Любовната телепатия: Уникален съдбовен знак за дълбока връзка на енергийно ниво

Любовна телепатия
Любов и партньорство

Любовната телепатия: Уникален съдбовен знак за дълбока връзка на енергийно ниво

Логично е, че когато двама души се обичат и отлично „усещат“ един друг, мислите понякога да се сливат. Този феномен е известен още под названието „любовна телепатия“ и когато е налице, това означава, че отношенията между тях с времето ще стават все по-добри.

Каква е причината за това?

Когато хората се обичат и ги е наистина грижа един за друг, те постепенно се научават да се разбират без думи. „Любовната телепатия“ е нещо подобно и тя е присъща само на двойките, на които самата Съдба е предопределила да бъдат заедно.

Те са се срещнали поради някаква причина, най-често за добро – за да си дадат един на друг всичко, от което се нуждаят и което досега не са могли да получат другаде.

Но това изобщо не означава, че влюбените могат да четат мислите си. Поне не и в този смисъл, който науката разглежда, изучавайки феномена телепатия.

Дори най-дълбоката и силна любов не създава телепатична връзка между влюбените в този смисъл. Казано другояче, никой не може да влезе в мислите на друг и да разбере напълно емоциите му, независимо от силата на любовта между двамата.

И това е така, поради нашата природа. Хората нямаме инстинктивни модели на поведение. Заедно с основните стимули и рефлекси, ние получаваме информация от примери и преживявания, грешки и уроци. Затова и четем книги и учебници, за да научим нови неща.

Просто казано, хората са единствените същества на Земята, които могат да изразяват сложни емоции и мисли чрез реч.

Ето защо, за да се разберем по-добре, за да направим връзката по-силна и по-дълбока, трябва да се научим ясно да изразяваме мислите и чувствата си.

Силните, дълбоки отношения винаги се основават на ясна и отворена комуникация.

Вярата в „любовната телепатия“ понякога дори би могла опасна, защото стимулира партньорите да играят игри и да си организират тестове, за да проверят дали другият наистина ги обича и колко силни са чувствата му. Но това в никакъв случай не може да бъде мерило за любовта.

Въпреки, че честотата на съвпаденията на мислите е ясен сигнал за дълбоки отношения на емоционално и енергийно ниво, липсата на такива не означава, че партньорите не се обичат.

Затова честният израз на нашите желания, харесвания и антипатии е това, което може да ни помогне много да живеем заедно в любов и хармония. Учим се взаимно как да взаимодействаме, как да си показваме какво харесваме и какво не.

Бъдете наясно с това, което казвате, и не очаквайте половинката ви да чете мислите ви. Изразявайте желанията и надеждите открито и ясно. Вашият скъп на сърцето човек го заслужава.

А колкото до „любовната телепатия“, следете я. Има ли я, това е наистина уникален съдбовен знак. Няма спор, вие сте просто родени един за друг и не бива да пропилявате шанса си за истинско щастие.

Tagged , , , , , ,
на горе