пътят към мечтите
Астрология

СЪВЕТ за 24.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 24.09.2022: Ако чувствате, че не искате да ходите никъде и да общувате с хора, можете да насочите енергията си към творчество.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

Зодиите, които винаги имат КЪСМЕТ

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Астрологичният съвет за днес, 24.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 24.09.2022 зодия ОВЕН

Днес е важно да дадете свобода на себе си и на другите хора. Избягвайте натиска и авторитарното поведение.

Съвет за 24.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Анализирайте животът си, всички негови аспекти: какво ви ограничава, оковава, потиска? Най-силното влияние върху вътрешната свобода е страхът и това е важно да се има предвид.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 24.09.2022: Ако не започнете да мислите за това точно сега и точно днес, тогава с времето страхът само ще се засили и ще бъде още по-трудно да се измъкнете от хватката му.

Съвет за 24.09.2022 зодия РАК

Просто направете крачка към мечтата си, започнете да я реализирате. Още днес можете да започнете да създавате за себе си живота, който виждате в мечтите си, където ще се чувствате свободни и удовлетворени.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Започнете да хабите енергия си за изпълнение на собствените ви желания, но е важно да поемете отговорност за себе си и решенията, които вземате.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Едно просто правило: вашите желания са само ваши и само вие трябва да мислите как да ги реализирате. Основното е, че не трябва да е за сметка на някой друг

Съвет за 24.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Не губете чувството си за хумор, днес способността любезно да се смеете на себе си и на света ще стане вашата „спасителна линия“.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Вашата цел е да се доверите на Висшите сили. Но как да го направите? Обърнете внимание на най-съкровените ви желания.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 24 септември 2022: Неприятните действия, под влияние на страх или паника, в този ден могат само да навредят. Научете се да се отпускате и да вземате важни решения спокойно, а не импулсивно.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Вижте какви врати се отварят пред вас днес и какви възможности – това е подсказка как да постъпите правилно.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Ако искате да изпълните мечтата си, тогава използвайте методът, наречен творческа визуализация. Може да ви помогне да направите животът такъв, какъвто го искате.

РИБИ, вашият съвет за днес

Днес, 24.09.2022, ако вярвате в себе си, като избягвате суетенето и паниката, ще успеете във всичко, което планирате, и всичките ви идеи ще се сбъднат.

Tagged , , , , , , , ,
на горе