Дневен хороскоп за 29.11.2021 г. – Понеделник

Дневен хороскоп за 29.11.2021 г. - Понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 29.11.2021 г. – Понеделник

Днес дневният хороскоп гласи: Хороскопът за днес е много благоприятен за творчество и любов, но не е много предразполагащ за ежедневна рутинна работа. На този ден един невинен комплимент може да разтопи сърцето ви и да ви накара да повярвате в невъзможното, а безобидна шега или забележка може да предизвика цяла буря от възмущение. Разбира се, такъв емоционален възход може да добави пикантност към връзката, но не забравяйте да спрете навреме.

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Отличен начало на новата седмица. Можете да направите много полезни неща за себе си и за близките. Можете да подкрепите хора в трудна ситуация, да възстановите справедливостта, да помогнете в преговорите с тези, които напразно се опитват да намерят общ език от дълго време. Днес ще намерите нови приятели, на които можете да разчитате. Не всички Овни, обаче, имат достатъчно време за почивка.

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Напрегнато начало на новата седмица. Трябва да правите няколко неща наведнъж, не е толкова лесно да държите всичко необходимо в главата си. Освен това, околните не винаги ви разбират правилно, а необходимостта да обяснявате най-простите неща няколко пъти е досадна. Въпреки това ще се справите с емоциите, избягвайте конфликтите и се опитайте, да обезвредите ситуацията, доколкото е възможно.

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес способността спокойно да преговаряте, да провеждате всякакви дискусии по конструктивен начин и да не влизате в лични отношения е много полезна за вас. Има шанс да  разрешите важни професионални въпроси и да обезоръжите недоброжелателите. Можете да се върнете към някой стар бизнес: сега ще бъде по-лесно да се справите с това, отколкото си мислехте. Втората половина на деня ви дава шанс да коригирате допуснатите грешки.

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Не планирайте важни дела през първата половина на деня. Може да е трудно да завършите започнатото, не винаги е възможно да постигнете резултата, който сте очаквали. Но е лесно да се справите с текущите задачи, да разрешите проблеми, които не можеха да бъдат решени миналата седмица. Следобедът ще бъде съвсем различен: подходящ за важни и трудни задачи, пълен с приятни изненади и вдъхновяващи събития.

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Днес интуицията е на ваша страна: слушайки нейните подкани, действате правилно, не допускате дори дребни грешки, ловко заобикаляте капаните, поставени от недоброжелатели. Запомнете: колкото по-важни са нещата, толкова по-лесно е да се справите сами с тях. За да се договорите с някого за съвместни действия, често е необходимо да се положат сериозни усилия.

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Очертава се ден за интересни и важни разговори. Можете спокойно да обсъдите какво е причинило много разногласия в миналото. Интуицията безпогрешно подсказва кога си струва да правите отстъпки и кога е по-добре да настоявате за вашата теза. По-добре е да не бързате с важните решения, особено ако те засягат далечното ви бъдеще. Склонни сте да разчитате на късметът и благоприятното стечение на обстоятелствата.

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Хората ви вярват, че ще успеете и са ентусиазирани да ви помагат. Връзката, която сега започва само като работна, може да придобие приятелски или романтичен характер с течение на времето. Вие сте енергични и решителни, без съмнение поемате трудни случаи и бързо се справяте с тях. Денят е успешен по отношение на финансите: вероятни са парични постъпления от печеливши сделки.

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Не винаги е лесно да се разбирате с хората. По време на работа са възможни разногласия, породени от дреболии. Опитвате се да не губите вътрешния баланс и успявате. Спокойствието става ваше предимство: не се поддавайте на провокации, взимайте информирани решения. Денят е подходящ за научна работа, изследвания, събиране на данни. Не пропускайте малките детайли.

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Страхотен ден, който ви дава шанс да направите превъзходни неща. Ще се опитвате, да помагате на тези, които имат нужда, да подкрепяте хора в трудни ситуации. Лесно е да възстановите бизнес връзките, които някога са ви били полезни. Първата половина на деня е по-ползотворна от втората. Колкото по-близо е вечерта, толкова по-ясно става, че почивката няма да ви навреди.

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите: благодарение на нея ще осъществите амбициозните ви планове, ще постигнете успех в труден момент, ще се справите с това, което другите не успяха да направят. Можете да преговаряте за сътрудничество с нови познати. Най-вероятно те ще се окажат надеждни партньори.

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Ден е на новите идеи: необичайни, смели и успешни. На ум ви идва нещо, за което никой друг не би се сетил; други са готови да подкрепят много от вашите инициативи. Лесно научавате всичко, което можете да използвате, бързо възприемате чуждият опит. Информацията, получена днес, ще ви позволи да избегнете сериозни грешки в бъдеще. Преговорите ще вървят като по вода.

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Страхотни сте във всичко – от най-простото до най-трудното. Интуицията ви подсказва как бързо да постигнете желания резултат. Слушайте я и ще си спестите много време. Възможни са необичайни познанства, срещи, благодарение на които ще ви се отворят нови професионални перспективи. Внимание се изисква, само когато става дума за пари. Склонни сте към малко лекомислие, възможно е да похарчите значителна сума за дреболии.

Tagged , , , , , , ,
на горе