съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 30.01.2022 – Неделя

Дневен хороскоп (30.01.2022-неделя) за всички зодии: Не приемайте нищо за даденост. Ако някой говори усилено за своите положителни качества, това изобщо не означава, че този човек наистина ги притежава. В един красив и апетитно изглеждащ бонбон може да има много безвкусен пълнеж и вие добре знаете това. Около вас може да цари суматоха, но това не трябва да ви пречи да вземате информирани решения. Имате ли няколко интересни идеи? Не ги дръжте за себе си.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30.01.2022 – Неделя 

СЪВЕТ за 30.01.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 30 Януари: Хората на власт разчитат на вашето прозрение и искат да им помогнете да вземат правилните решения. Чувствайте се свободни да кажете, каквото мислите, но се опитайте, да смекчите думите си малко с чар и дипломация, ако възникне нужда. Вие сте много ценен служител. Като фар в мъглива нощ, днес ще послужите като животоспасяващ сигнал за много хора около вас. Инстинктите ви няма да ви подведат, така че бъдете директни, ако усетите, че нещо не е наред.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 30 Януари: Ако сте търсили липсващо парче, скрита идея или последното парче от някакъв заплетен пъзел, днес със сигурност ще го намерите в думите или действията на някой, когото познавате от доста време. Слушайте какво казва, дори и да не говори много тактично. Този човек ще ви помогне не само да поставите последните щрихи върху картината, но и да я направите много по-добра. Помага ви да се съсредоточите върху това, което наистина има значение.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 30 Януари: Изглежда портфейлът ви е отслабнал много напоследък. Възможно е все още да имате резервна кредитна карта, която да използвате в спешни случаи, но няма да издържи дълго, ако не промените нищо. Освен това, в даден момент ще трябва да изплатите дълговете си. Внимателно анализирайте финансовото си състояние днес и определете какво можете да си позволите в близко бъдеще и от какво трябва да се въздържате. Само по този начин ще можете да подобрите положението си.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 30 Януари: Готови ли сте за романтика? Това не е толкова глупав въпрос, колкото може да изглежда на пръв поглед. Когато става въпрос за любов, трябва да се чувствате сто процента готови за нова връзка, преди да се сближите с някого. Ако това не е точно това, което искате, тогава не заблуждавайте човека, който се надява на нещо. Ако вече сте във връзка и не се чувствате комфортно в нея, кажете на партньора си директно за това. Може би той просто не знае как да се държи правилно с вас и наистина иска да получи поне някакъв намек. Бъдете честни – първо със себе си.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 30 Януари: Може би събитията не се развиват толкова бързо, колкото бихте искали. Това не се отразява най-добре на нервите ви, а освен това е и много изморително. Но не се притеснявайте, защото тази пауза е само малка техническа спирка по пътя към успеха. Ако ви разочарова, че няма развитие в отношенията ви с някого, не забравяйте, че и двамата можете да намерите компромис, който не принуждава нито единия да жертва твърде много. Бъдете честни за това, което е важно за вас. Никой не може да прочете неизказаните ви мисли.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 30 Януари: Наистина невероятните дни не се случват просто случайно. Те са резултат от сложна верига от последователни събития и съвпадения. И, разбира се, те са доста редки. Въпреки това, благодарение на положителната перспектива и вечния оптимизъм, вие успявате да увеличите този брой. Така че, ако този ден започне доста скучно и сиво, не се разстройвайте предварително, нещата все още могат да се променят до вечерта. Преначертайте всичко по свой начин – можете да го направите.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 30 Януари: Не е приятно да наблюдавате какво се случва отстрани и да го коригирате, когато нещо не ви харесва – това са две големи разлики. Ако видите, че нещо се е объркало и правите предложения за подобряване на ситуацията, вие сте внимателни и отговорни за случващото се. Ако, обаче просто сочите с пръст проблемите и хленчите непрестанно, оплаквайки се, че всичко в живота ви не е като при другите хора, тогава си е просто хленчене. Ако чувствате нужда да направите нещо, отидете и го направете. Това не само ще подобри живота ви, но и ще вдъхнови други, които са също толкова недоволни като вас, да предприемат решителни действия.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 30 Януари: Разбира се, задълбаването в детайлите на случващото се често е доста скучно, но днес е просто необходимо. Ако сега не си правите труда да разберете всичко, тогава в бъдеще няма да можете да избегнете най-дълбокото разочарование. Отделете няколко часа от ценното си време, за да зададете правилно житейските си приоритети и реалистично да оцените възможностите си. Колкото повече планирате и организирате, толкова повече време ще имате да се отпуснете и да разговаряте с приятели. Направете всичко възможно днес, за да можете да се отпуснете утре.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 30 Януари: Всичко показва, че някои промени са на път да нахлуят в живота ви. Може би ви предстои дълго пътуване, преместване в нов апартамент или някаква друга „географска промяна“, така да се каже. Ако пътуването вече е планирано, бъдете сигурни, че всичко ще мине възможно най-добре. Пригответе се за вълнуващо приключение! Освен това, ви очакват някои неочаквани приходи. Въпреки това, за да получите истинско удоволствие от тези пари, не бъдете скъперници и правете малки подаръци на любимите си хора. Или поканете най-добрите си приятели на вечеря и платете сметката.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 30 Януари: Използвайте анализ на равни части на информацията, която имате, и интуицията, за да вземете правилното решение. Фактите и чувствата са ненадмината комбинация, която ще ви насочи в правилната посока. Дори, ако решението, което трябва да вземете, изглежда много просто и очевидно, подходете към него така, сякаш това е най-важният въпрос в живота ви. Не знаете какво да поръчате за обяд? Внимателно проучете съдържанието на портфейла си и разгледайте цените в менюто. Направено? Сега слушайте какво ви казва вътрешният ви глас. И така, какво ще си поръчате…

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 30 Януари: Не можете да се движите напред, докато гледате през цялото време в огледалото за обратно виждане – това неизбежно ще доведе до инцидент. Затова обърнете внимание на случващото се около вас и се съсредоточете върху тук и сега. Това, което се случи вчера, вече е отминало, а поглеждайки назад към миналото, вие само се разсейвате и губите правилната посока на движение. Оставете нереализираните идеи и пропуснатите възможности – освободете място за нови предизвикателства и надежди. Има неща, които са извън вашия контрол, независимо дали ви харесва или не. Колкото по-рано признаете това, толкова по-добре.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 30 Януари: Критичното мислене днес ще бъде двигателят на прогреса. Така че, не се страхувайте да поставяте под въпрос всичко и да търсите потвърждение на всичко – само така ще можете да постигнете нещо. Почти всичко изобщо не е това, което изглежда на пръв поглед. Задайте няколко водещи въпроса на даден човек и много бързо ще го доведете до чистата вода. Не се заблуждавайте от дружелюбието на обслужващия персонал – в крайна сметка тези хора ще искат добър бакшиш за усмивките си. Безплатното сирене е само в капана за мишки. Ако обаче наистина ви ударят с чара си, не бъдете скъперници, защото наистина заслужават награда.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе