СЪВЕТ за 17.12.2021 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 17.12.2021 към всяка зодия

Овен

Вие твърде много се притеснявате за всичко. Бъдете по-спокойни! Мислете позитивно, спортувайте, правете си почивки и изгонете безпокойството!

Телец

Много хубав ден. Всичко ще се подрежда според очакванията и вие ще се чувствате като победител. Със сигурност ще научите нещо ново, което доста ще ви впечатли.

Близнаци

Добре би било днес да сте по-практични, да не се разсейвате прекалено и най-вече да не пръскате пари за щяло и не щяло

 

Рак

Раздавайте любов и ще получите любов. Бъдете отворени към хората и ще видите колко много нови приятели ще спечелите.

Лъв

Щастието не е нещо, което постигаме гледайки отстрани. Ние трябва сами да си го вземем и да се преборим за него. Така, че не се колебайте! Борете се за мечтите си и те скоро ще станат реалност.

Дева

Вземате всичко много присърце. Дори и добродушни шеги на приятелите ви могат да развалят настроението ви за дълго време. Запомнете – понякога просто трябва да пуснете проблемите и да се насладите на мига!

 

Везни

Обичай със сърцето си и използвай главата си за всичко останало.Част от добротата се състои в това да обичаме хората повече, отколкото те заслужават.

Скорпион

Вие сте талантливи и, независимо дали го приемате или не, вие сте перфекционисти. Но в живота няма нищо идеалното, така че спрете да се критикувате, ако не правите всичко перфектно. Научете се да се наслаждавате на това, което имате.

Стрелец

Не забравяйте да се грижите за собственото си благополучие в стремежа си към успеха. Понякога сте толкова концентрирани върху целта, че не спирате да с поемете дъх и да помислите за себе си

 

Козирог

Обичай със сърцето си и използвай главата си за всичко останало.Част от добротата се състои в това да обичаме хората повече, отколкото те заслужават.

Водолей

Два пъти мери, веднъж режи. Днес избягвай да действаш прибързано, без обмисляне на възможните последствия.

Риби

Когато ви е трудно, просто си спомнете колко силни сте всъщност. В природата ви е да поемате много отговорности, но понякога това може да доведе до стрес и усещане, че сте обременени с излишен багаж. Не забравяйте колко сте силни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе