Родени ли сте един за друг: Мислите на мъжа, когато срещне своята единствена жена

Родени ли сте един за друг
Любов и партньорство

Родени ли сте един за друг: Мислите на мъжа, когато срещне своята единствена жена

Възможно ли е всеки от нас да е предопределен само за един-единствен човек на света? Някои мислят, че да, други, че не, а трети се колебаят. Каква е истината?

Истината я открива всеки сам за себе си, щом Съдбата го срещне с неговата сродна душа. Тогава горният въпрос отпада от само себе си.

Искате ли да знаете как мъжът разбира, че е срещнал „жената на своя живот“?

Тази, която иска вечно да закриля, осигурява и защитава?

Вероятно всяка жена иска да знае за това. Какво си мисли мъжът след тази уникална среща – нека разберем сега.

Това ще помогне да разберете дали той наистина ви смята за неговата сродна душа или пък не.

Нека заедно „надникнем в главата“ на мъжа и обсъдим подробно мислите, които той внимателно крие, след като е срещнал своята единствена половинка

Ще преместя планини, но ще изпълня всяко нейно желание

Нека си припомним думите на Робърт Хайлайн, писател на научна фантастика: „Любовта е състояние, при което щастието на друг човек е неразделна част от вашето собствено“.

За да направи това, мъжът е готов да сбъдне мечтите на своята любима. И за него няма значение колко е трудно може да се окаже това.

За какво мисли един мъж, когато иска да ви зарадва? Той иска да е вашият рицар в блестяща броня и, размахвайки меча си наляво и надясно, да убие ужасните дракони, които ви заплашват.

Разбира се, всичко зависи от възможностите му в дадения момент. Днес той може да ви заведе в скъп ресторант или да ви изненада с пътуване с яхта, да направи скъп подарък. Но също така чувствата му към вас, желанието му да се грижи за любимата жена, може да се изрази и по по-прости начини. Да ви обгрижва, когато сте болни, да прави изненади или други трогателни жестове. Да проявява внимание и уважение към вас.

Независимо от мащаба и важността им, тези жестове винаги означават само едно – той ви счита за единствената, с която иска да прекара живота си.

Заради нея съм готов да стана по-силен

Мъжът винаги се стреми да стане най-добрата версия на себе си, независимо от състоянието на връзката, в която се намира. Но когато „точната жена” влезе в живота му, той е окрилен от напълно нови мотивации. Какво мисли мъжът тогава?

Той е вече напълно уверен, че трябва да се постарае още повече, за да постигне целите си. Вие се превръщате в лъч светлина по мрачния му жизнен път и той иска да се гордеете с него. Затова няма търпение да ви запознае с подобреното си „Аз“.

Следователно, ако не разбирате какво и как мисли мъжът ви, когато се прибере отново късно вкъщи заради посещение във фитнеса или закъснение на работа, погледнете го и всичко ще ви стане пределно ясно.

Ако парещите очи и силната целувка са неизменен компонент на всяко завръщане, тогава всичко това е за вас.

Не му се сърдете и не казвайте, че греши. Той се нуждае от фитнес зала, за да имате винаги силен мъж до себе си. А закъсненията в работата ще му позволят да стане по-успешен и да започне да печели повече, за да може да задоволи всички ваши нужди.

Никога преди не съм срещал толкова красива жена

Какво мислят мъжете за своята единствена любима?

Те ви обичат такива, каквито сте. И всичко във вас им изглежда красиво.

Няма как да се опишат с думи емоциите на мъжа, когато той открие жената, която е чакал през целия си живот!

Той я обича по различни начини – току-що излязла от леглото в смачкана пижама или пък нагласена в красива вечерна рокля.

Всеки път, когато я види, той спира дъха си. Какво си мисли мъжът в този момент ли? Абсолютно нищо!

Осъзнавайки, че най-красивата жена на света стои пред него, той вече не е в състояние да мисли за нищо!

Радвам се, че миналата ми връзка не се получи!

Тази мисъл възниква в ума на мъжа, когато той осъзнае, че вие ​​сте „неговата съдба“.

Не, той няма да се оплаче от злощастната връзка, която е имал преди вас. Просто ще се радва, че ги е имал, защото с тяхна помощ той успял да се подготви за специалната ви среща.

И сега той е опитен мъж, който знае какво може да иска една жена, как да се грижи за нея и как да я направи щастлива.

Личните ми желания вече не са толкова важни

До момента, в който мъжът е срещнал своята жена, с която е готов да обвърже съдбата си, в живота му не е имало лични желания и цели. И определено не е мечтаел за красиви интериорни предмети или нов диван в хола си.

Но срещайки тази, която е чакал цял живот, той разбира, че сега е необходимо да осъзнае и помисли върху целите и желанията, които засягат и двама ви.

Надявам се, че не съм развалил всичко

Виждали ли сте в очите му страх, че е направил нещо нередно? Да, мъжът също може да се притеснява, че не е достатъчно силен и бърз при вземането на решения! Съгласете се, че никой не е перфектен.

 

Какво мисли мъжът в тези моменти?

Че трябва да доказва сериозността на чувствата си всеки ден. Следователно трябва да го обичате такъв, какъвто е. И трябва да му кажете това.

Разбира се, това не означава, че сега той може да седне на дивана с бутилка бира, да включи телевизора и по този начин да прекара всички останали вечери до края на живота си. Съвсем не.

Той може да се опита да намери ново съвместно хоби, да започне да ходите заедно на басейн, да предложи да направите нови рафтове за баня, за да поберете там цялата си колекция от козметика.

А  ако нещо не се получи в делата на вашия мъж, опитайте се да го подкрепите.

Така че, на него дори да не му минава мисълта, че някой от неговите неуспехи би могъл да промени мнението ви за него.

Не знам как се случи, но съм толкова щастлива от това

Късмет, съдба, щастлива случайност – причината той да ви срещне може да има различни имена.

Понякога е невъзможно дори да повярвате, че запознанството ви е станало възможно. Може да сте живели на различни места (градове, държави, континенти) и до съдбовната ви среща дори да не сте подозирали за съществуването си.

Въпреки това се е случило.

„Вашият“ човек в сърцето си определено благодари на съдбата за това. Повярвайте, точно така е.

Какво да правим с тези знания?

Никой не е в състояние да ви даде отговор на този въпрос. Как да използвате тези знания, решете сами.

Важното е да запомните следното:

Когато един мъж обича, той изразява чувствата си с действия.

По-важното е, че той никога няма да ви скрие от роднини, приятели и роднини. В крайна сметка нали точни вие сте „единствената“, която го вдъхновява за мъжки дела.

Но не забравяйте, че като вземете живота в свои ръце, вече започвате силно да влияете на действията на любимия човек. Бъдете отговорни!

Защото личното щастие в светлината на това да бъдеш „единствената“, зависи от това колко мъдро и по женски го правиш.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе