разпознаване на любовта
Любов и партньорство

Рецепта за разпознаване на любовта

„Любов“ е много дълбоко понятие, то включва много. Това включва търпение, прошка и взаимно уважение. Задължително е да се уважавате, без това любов е невъзможно да съществува.

Любовта не е, когато обичаш, защото той е толкова красив, коректен, богат, защото например не пуши или пък не пие. Любовта е когато просто обичаш. Любовта не може да бъде спряна от недостатъците. Тя ги вижда, но те не я интересуват особено.

Да се ​​отдадеш в истинска любов винаги е взаимно. Понякога се случва обаче и така, че единият обича, а другият – не.

Някой използва любовта на другия и живее от нея.

Ако човек обича, той може да прости всичко. Без значение какво е направил другият, ще намериш сили да му простиш. Но ако не обичаш някой човек, тогава, макар и по християнски да разбираш, че трябва да му простиш, някак си … просто не можеш.

Когато хората се обичат, за тях е добре просто да мълчат. Не е нужно да обсъждат нищо. Чувстват се добре. Или ако са в леглото, не е нужно да правят любов, а просто да са един до друг и това е прекрасно.

Рецепта за разпознаване на любовта

Ако желаете на някой щастието, това означава, че го обичате, а ако искате да го имате, това е просто страст.

Обичате ли, вие се притеснявате се за здравето, мислите и психологическото състояние на човека, важно ви е как се чувства, как е кариерата му … И той също се притеснява за вас.

Как да дочакате тази истинска любов, как да се подготвите за нея?

В повечето случаи не бива да правите нищо. Тя сама ще ви намери. Просто останете на разположение, грижете се за здравето си, за емоционалното си състояние, не мислете негативни неща, защото така затлачвате добрата си енергия. Бъдете в очакване, но не търсете заместители. Знаете старата максима – по-добре сам, отколкото с грешния човек.

Живейте живота си така, както го разбирате и както усещате, че трябва да го живеете. Оставете на Вселената да се погрижи за вас и да ви изпрати подходящия партньор. Това може да се случи още днес, така че, горе главата!

Tagged ,
на горе