Свидетел по делото на Джони Деп, нарече Амбър Хърд „ревнива“ и „луда“ в Twitter

Свидетел по делото на Джони Деп, нарече Амбър Хърд „ревнива“ и „луда“ в Twitter
Лайфстайл

Свидетел по делото на Джони Деп, нарече Амбър Хърд „ревнива“ и „луда“ в Twitter

„Амбър беше всъщност тази, която се държеше като ревнива и луда“, коментира през април Морган Хигби Найт, който свидетелства във вторник по делото на Джони Деп и Амбър Хърд, пише списание People.

Режисьорът и собственик на мотел Морган Хигби Найт зае позицията във Феърфакс, Вирджиния, във вторник, където беше потвърдено, че стои зад туит от 21 април, публикуван в отговор на туит от @ThatUmbrella, който гласи отчасти: „Джони Деп ще да бъде обвинен в ревност, защото една жена „седяла близо“ до Амбър Хърд“.

„Деп каза, че е „взела нещо щастливо“. Деп е обвинен, че е „е крещял на Амбър“, продължи @ThatUmbrella. В отговора си Найт твърди: „Това никога не се е случвало. Бях с тях цяла нощ. Амбър беше тази, която се държеше ревниво и лудо.“

Найт, който беше привлечен от адвокатите на Деп, преди това притежаваше луксозен парк за ремаркета в пустинята, за който отново се твърди, че е станало скандал между Деп и Хърб.

Хърд по-рано свидетелства, че Деп е хванал нейна приятелка в парка Хиксвил за китката, защото е ревнувал. Тогава актрисата каза под клетва, че Деп е започнал да чупи предмети. Найт каза пред съда, че „никога не е виждал Деп да посяга физически с някого“.

По-късно той свидетелства за спор между Деп и Хърд, на който е бил свидетел, казвайки: „Тя беше разстроена и му крещеше… Той се свиваше и изглеждаше дори уплашен и това беше наистина странно, защото той очевидно беше по-възрастен от нея, но аз току-що се върнах в къщата.“

58-годишният Деп в момента съди Хърд за клевета в процеса, който започна на 11 април, като твърди, че нейната публикация от 2018 г. за The Washington Post за оцеляването от домашно насилие е опетнила репутацията му и е съсипала възможностите му за кариера, въпреки че тя не е споменала него по име в статията. Той свидетелства, че след обвиненията на Хърд срещу него е загубил всичко.

Той и 36-годишната актриса от Аквамен 2 се ожениха през 2015 г. и се разделиха през май 2016 г., когато Хърд поиска ограничителна заповед за домашно насилие срещу него, обвинявайки го в малтретиране. Деп отрече исковете и бившата двойка уреди развода си извън съда през август 2016 г.

Деп, който многократно каза под клетва, че никога не е удрял Хърд или която и да е жена, свидетелства, че неговата „цел е истината“, докато се опитва да изчисти името си в процеса, който се излъчва на живо чрез различни канали.

Амбър Хърд каза в съда: „Мъча се да намеря думите, с които да опиша колко болезнено е това. Това е ужасно за мен да седя тук със седмици и да преживявам отново всичко“.

Още през ноември 2020 г. Деп загуби широко разгласеното си дело за клевета в Обединеното кралство срещу британския таблоид The Sun за това, че го нарече „бияч на жени“. Съдът потвърди твърденията на изданието като „по същество верни“ и Хърд свидетелства в подкрепа на твърденията. През март 2021 г. опитът на звездата да отмени решението беше отхвърлен, съобщава списание People.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе