съвет за 22.6.2022
Астрология

Хороскоп за 17.12.2021-Петък

Дневен хороскоп за всички зодии: Опитайте се да не пускате негодуванието в сърцето си – това може да остави дълга следа. Но ако се съсредоточите върху положителните мисли и моменти, ако игнорирате досадните грешки и пропуски, денят обещава да бъде много продуктивен. В този случай вашата енергия, висока ефективност и постоянство, характерни за този ден, несъмнено ще отворят вратите към вашия успех.

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 17 декември: Денят, в който е важно внимателно да проверявате всяка входяща информация. Дори дългогодишни познати могат неволно да ви подведат или объркат. По-добре да не бързате с решения относно работата. Дайте си време да прецените плюсовете и минусите и със сигурност ще разберете какво да направите. Постоянството ви помага да се справяте с трудни неща. Някои Овни постигат по-добри резултати от очакваните и това не е въпрос на късмет, а на всеотдайност.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 17 декември: Добър ден за общуване: лесно ще отгатвате какво мислят новите ви познати, бързо разбирате с кого можете да се справите и от кой е по-добре да стоите далеч. Вероятни са интересни предложения за работа. Не е необходимо да бързате да отговаряте: струва си да съберете повече информация. Днес хората около вас са особено внимателни към мнението ви. Успявате да убедите онези, които са били скептични към вашите идеи.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 17 декември: Каквото и да планирате за този ден, имайте предвид: резултатите, които искате, е малко вероятно да бъдат получени бързо, така че бъдете търпеливи. Трябва да внимавате с новите познанства, поне докато разберете какви са истинските им намерения. Можете да разчитате на стари съюзници, те ще ви подкрепят във всичко. Денят е добър за споделяне на идеи и разговори за планове. Дори тези, които обикновено игнорират гледната точка на някой друг, ще ви слушат.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 17 декември: Можете лесно да отгатнете какво мислят другите и към какво наистина се стремят, така че се разбирате добре дори с онези, които не са склонни да бъдат близо до вас. Вероятни са добри новини. Дългогодишните познати правят предложения, на които искате незабавно да се съгласите, близките не пропускайте възможността да ви угодят. Феновете на Рака очакват приятни изненади.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 17 декември: Благодарение на вашите усилия се решават проблеми, които са озадачили мнозина. Говорете за успехите си без излишна скромност: страната трябва да познава своите герои. Колкото повече хора научават за вашите постижения, толкова по-добре. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бързате да харчите полученото, защото скоро тези средства ще ви бъдат полезни за нещо много по-значимо.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 17 декември: Успявате да намерите подход към хора, с които преди не е било възможно да се разберете. Вероятно днес ще установите, че имате, както верни партньори, така и истински приятели. Личните отношения се променят към по-добро: проблемите, които преди това ги помрачаваха, остават в миналото. Можете спокойно да обсъждате важни въпроси и общи планове с близки, да се споразумеете за съвместни действия.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 17 декември: Този ден изисква сериозно и обмислено отношение към всички въпроси, както работни, така и лични. Определено не трябва да споделяте тайни или важни планове, не споделяйте с всеки какво ви е на сърцето. Това, за което един ден е чудесен, е да мислите за плановете. Интуицията ви е много точна и често можете да предвидите как ще се развият събитията, какво ще приемат другите хора. Вашата проницателност прави силно впечатление на хората около вас.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 17 декември: Денят радва с успешни съвпадения и открива нови възможности. Но все пак е по-добре да не разчитате на лесен успех, особено ако се заемете с нещо ново. Да, много неща се получават добре, но все пак трябва да положите усилия. И е по-добре да действате сами, без да чакате помощ: по този начин получавате желания резултат много по-бързо. Срещите с нови познати вървят добре. Правите силно впечатление на мнозина, като дори тези, които обикновено са много взискателни и намират недостатъци във всеки.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 17 декември: Имате късмет в много отношения. Денят е чудесен за започване на изпълнението на амбициозни планове. Няма значение, дали някой ви подкрепя: така или иначе шансовете за успех са високи. Бързо се ориентирате в ситуацията, незабавно взимате правилните решения, импровизирате с вдъхновение, ако нещо не върви по план. Денят е интересен, но доста уморителен. Опитайте се да намерите време за себе си.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 17 декември: Това определено не е денят да правите каквото искате или да кажете първото нещо, което ви идва на ум. Не бива да се подвеждате по емоциите и мимолетните желания. Запомнете най-важните си цели и планове, за да ви улесни да вземате правилните решения. Ще бъде полезно да си починете, да избягате от рутината, да промените средата. Кратко пътуване в добра компания, осезателно ще подобри настроението ви, ще ви помогне, да се отървете от мрачните мисли и напразните тревоги.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 17 декември: Може да се сблъскате с трудности, но те няма да ви накарат, да изоставите това, което сте планирали, няма да попречат на постигането на целта си. Звездите подкрепят тези, които се опитват да бъдат креативни, дори към най-простоватите въпроси, които не се задоволяват с решения, които лежат на повърхността, а се опитват да измислят нещо. Вероятен е академичен успех. Вие сте добри дори в нещата, които преди са изглеждали много трудни.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 17 декември: Днес не е лесно да запазите хладнокръвие: емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се влоши, поради незначителни неща, а околните сякаш умишлено се опитват да ви дестабилизират. Но вие успявате да се съсредоточите върху важните въпроси, да отхвърлите ненужното, спокойствието се връща към вас. Денят е добър за градеж на дългосрочни планове. Интуицията ви подсказва как ще се развият събитията и какво ще предприемат другите.

Tagged , , , , , , , ,
на горе