Уроците на Съдбата: Човек, изпратен да промени целия ни живот

Човек изпратен да промени целия ни живот
Любов и партньорство

Уроците на Съдбата: Човек, изпратен да промени целия ни живот

Има съдбовни връзки, които започват с мигновена страст и завършват с болка и разочарование. Такава любов винаги е краткотрайна и ни дава най-сериозните уроци, защото е изпратена да промени целия ни живот.

Как да разберем, че партньорът ни е изпратен „отгоре“ с причина

Идеята на съдбовната връзка е, че партньорът изниква в живота ни ненадейно и винаги с някаква цел. Той нахлува в ежедневието, внася в него най-прекрасните усещания, а след това си заминава, отстъпвайки място на някой, който наистина се превръща в наша съдба.

Всяко човешко действие води до последствия и дори токсичните взаимоотношения са необходими, за да ни помогнат да направим важни заключения, да израснем духовно и научим своите житейските уроци.

Любов от пръв поглед

Страстта пламва моментално, сякаш цял живот сте чакали този човек. Изглежда, че мигновено сте го разпознали и се разбирате перфектно.  Отначало връзката наистина изглежда такава, има силно привличане, не можете да си го избиете от главата. Но тези отношения обикновено завършват бързо и нараняват. Ако това ви се е случило, помислете, чуйте, ясно ви е изпратен сигнал „отгоре“.

Дежа-вю

Постоянното повтаряне на едни и същи събития е основният признак на такава връзка. Сближавате се и не се съгласявате по подобни причини, чувствате се зле заедно, но отделно е невъзможно да съществувате. Възникват същите проблеми. Чувствате се сякаш трябва отново и отново да преживявате болката и разочарованието. Единственият начин да избегнете този сценарий е да прекратите връзката напълно.

Силна привързаност

Тази връзка дърпа толкова здраво, че раздялата изглежда невъзможна. Човек добре осъзнава, че тези връзки са токсични, носят само болка, но подобно на алкохолика или наркомана, отново се поддава на фаталната влюбеност. Комуникацията предизвиква негативни емоции, постоянно се карате, най-често за дреболии, но все пак сте привлечени от партньора си.

Връзка с егоистичен партньор

Човек в тази връзка се превръща в истински егоист. Свикнал е винаги да бъде на основното място, желанията му винаги се изпълняват, а другия човек се приема за даденост. В тези отношения винаги има място за лични ползи и задоволяване на нужди. Единият партньор постоянно инвестира в тези взаимозависими отношения, а другият ги приема за даденост, стига да му е удобно.

На какво може да научи тази връзка? Да й се отдадем ли или това е знак от Вселената, че е крайно време най-накрая започнеш да обичаш и уважаваш себе си. Приемете, че сте достойни за любов и здравословна връзка, това е урокът.

Постоянен контрол

Такива хора не позволяват на събитията да се развиват. Обсебването води до пълен контрол. Някой или дори и двамата постоянно наблюдават обажданията, приятелите и партньорските движения. Личните граници не съществуват, партньорът се превръща в източник на щастие, удоволствие и благополучие. Недостатъците му не се забелязват, целият смисъл на живота се крие само в партньора и нищо друго.

Чувство на предопределеност

Абсолютно сте сигурни, че точно този човек ви е изпратен от съдбата и просто не можете да разберете защо връзката не се получава. Сякаш непрекъснато се опитвате да залепите счупена чаша, да поправите всичко, като започнете отначало, унижавате се дори, но резултат няма. Търсите гадатели и психотерапевти да „направят нещо“. Но всичко е безполезно. Ще бъдете в тази връзка, докато не разберете защо ви е изпратена.

Огромна зависимост

Всички събития в живота изглеждат маловажни при тази връзка. Партньорът обсебва всичките ви мисли. Чувствате се добре само когато сте с него. През останалото време прекарвате в очакване на срещата. Пристрастяването се проявява във всички планове – физически, психически и емоционални.

Разкрити страхове

В тази връзка виждате всичките си тайни страхове – страх от отхвърляне, самота, предателство, всичко. Старите скелети в килера излизат наяве, както и слабостите, които внимателно пазите скрити от всички. Те се разкриват и изплуват на повърхността, където ще трябва да бъдат изправени и победени. Връзката ви е знак, че е време да се справите със страховете си, тъй като те пречат на живота ви.

Безразсъдно поведение

Тези взаимоотношения правят всички комплекси и внимателно скрити черти на характера видими. Под въздействието на силна страст човек започва да извършва най-безразсъдни действия, показва всичко, на което е способен. Например, един винаги спокоен и уравновесен човек може да се държи като умствено обсебен.

Другата страна на монетата

Съдбовната връзка води до факта, че човек може да прави грешки и грозни постъпки. В тази връзка определено ще разберете на какво наистина сте способни. За първи път ще трябва да се сблъскате с много аспекти от вашата природа. Отношението към партньора е болезнено напомняне, че сте просто човек, с всички недостатъци и слабости.

Постоянно безпокойство

Връзката с този партньор е пълна с нестабилност и непредсказуемост. Измъчвате се физически и психически, след нея остава унищожителна празнота. Най-доброто нещо, което можете да направите, за да се спасите, е просто да си тръгнете без обяснение.

Връзка, която ви кара да работите върху себе си

Тези взаимоотношения ви карат да растете, учат ви да обичате себе си и околните. Постепенно спирате да контролирате хората и обстоятелствата, отново се научавате да контролирате себе си, собственото си его. Виждате се отстрани, осъзнавате недостатъците си и започвате сериозна работа върху себе си. Обикновено в такава връзка ви изпращат по-силен партньор, за да ви помогне да се справите.

Нетрайна връзка

Някъде в сърцето си сте сигурни, че рано или късно, но ще се разделите. Тази връзка започва с конфликт и завършва с конфликт. Тя наподобява процеса на превръщане на гъсеницата в пеперуда. Ще трябва да преминете през това, за да станете по-добри, по-мъдри. И ще дойде моментът, когато ще разберете защо този човек ви е изпратен.

Съдбовните връзки са в състояние да ни извадят от равновесие, но те са важни уроци. Помислете дали сегашните ви отношения не се отнасят да някоя от тях и направете съответните изводи. Вие най-добре знаете какво е добро за вас и как да постъпите в конкретния случай. Когато сигналът е ясен и трябва да прекратите отношения, не са колебайте да го сторите. По-опасно е да останете в токсичната връзка и тя да ви разруши напълно.

Tagged , , , , , ,
на горе