3 лесни упражнения вечер преди лягане ще ви помогнат да отслабнете и стегнете тялото си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

3 лесни упражнения вечер преди лягане ще ви помогнат да отслабнете и стегнете тялото си

Лесни упражнения
Здраве и добра форма

3 лесни упражнения вечер преди лягане ще ви помогнат да отслабнете и стегнете тялото си

Кой ли не си мечтае за стройна, стегната фигура, без излишни килограми? Признайте си… колко пъти в неделя заспивахте с мисълта „от понеделник започвам“, за да се оправдаете в понеделник, че нямате време за фитнес или парите не ви достигат за абонамента за пилатес или йога. Само че не винаги е нужно да ходите на фитнес или йога уроци, за да сте в добра форма. Не е нужно и да прекарвате часове в изтощителни тренировки. В тази статия ние ще ви разкрием една малка тайна за „умно“ вталяване. Три лесни  упражнения, които да правите вечер, преди лягане, ще ви помогнат със сигурност да постигнете мечтаната фигура. А ако ги съчетаете с подходящо хранене, ефектът много скоро ще стане видим. Основното е да имате желание и цел.

В началото може да ви бъде трудно да се организирате, но когато разпределите точно времето си, само след седмица трите упражнения вечер ще ви станат навик. И не ви трябва много време, дори 15 минути на ден са достатъчни.

Разбира се, ефектът ще е невероятен: излишните килограми ще се стопят, тялото ви ще стане по-тонизирано. А и самото ви самочувствие ще е съвсем различно, ще се чувствате в настроение и горди от себе си, че сте успяли да преодолеете мързела и да намерите време за тялото и здравето си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

И така, да не губим време и да видим кои са трите вълшебни и лесни упражнения.

1.Упражнение “ножица”

лесни упражнения

 

Легнете по гръб, повдигнете краката си и ги разминавайте подобно на ножица. Направете поне три серии. Междувпрочем, това упражнение е идеално и за сутрин след събуждане, защото е ободряващо, а най-важното – независимо кога го правите, вие сте в топлото си легло.

Блогърката Лизи Питърсън сподели най-лесният начин за отслабване

Как 100 клека дневно за един месец променят тялото – вижте снимки преди и след

  1. Планк

  2. Лесни упражнения

 

Първоначално изглежда, че е много трудно, но тук е важно да го правите редовно, след това след два или три дни постоянство, изпълнението на дъска ще стане по-лесно. Както във всяко друго упражнение, основното е постоянството и желанието.

Отначало се опитайте да издържите поне 40 секунди, след това увеличете до минута и след това увеличавайте времето всеки път. Ще видите как след месец ще можете спокойно да издържате по три минути, да правя три повторения, а между тях да има почивка от една минута.

 

„Дъската“ може да се направи, като заемете различни позиции, благодарение на нея можете да укрепите мускулния корсет.

Стегнат корем без тренировки и диета? Да, с тези 5 метода, които наистина работят

Tя правеше планк всвсекиеки ден в продължение на месец. Вижте как се промени тялото й!

3.“Тетрадка“

Легнете по гръб с изпънати крака, сложете ръцете си зад главата, дланите се опират на леглото, лактите са леко свити. И в същото време повдигнете краката и тялото си. Все едно се затваря и отваря тетрадка. Повторете 10-15 пъти и направете три серии.

И на финала – не забравяйте да се разхождате на чист въздух, да се движите по-често и, разбира се, правилното хранене е много важно. Само всичко това в комплекс ще ви помогне да постигнете желания резултат. Успех на всички.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица