Според зодията: От каква жена се нуждае всеки мъж

От каква жена се нуждае всеки мъж според зодията
Астрология

Според зодията: От каква жена се нуждае всеки мъж

Всеки мъж се нуждае от точната жена, която да го направи щастлив. Нека видим каква е тя според зодиакалния знак на уважаемия господин.

Овен

За Овните е особено важно да имат до себе си жена, която ги дарява с внимание и любов. Те не обичат половинки, които им висят на врата и ги лишават от удоволствието и вкуса на победата. Самочувствието, гордостта и очарователната непокорност – това е, което трябва да притежава жената, в която те ще се влюбят. Именно тя ще разпали огъня на страстта и любовта в сърцето на мъжа Овен.

Телец

Чувственият и мил Телец търси нежност, доброта и спокойствие в жената. Той обича всичко да бъде както той иска и ако една жена не спори, това е истинско щастие за него. Обича искрените разговори и нежността. Телецът няма да хареса капризна, свръх емоционална дама: ако сте, такава по-добре запазете тази пламенност за някой мъж Овен.

Близнаци

Разбира се, мъжът Близнаци е естет, който е в състояние да оцени красотата в истинската й стойност. Но ако няма какво да се говори с тази красавица, такава връзка няма да продължи дълго. За него са важни разговорът, чувството за хумор, остроумието и творческото мислене. Изненадайте го, не се страхувайте да бъдете самоиронични и дори саркастични, покажете интелекта си – и Близнаците ще ви се подчиняват завинаги!

Рак

Мъжете зодия Рак са много чувствителни и уязвими, имат нужда от жена, която да ги обгърне в любов и грижи. Мъжът Рак ще ви бъде изключително благодарен, ако го напътствате и давате ценни съвети. За по-добро развитие той просто се нуждае от критика и ясни инструкции, така че ако харесвате такава връзка, вие сте идеалната жена за мъж от тази зодия.

Лъв

Лъвът е кралят и неговата жена трябва да бъде „персонализирана“ изцяло: красива, весела, интелигентна и, най-важното, да знае как да се представи! Външният вид е важен за този зодиакален знак, но също така е важно да засвидетелствате дълбоко уважение към Негово величество.

Дори не си помисляйте за доминация – Лъвът приема само партньорства. Следователно, ако това ви се изплъзне, няма да издържите дълго с него.

Дева

Критичните Деви знаят точно какво искат от жената до себе си. Затова се пригответе: може дори да ви бъде даден списък с вашите отговорности, които да прочетете. Те харесват, когато жената е горда и има добро самочувствие. Трябва да можете да отвърнете, защото в своя перфекционизъм Девите могат да бъдат просто непоносими. Това поведение ще го накара да ви уважава и обича още повече, защото самите Деви не са във възторг от характера си и ще ви бъдат благодарни.

Везни

Везните се нуждаят от балансирана сродна душа, защото самите те страдат от нестабилната си психика. За тях е важно жената да е спокойна, да не създава конфликти. Ако не сте категорични в преценките си, това ще бъде още един бонус, защото мнението на Везните може да се промени драстично. Така че гъвкавостта, добротата и толерантността са качества, които те наистина ценят в партньора.

Скорпион

Не е тайна, че Скорпионите са страстни натури, затова те очакват бурни емоции и топли прегръдки от връзките. Самодостатъчна жена, която знае собствената си стойност, може да се грижи за себе си, обича интимността и не се страхува да проявява характер – това е, за което Скорпионът мечтае. От време на време той ще урежда сцени на ревност и разпити за бившия: не трябва да приемате това сериозно, това просто означава, че той се грижи за вас.

Стрелец

Мъжът Стрелец е вечен авантюрист. Ако искате да спечелите сърцето му, трябва да сте същите: жажда за нови неща, постоянно движение напред, любов към пътуванията, нови запознанства и добро чувство за хумор. Ето това ще го накара да ви обърне внимание. Ако и вие го изненадате в леглото, ще станете истинска жена на мечтите!

Козирог

Козирозите не проявяват особено емоции, обикновено са мълчаливи и спокойни. Те търсят веселост, нежност и простота, лекота, кокетност и артистичност в жената. Тези качества толкова радват и изненадват резервирания Козирог, че той просто не може да устои! Козирогът обаче няма да остане дълго с несериозна дама. Тези мъже търсят приятелка за цял живот, така че ако сте достатъчно надеждни, кокетни и сладки, вие сте истинската жена-мечта за отговорния и сериозен Козирог.

Водолей

Водолеят е творческа натура, който не приема рутината. Ако сте креативни, изпълнени с ентусиазъм и необикновени идеи, определено ще заинтересувате ексцентричния Водолей. Чувството за хумор също е много важно. Водолеите обичат дръзки, остроумни, ерудирани жени, които не се страхуват да се открояват от тълпата. Жената до Водолея не може да е като всички останали, както външно, така и вътрешно.

Риби

Мъжът Риби живее в мечтите си: полетът на творчеството, вълните на вдъхновението – това е неговата стихия. Но това абсолютно не е това, което той очаква от спътника си. Те се нуждаят от партньор, който да ги върне „от небето на земята“, защото понякога губят връзка с реалността. Практична, земна, но любяща и грижовна жена – това е идеалната дама за романтичните Риби.

 

Tagged , , ,
на горе