Любовен хороскоп за 29.11.2021 г. – Понеделник

Любовен хороскоп за 29.11.2021 г. - Понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 29.11.2021 г. – Понеделник

Днес любовният хороскоп обещава: Днес е денят на неограничените възможности в любовта! В този ден могат да възникнат всякакви романтични изненади: флирт с непознат, романтична среща със стар приятел, внезапни изблици на ярки чувства … Основното нещо е да не загубите разсъдъка си от всичко това. Но, ако сте свободни, тогава защо не?

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Овенът ще бъде склонен сам да си „среже квитанциите“ и да взема необмислени решения. В отношенията с любимия човек подобни качества могат да навредят. За да не съжалява, когато вече е твърде късно, Овенът не трябва да прави нищо: звездите го съветват, че неговите заключения за партньора имат всички шансове да бъдат погрешни, а „железните аргументи“ могат силно да го разочароват.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: При Телецът може да има временно затишие в любовните отношения. Плановете му за романтични срещи, нови познанства и дори флирт могат да се провалят отново и за пореден път. Звездите вещаят, че няма нужда да се притеснявате за утрешния ден: моментът не е подходящ за пробив в тази област. Нищо плашещо няма в това!

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Да, не винаги получавате това, към което се стремите… Но днес изобщо не е такъв ден! Звездите вещаят, че в личния си живот Близнаците са доста способни да изпълнят това, за което мечтаят. Още малко – и ще постигнат целта си! Денят е добър както за нови познанства, така и за развитие на съществуващи отношения.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Звездите съветват Раците да положат усилия, за да разнообразят личния си живот! Ако връзката продължава от дълго време, силата на емоциите постепенно намалява и за да не отстъпи любовта пред навика, чувствата трябва да се подновят. Нови впечатления, запознанства, пътувания и просто романтични разходки под луната, днес всичко това може да извади Рака и любимия му човек от рутината, запалвайки страстен огън в сърцата им.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Невероятен шанс да откриете нещо съвсем ново в любимия си човек, което никога досега не сте забелязвали! Може би това е нов талант или нова страна на неговата многостранна природа, или може би нещо друго. Това откритие може да има вълшебно влияние върху връзката на Лъва, отваряйки нови възможности за него и избраницата му.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днешният ден обещава да бъде ден за Девата, пълен с приятни изненади, интересни запознанства и романтични срещи. Някои събития може да са пълна изненада за нея и нещо в животът й може да се промени драстично! Всъщност, приятните промени в личният живот на Девата са отдавна назрели. Днес е достатъчен малък тласък, така че те като свеж пролетен вятър да нахлуят в животът й.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Везните най-накрая могат сами да усетят какво е любов от пръв поглед! Е, ако не любов, то някаква подобна омайваща магия. Ситуацията обещава да тласне Везните срещу някой много очарователен и красив, и напълно неочакван човек. Днес те ще трябва да призоват целия си самоконтрол и издръжливост, за да им помогнат, да се запознаят с тази магнетична личност.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Чувството за хумор е прекрасно нещо, но днес Скорпионът е по-добре да не експериментира с него. Любимият му човек може да възприеме хумора неправилно, особено като се има предвид факта, че днешните шеги на Скорпиона, в най-добрия случай ще приличат на ирония, а в най-лошия – на каустична сатира. Избраникът на Скорпион, едва ли ще се радва да бъде обект на такива шегички.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Стрелецът може да си позволи много – да флиртува на работното място с някоя от сладките колежки. Може би, това просто ще повиши вибрациите и настроението му, или може би, неочаквано за самия Стрелец, служебният роман ще има приятно продължение. Така че, за всеки случай, звездите съветват Стрелеца да остави в списъка със задачи за днес – място за романтична среща.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Може би Козирогът ще срещне човек, с когото някога е бил свързан с емоционални чувства, или ще трябва да си спомни грешките в любовта, за да не ги повтаря отново. Звездите съветват Козирога да предприеме спокойно пътуване към миналото. Необходимо е опитът от миналото да се използва, само по-лекомислените се опитват да забравят за всичко възможно най-бързо.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Водолеите ще имат шанс да вдъхнат нов живот на връзката си! Ако напоследък в нея има по-малко страст и по-малко огън, е необходимо да се направи нещо, за да се възпламени отново. Денят насочва Водолеят към смели експерименти в любовната сфера: днес сродната душа ще ги приеме с наслада. Това е добра причина да споделите своите най-съкровени фантазии.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Рибите ще си бъдат самодостатъчни: те могат напълно да се насладят на живота, удобно седнали на дивана с книга в ръце. Звездите съветват: днес все пак трябва да се покажете на публично място. Преодолявайки себе си и отваряйки се за среща със света, Рибите имат шанс да завържат обещаващо запознанство, което ще ги зареди с много романтични емоции.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе