съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 11.12.2021 г. – Събота

Дневен хороскоп за всички зодии: Днес Луната под влиянието на Нептун засилва чувствителността, сантименталността и творчеството, насърчава притока на спомени или предчувствия, може да засили желанието за уединение, дълго пътуване, задкулисни действия или „бягство от цивилизацията“. Нарастващите съмнения и ярките впечатления от последните дни могат да ви подтикнат да промените мирогледа си, да се преместите в друг лагер или да се оттеглите в себе си. Добре е да се заемете с почистване и изхвърляне на всичко ненужно.

ОВЕН

Дневният хороскоп за зодия Овен „казва“: Днес звездите съветват Овните да действат гъвкаво и тайно. Би било добре да поставите на първо място бързото завършване на наложителните въпроси, особено премахването на трудностите, почистване, изхвърляне на ненужни вещи. В същото време са подходящи разузнавателни действия и малки тайни експерименти, като „наблюдение” за евентуално ново работно място или смяна курса на действие.

ТЕЛЕЦ

Дневният хороскоп за зодия Телец „казва“: Днес звездите съветват Телците да не се отказват от малък експеримент върху оригиналната комбинация от минали и бъдещи методи (нови пътища, идеи, интереси, възможности). Такава маневра ще осигури качествена „храна“ за размисъл, изостряне на изобретателския или изследователския инстинкт. Творческите личности могат да работят със стари мисловни образи и възможни картини на бъдещето, стига да проявят малко въображение.

БЛИЗНАЦИ

Дневният хороскоп за зодия Близнаци „казва“: Звездите съветват Близнаците да не се поддават на външни влияния и провокации: съществува риск да съборят своите собствени принципи и да си поставят фалшиви цели. Препоръчително е да приключите старите задължения, за да не пречат на новите планове. Ако се опитвате да се реализирате в нова област, не забравяйте, че имате право на пробен период и грешки за начинаещи. Не трябва да се доверявате сляпо на никого.

РАК

Дневният хороскоп за зодия Рак „казва“: Днес безпогрешната Рачешка интуиция функционира на макс. Пазете се, да не бъдете объркани от преходна ситуация, пълна с въпроси или от човека, от когото зависят делата ви. Това е особено вероятно, ако планирате да се преместите на ново място, планирате сбъдване на мечта или повишаване на възможностите ви. Може да се наложи изясняване на ситуацията, повишаване на образованието, повече работа с бумаги или адаптиране стъпка по стъпка към новата реалност.

ЛЪВ

Дневният хороскоп за зодия Лъв „казва“: В този ден до Лъвът ще достигне много информация, свързана с нивото на усещанията и предчувствията. Възможно е тя да съдържа напрегнати моменти, например повишена загриженост за ефективността ви на действие или научаване на тайна. Промените в напредъка или предстоящите иновации могат да породят у вас, известна доза страх. Звездите съветват да не се поддавате на негативните емоции.

ДЕВА

Дневният хороскоп за зодия Дева „казва“: Днес звездите съветват Девите да включват по-често интуицията и емпатията, тъй като за тях все още няма други методи за познаване на реалността. Истинските намерения на правилните хора може да останат тайна: очакванията на бъдещите клиенти, изискванията на новото ръководство или бъдещи партньори, навиците на евентуални съмишленици, колеги или съседи. На този фон познатите лица и доказаните връзки са безкрайно ценни.

ВЕЗНИ

Дневният хороскоп за зодия Везни „казва“: Днес звездите съветват Везните да намалят натоварването и да станат по-внимателни към нюансите на своето благополучие: вероятно много скоро ще зависи от него. За Везните, които се нуждаят от помощ в домакинската работа, може да стане актуално изборът на подходяща услуга или наемането на домашен персонал (по възможност), а за собствениците на стопанства – избор на услуги за тяхната поддръжка.

СКОРПИОН

Дневният хороскоп за зодия Скорпион „казва“: Днес Скорпионите могат да се подчинят на интуицията си: тя няма да ги заблуди, дори ако някой се опита да ги обърка, да посее съмнения в тях или да ги подложи на ненужни изкушения. Този ден е особено благоприятен за самотни, тихи и спокойни занимания. Но не бива да отлагате приключването на спешните дела. Време е постепенно да се подготвите за нов успешен период: добрите промени са близо до вас.

СТРЕЛЕЦ

Дневният хороскоп за зодия Стрелец „казва“: Този ден може да събуди тайните фантазии на Стрелците и да подхрани духовните им интереси, но също така може да увеличи непостоянството в настроенията им, склонността към самозаблуда. Много Стрелци ще имат повишено желание за уединение или внимание към тайни действия. Желанието да се скриеш от света в убежище, да пътуваш инкогнито, да се завърнеш в родината си, да емигрираш в чужди земи или да отидеш в свят на илюзии, може да бъде повишено.

КОЗИРОГ

Дневният хороскоп за зодия Козирог „казва“: Днес звездите препоръчват на Козирозите да се занимават със завършването на дела (особено тези, изискващи тънък усет, гъвкавост и уединение). Когато планирате едно начинание, си струва да вземете предвид липсата на точна информация, която е естествена за преходния период. Този ден обещава да бъде успешен за емоционалните Козирози: ще им помогне да чуят в тишината собствения си вътрешен глас и ще ги покрие от ненужна публичност.

ВОДОЛЕЙ

Дневният хороскоп за зодия Водолей „казва“: Време е Водолеят да обърне внимание на финансовото си състояние: съдбата дава явни или скрити знаци, намекващи за предстоящи добри промени в него. Струва си да се помисли за допълнителни доходи – приходи от хоби, допълнителни часове в работата или втора работа. Старите неща и запасите могат да представляват интерес. Но преди да пуснете тези резерви в действие, е необходима проверка или инвентаризация.

РИБИ

Дневният хороскоп за зодия Риби „казва“: Днес е по-добре е Рибите да прекарат този ден, където могат да сведат до минимум „намесата в ефира“, да се съсредоточат върху чувствата си и да чуят вътрешния си глас. Тогава засилената интуиция ще започне да им подсказва, не само вероятните сценарии на бъдещето, но и възможните успешни роли в тях – макар и досега под формата на замъглени очертания. Въпреки неяснотата, образите и предчувствията на този ден могат да бъдат пророчески.

Tagged , , , , , , , ,
на горе