седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп: 27.11.2023-3.12.2023

Седмичен хороскоп: 27.11.2023-3.12.2023 за всички зодии. Очаква се повишена умствената енергия и организаторските способности, вниманието, отговорността и предпазливостта. Финансовият сектор ще получи положителен импулс за Близнаци, Дева, Козирог и Водолей. Контактите с ръководството ще бъдат благоприятни, особено за Везни, Телец и Скорпион. Стрелец и Водолей трябва да бъдат по-концентрирани. Сферата на отношенията ще ви зарадва с тенденции под формата на помирение след конфликти, изграждане на конструктивни диалози и планиране на съвместно бъдеще.

Фантастична седмица: ОГРОМЕН КЪСМЕТ и УСПЕХ през новата седмица 27.11-3.12 за няколко зодии

infomax-logo-50-15-HW Най-старата монета в света е открита в България

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Овен: Овните се съветват да обърнат внимание на здравето си. През първата половина на седмицата рискът от настинки ще бъде леко повишен. Представителите на знака трябва да намалят физическата активност, да отложат пътуванията на дълги разстояния до началото на декември, да премахнат вредните храни от диетата и да увеличат количеството почивка и сън. Високите нива на стрес могат да провокират безсмислена конфронтация с близки, познати и колеги. Връзката ще трябва да бъде възстановена в много близко бъдеще. Професионалната сфера ще бъде активна – това ще изисква много усилия, но материалната награда за цялата работа обещава да бъде достойна.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец: За Телците седмицата ще е неутрална в комуникативно отношение, но работата ще изисква усилия и много работа. Това ще засегне особено тези, които се занимават с преподавателска и издателска дейност. През втората половина на седмицата трябва да се обърне внимание на здравето – особено за тези, които имат хронични проблеми с гръбначния стълб. Финансовата сфера ще ви принуди да обърнете повишено внимание и предпазливост, тъй като ще има много всякакви изкушения под формата на бързо забогатяване. Уикендът в компанията на любимия човек ще бъде много приятен за Телците, които имат връзка, а за тези, които все още търсят лично щастие, Вселената е подготвила интересни запознанства.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Началото на седмицата ще бъде активно за Близнаците, средата ще е трудна и напрегната, а краят ще е лек и приятен. Всички усилия за постигане на целите трябва да се положат в понеделник и вторник и тогава е по-добре да намалите участието си в професионалните дела. Избягвайте командировки и финансови транзакции. В сряда и четвъртък ще трябва да обърнете внимание на здравето си, тъй като именно в тези дни ще се появят симптоми. По-добре е Близнаците да прекарат уикенда със семейството и сред природата: това ще им позволи да възстановят здравето си и да вземат важни решения относно бъдещето си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Раците ще започнат седмицата с пътувания, командировки и решаване на икономически проблеми. Може би родителите ще изискват повишено внимание и грижи. Здравето обещава да бъде доста добро през цялата седмица, но само ако представителите на водния знак си починат пълноценно, облекат се според времето и изключат стимулантите и енергийните напитки от диетата си. Романтичната сфера ще ви зарадва в края на седмицата с подаръци и признание от обожател, докато финансовата страна на живота ще остане стабилна – всички парични постъпления ще се изпълнят по план.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За Лъва почти цялата работна част от седмицата обещава да бъде трудна, но сполучлива. Това се дължи, както на нарастване на вътрешната енергия и прояви на професионализъм, така и на позитивната реакция на околната среда към тези прояви. Много вероятно е някой да иска да последва вашите красиви емоции, така че конфликтите, включително с близките, не се очакват. През предстоящия уикенд ситуацията ще остане стабилна – мнозина ще могат да погледнат на себе си отстрани и да започнат да коригират грешките. Здравето ще бъде на добро ниво, но е по-добре напълно да премахнете консумацията на “тежки” храни. Романтичната сфера може да завладее Лъвовете, родени в края на юли, с нови обещаващи срещи.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Тази седмица Девите ще действат като психолог на своите близки и колеги, а в петък ще започнат да възстановяват процесите в професионалната сфера. Някои от вас може да получат предложения за работа от други градове или държави, което ги кара сериозно да обмислят преместване. Хората, работещи в областта на медицината, скоро могат да получат предложение за по-висока длъжност или смяна на работа. На Девите се препоръчва да посветят уикенда на здравето си. Финансовият сектор ще е стабилен и определено няма да създава никакви притеснения.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: За зодия Везни седмицата ще предостави възможности за разрешаване на дългогодишни проблеми с ръководството в работата. През втората половина на седмицата е възможно и успешно разрешаване на дългогодишни проблеми. Препоръките по отношение на здравето – добър сън, лека питателна храна ще гарантират добро здраве през целия период. Романтичната сфера ще бъде активна за необвързаните представители на знака, които скоро ще започнат нова сериозна връзка. Финансовият сектор ще ви принуди да включите разумен режим на спестяване. Не се тревожете: това не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще спести известна голяма сума за отдавна планирани придобивки.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Скорпионите ще започнат седмицата със силни емоции, които много трудно ще трябва да бъдат сдържани. В сряда ще успеете да обуздаете чувствата си и да поемете контрола, което ще се отрази много положително на работата и взаимоотношенията ви. Ще започнат промени в професионалната сфера, свързани с реорганизация на бизнес или компания, което ще доведе до нови отговорности и възможност да демонстрирате способностите си на сто процента. Финансовият сектор ще ви зарадва по-близо до уикенда, но ще трябва да се погрижите за здравето си. Романтичната част от живота ще започне да се променя в края на седмицата – това се отнася както за необвързаните Скорпиони, така и за тези, които са обвързани от дълго време.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Поради известно затишие във всички области и посоки на живота, Стрелците ще започнат седмицата малко напрегнато. Домашните грижи и проблеми ще бъдат успешно решени в текущия режим и следователно представителите на знака ще се отегчат малко. Енергията ще се повиши по-близо до уикенда, когато ще се появят нови бизнес проекти и много интересни фенове. Трябва да се грижите за здравето си през по-голямата част от седмицата: обърнете специално внимание на диетата си. Не забравяйте, че умерената физическа активност под формата на ходене и йога ще бъде само от полза. Финансовото положение ще започне да се подобрява след четвъртък.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Козирозите ще бъдат принудени да посветят по-голямата част от времето си на належащи проблеми в отношенията с ръководството или колегите. Тези проблеми ще трябва да бъдат разрешени бързо – благодарение на сигурността представителите на земния знак ще се почувстват по-добре. Романтичната сфера обещава да бъде стабилна, както и материалната и финансовата сфера. Що се отнася до здравето, Козирозите трябва да се грижат за опорно-двигателния апарат и ставния апарат. Също така се препоръчва да се обличате подходящо за времето, да ядете повече плодове и зеленчуци и по-малко кофеин и месо.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Водолеите ще прекарат по-голямата част от седмицата в неутрално емоционално състояние. Премереният ритъм на живот ще бъде от полза за най-чувствителните представители на знака – те ще могат да подредят рутинни дела, които обикновено не им се удава. Здравето ще бъде доста добро, с изключение на дребни проблеми, свързани с настинки. Препоръчително е да се обличате топло и да приемате подходящи за сезона витамини. Финансовият сектор ще остане стабилен, а неочаквани подаръци или материални облаги ще се появят по-близо до уикенда.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Рибите ще преживеят малко болезнено квадранта на Меркурий и Нептун в средата на седмицата, тъй като е възможно да бъдат замесени в интриги. До уикенда справедливостта ще бъде възстановена, но отношенията с колегите ще останат предпазливи и напрегнати за дълго време. Романтичната сфера става по-активна през уикендите: тук са вероятни срещи, внимание, подаръци и съвместни пътувания. Пътуване с любими хора с цел почивка е възможно за тези, които са в дългогодишна връзка. Финансовият сектор ще се стабилизира – всички дължими средства ще бъдат получени, а част дори ще бъдат похарчени за удоволствия и забавления.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп: 27.11.2023-3.12.2023

на горе