21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ
Лайфстайл Психология

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

21 цитата на Киану Рийвс: „Ако сте били брутално разочаровани, но сте намерили сили да останете добри с останалите хора, то тогава вие сте костелив орех за разбиване със сърце на ангел. Да целунеш някого е много интимен акт, наистина много интимен, защото сърцето винаги прескача удар преди целувка.“, казва още Киану Рийвс.

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Астролози: Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Как юношеската любов на Бон Джоуви доказа на целия свят, че може да се превърне в любов за цял живот и съюз на повече от 32 години?

38 любовни цитата от Дийпак Чопра

Киану Рийвс: Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живей днес!

Киану Рийвс

Киану Рийвс се отличава много ярко  сред повечето холивудски актьори. Той води доста скромен начин на живот, не дава много интервюта.

Притежава щедро сърце – дарява голям процент от хонорарите си, без да се афишира сред обществото с благотворителността си.

Животът му е поднасял жестоки удари. И въпреки, че от някои не се е възстановил напълно, той е успял да съхрани добротата в себе си. А може би това е една от причините Киану Рийвс да има много по-различна гледна точка за житейската философия.

Киану Рийвс

Още цитати на Киану Рийвс за мъдростта на живота.

1.„Лесно е да избягаме и да се скрием, когато трагедията влезе в живота ни. Тайната да продължиш по пътя си е да използваш опита си – както добър, така и лош – за да създадеш по-добра версия на себе си.“

2.„Можем да се научим да търсим красотата в света, който животът ни предлага. Трудностите са възможност да разбереш, че животът е кратък и трябва да го изживееш оптимално, възможност да станеш истински и по-добър човек.”

3.„Никога не съм бил обсебен от парите, не за това станах актьор и никога не съм харесвал славата. Въпреки,че не е зле да не се притеснявате за сметките. Клише е, че парите не могат да купят щастие. Те могат да купят свободата да живеете живота, който искате.”

4.„Обичам да съм сам, но се опитвам да не съм самотен, защото последното е просто непоносимо.“

5.„Всяка борба в живота ви в крайна сметка ви е превърнала в човека, който сте днес. Бъдете благодарни за трудните моменти, те само ви правят по-силен.“

6.“Скръбта се трансформира, но никога не си отива.“

7.“Понякога лесните неща са най-трудни за постигане.“

8.„Бях научен да се отнасям с хората точно така, както бих искал те да се отнасят с мен. Това се нарича уважение.“

9.„Да знаеш, че бъдещето ти е във твоите ръце, е невероятно градивно чувство.“

10.„Ако сте били брутално разочаровани, но сте намерили сили да останете добри с останалите хора, то тогава вие сте костелив орех за разбиване със сърце на ангел.”

11.„Вярвам, че животът без любов, без да я чувстваш или да можеш да я дадеш, е доста силно наказание.“

12.„Човекът, който ме предпази от моето щастие, бях аз самият.“

13.„Какви момичета харесвам? „Всички, те са ангели.“

14.„Жените са превъзходни същества. Те са в състояние да разберат какво се случва вътре в човека. Ето защо,те нямат физическа сила. Благодарение на това успяват да усетят мислите на сродната си душа. Те са по-развити от силния пол“.

15.„Виждате ли хората? Бързат на работа, без да обръщат внимание на нищо. Понякога сме толкова затънали в ежедневните си задължения, че забравяме да се насладим на красотата на живота. Ние сме като зомбита.”

Киану Рийвс

16.“Кажи здравей на някого, когото видиш. Прегърнете някого, ако смятате, че изпитва болка. Помогнете на някого. Трябва да живееш всеки ден така, сякаш ти е последен.”

17.“Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия преди няколко години. Никога не съм казвал на никого за нея. Трябваше да намеря своя начин да я преодолея. Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живей днес!“

18.„Не мога да бъда част от свят, в който съпрузите обличат жените си като леки жени, излагайки на показ всичко, което трябва да е интимно. Където няма понятие за чест и достойнство, а думите на хората могат да се позовават,само когато казват „обещавам“. Където скромността се счита за недостатък. Където хората са забравили за любовта, а търсят само най-добрия вариант за партньор. Аз избирам своя път, жалко е само, че не намерих същото разбиране сред тези хора, в които най-много го търсех.”

19.„Една снимка може да каже повече от хиляда думи, но нито една от тях няма да е истина.“

20.„Мразя, когато хората ме лъжат. И не понасям насилието, особено без причина.”

21.„Парите не значат нищо за мен. Направих много пари, но предпочитам да се наслаждавам на живота, отколкото да се грижа за банковата си сметка. Живея просто. Всеки знае, че най-важното е здравето.”

Релаксираща музика за успокояване на ума и душата

Tagged , , , ,
на горе