съвет за 9.10.2022
Астрология

Съвет за 7.10.2022 към всяка зодия

Съвет за 7.10.2022: Спрете да се подценявате. Имате всичко необходимо, за да оставите своят отпечатък в света.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 7 октомври 2022

Любовен хороскоп за 7 октомври 2022

Вълшебен уикенд 7-9 октомври за 5 зодии

Див кестен – съкровище от природата

Този съвет на астролога за 7.10.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 7.10.2022 зодия ОВЕН

Това, от което се страхувате най-много, всъщност е преувеличен проблем. Може да сте ядосани на себе си, че сте се тревожили за дребни неща. Трябва да продължите напред.

Съвет за 7.10.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Трябва да вярвате повече на близките си. През последните седмици настоявахте всички важни решения да се вземат само от вас, което не е съвсем честно. Следващият път се вслушайте и в тяхното мнение.

БЛИЗНАЦИ

Днес, 7.10.2022, няма да ви липсва амбиция. Но не се втурвайте веднага при първата възможност: изчакайте това, което ще ви мотивира и вдъхновява най-силно.

Съвет за 7.10.2022 зодия РАК

Ако напоследък сте имали доста ограничен поглед върху света, то сега започвате да осъзнавате, че трябва да сте по-отворени към разнообразните перспективи. Бъдете креативни.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Намерете тихо място, където можете да обмислите кой сте и какво правите. По-важното е да помислите какво трябва да правите в много близко бъдеще.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Никой не трябва да губи, за да може ​​да спечелите. Не си мислете, че има само победител и губещ. Сътрудничеството е от съществено значение и често може да завърши с победа и за двете страни.

Астро съвет за зодия ВЕЗНИ

Какъвто и подход да изберете днес, важно е да се придържате към него. Останете сериозни и организирани.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Дори да изглежда, че нищо няма смисъл, това не е вярно. Мъглата вече започва да се разсейва, трябва да повярвате в бъдещето си и да продължите напред.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 7.10.2022: Не позволявайте на вашите опоненти или конкуренти, да ви манипулират. Опитайте се, да контролирате емоциите си.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Бъдете внимателни през следващите 24 часа, защото ще имате страхотна възможност да реализирате плановете си. Доверете се на съдбата, тя ще ви подскаже правилния път.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Трябва да останете позитивни, защото има голям залог. Някои може да кажат, че сте твърде срамежливи, но въпреки това вие ще стигнете до върха.

РИБИ, вашият съвет за днес, е:

Ако искате да подобрите статуса си в работата или в обществото, трябва да вярвате в идеите и способностите си.

Tagged , , , , , , , ,
на горе