правила за завладяване на мъж
Любов и партньорство

Няколко важни правила за завладяване на любимия мъж

Всяка жена има свой мъжки идеал и ако има късмет да го срещне, тогава възниква единственото желание – бързо да влезе във връзка с него.

Но как да накарате един мъж да се влюби безпаметно във вас?

На първо място, е необходимо да се откроите на фона на другите – предимно с вашата непредсказуемост и уникалност. И в никакъв случай не бива да се натрапвате, съветват психолозите.

И така, как да завладеете сърцето му?

Всички знаят, че представителите на силния пол са ловци по природа, стремящи се с всички сили да получат това, което искат. Ето защо трябва да се превърнете в неговата мечта, заради която той е готов да премести планини и да завладее моретата.

Не бъдете достъпна, не бъдете за него „отворена книга“, защото той бързо ще загуби интерес. Останете загадка и се разкривайте пред него бавно, с добре премерени стъпки.

Мъжете ценят най-високо това, което са спечелили трудно.

Лично пространство

Грешката на всички жени, че не позволяват на мъжа до тях да „диша свободно“, а постоянно следят всяка негова стъпка и броят всеки негов дъх. Мъжът трябва да има време за срещи с приятели, за ремонт на колата и за гледане на футбол, например. Животът му трябва да бъде изпълнен с вас, но не и да бъде „смазан“ от вас.

Връзките не трябва да се основават само на интимност

Много е важно мъжът и жената, освен интимните връзки, да имат и други общи интереси. Спорт, разходки сред природата, кино, нощни клубове, ресторанти и събирания с приятели. Трябва да ви е удобно заедно, не само в леглото, но и извън него.

Бъдете интересни и мотивирани

Мъжете, както и жените, обичат интересни хора, които да впечатляват със своята индивидуалност. Не е нужно да имате хиляда дипломи, но трябва да можете да заинтересувате любимия човек.

Бъдете добър слушател

Когато сте с любимия мъж, не бива да говорите непрекъснато, а да се опитате и да слушате какво казва отсрещната страна. Поддържайте разговора умно, внимателно, задавайте правилните въпроси. Мъжът трябва да знае, че го слушат и чуват.

Винаги бъдете нащрек, поддържайте добър външен вид

Не говорим за тонове грим, нито за тоалети от известни модни бутици. Но всяка жена трябва да се постарае да изглежда възможно най-добре за любимия си мъж, следвайки собствената си индивидуалност. Бъдете възможно най-естествени. В началото на връзката винаги трябва да сте нащрек и е желателно да изглеждате възможно най-добре, категорични са психолозите.

Чиста коса, добре подбрана прическа, лек грим, приятен парфюм …

Външният ви вид е първото нещо, което той ще забележи във вас, затова се старайте да се представите в най-добрата си форма.

Не бързайте с нещата

Ако не сте сигурни, че връзката ви е достатъчно силна, откажете се от идеята да запознаете партньора си със семейството си и приятелите си. Поне на първо време, докато нещата не се променят. Това само ще го изплаши.

Всичко трябва да е умерено

Ако живеете заедно, дайте му малко мъжко пространство. Не го претоварвайте с „женски“ неща, в противен случай той много скоро ще иска да избяга, съответно и ще прекарва по-малко време с вас.

Разбира се, за да го накарате да се влюби безпаметно във вас, трябва да сте активни, но и без да прекалявате.

Не се правете на някой друг, винаги бъдете себе си. Играете ли роля дълго време, рано или късно, вашата собствена личност ще излезе наяве и тогава мъжът ще се почувства излъган.

Tagged , , , , , ,
на горе