да отидете на среща, да го харесате, а след това да научите, че искате две различни неща.

приложения за запознанства

Всъщност направете планове

Никой не иска да тъне в неведение, докато ползва приложения за запознанства. Не протаквайте много разговора, преди да предприемете среща. Бъдете честни с човека, с когото комуникирате и ако не го харесате, просто прекратете общуването си. Не бива да давате напразни надежди. Ако седите неподвижно във фазата на говорене твърде дълго, този човек на практика ще се превърне в приятел за писане и връзката няма да напредне.

Според експерти виртуалните запознанства могат да загубят своята тръпка, ако не се срещнете на живо, когато и двамата сте на етап, в който наистина искате да срещнете човека от другата страна на приложението. Не забравяйте, че и другият човек има желание да излезе с вас, ако комуникацията ви върви добре. Така че не се бавете и ако търсите реални запознанства, действайте, но нека все пак първата среща да е на обществено място. Все пак не познавате този човек и трябва да имате едно наум.

приложения за запознанства (2)

Не се страхувайте да се срещате с няколко души едновременно

Друго сложно нещо в ползването на приложения за запознанства е възможността за провеждане на няколко разговора или срещи наведнъж. Запознанствата са, за да си прекарате добре и да се развивате. Така че, ако сте на ранен етап с няколко души в дадено приложение, стига да сте честни за това, няма нищо лошо да се запознаете с няколко души, преди да станете по-близки с един от тях. Вие сте необвързан човек, който не прави нищо нередно, като излиза с няколко души на приятелска основа. Разбира се в момента, когато нещата с някой от тях станат сериозни, вие трябва да бъдете честни с другите и да спрете да ползвате всякакви приложения за запознанства.

приложения за запознанства 3

Вижте още:

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе