13 креативни идеи за втора среща
Любов и партньорство

13 креативни идеи за втора среща

Вероятно сте чели толкова много съвети какво да правите, когато за първи път излизате с някого, но попадали ли сте на идеи за втора среща? Тя е също толкова важна, колкото и първата.

След като вече сте се справили с неловките разговори на първата среща, има място за творчество на втората. Да, можете да играете на сигурно и да изберете традиционни вечеря или кино, но си струва да мислите нестандартно. Едно ново споделено преживяване може да ви помогне да опознаете половинката си по начин, по който не бихте могли да го направите, например разговаряйки по време на хранене с три ястия.

Филмът за Ботев, Дельо Хайдутин и Извънземните

Сицилия е най–ценният бисер в короната на древния Рим и днешна Италия

Измислянето на занимания за втора среща не е толкова лесно, колкото изглежда на хартия.

За щастие, не е нужно да живеете в истинска романтична комедия, за да планирате нещо специално в отдела за запознанства. Всичко, което наистина е необходимо, е малко повече усилия, малко търсене в душата за това какво наистина обичате да правите, както и вашата половинка. Колкото и да е малко, вероятно вече сте опознали някакви негови черти и знаете какво харесва. А ако все още сте в задънена улица, в интернет винаги има списъци с идеи, към които да се обърнете. Е, на правилното място сте.

втора среща

Ето и някои креативни идеи за втора среща:

Отидете в увеселителен парк

Ако близо до вас има увеселителен парк, посетете го. Атракционните влакчета са чудесен повод да се усамотите.

Направете нещо добро заедно

Дайте своя принос за кауза, за която и двамата ви е грижа. Може да ви звучи твърде много за втора среща, но несъмнено ще изпитате взаимно удовлетворение и ще се сближите още повече.

Посетете нощен клуб

Облечете си дрехите за купон и се повеселете заедно. Това със сигурност ще ви донесе добро настроение.

Посетете парк за кучета

Дори и никой от вас да няма куче, ако и двамата обичате животните, несъмнено го направете. Разходката сред четириногите около вас ще стопли сърцата ви.

Отидете на стрелба

Още едно нестандартно предложение за втора среща, но ако обичате адреналина, може да пробвате късмета си на някое стрелбище. А защо не и да стреляте с лък? Ще бъдете като истински Купидони.

Гледайте залеза

Какво по-хубаво от гледането на залеза на втора среща. Безплатно и романтично.

втора среща

Скочете с парашут

Ако вие и половинката ви сте приключенски тип хора, можете да отидете на екстремно място за вашата втора среща. Скочете с парашут или с бънджи.

Посетете ботаническа градина

Когато става въпрос за красиви места за разходка и разговори с часове, ботаническите градини са на първо място в списъка.

Отидете на плаж

Ако сте близо до морето, планирайте вашата втора среща на плажа само двамата. Опаковайте няколко закуски и слънцезащитен крем по обяд или се отправете към пясъка за разходка по залез слънце.

Пързаляйте се на кънки

В студените зимни месеци пък почти навсякъде около нас има ледени пързалки. Възползвайте се и отидете и вие. Държането за ръце е гарантирано на 100 процента. Трябва ли да казваме повече?

Отидете на караоке

Песента, която човек използва за караоке, говори много за него. Ако отидете на такова с партньора си, хем ще се забавлявате, хем ще научите повече за него.

Посетете спортен мач

Повечето мъже обичат спорта, но не са и малко дамите, които следят мачове наравно със силния пол. Ако и двамата спадате в тези категории, тогава задължително отидете на футбол, баскетбол, волейбол или каквото ви харесва най-много. Може заедно да подкрепяте любимия си отбор, а ако те са различни, още по-добре. Тъкмо може да се обзаложите кой ще спечели, а победителят да има право да избере къде да е следващата ви среща.

Отидете на концерт

Ако не сте любители на спорта, но пък имате любим изпълнител, може вашата втора среща да е на негов концерт. Разбира се, ако той няма да има такъв скоро, не чакайте, а просто оставете тази идея за някой от следващите пъти, в които излизате заедно.

втора среща

Вижте още:

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Типичните конфликти между нови родители и как да ги разрешите

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе