ЛЮБОВЕН хороскоп за 7.01.2022 - Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7.01.2022 – Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес трябва да помните едно основно нещо – усмивката не трябва да слиза от лицата ви. Не губете вашият оптимизъм и склонност да се шегувате във всяка удобна ситуация. Около вас може да има хора, които ще се опитат да ви накарат да се съмнявате. Вместо да ги слушате, се препоръчва да се съсредоточите върху контактите с хора, с които винаги има причина да бъдете щастливи. Сред тях със сигурност има човек, в който да се влюбите.

ДНЕВЕН хороскоп за 7.01.2022 – Петък

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 7 Януари: Не трябва да инвестирате цялото си внимание само за себе си, обръщайте внимание и на любимия човек. Само така можете да преодолеете безпокойството, което ви мъчи напоследък. Ако сте сами, тогава за вас е вярно, че докато не се отървете от миналото си, не можете да продължите напред. Вашето усърдие и старание най-накрая ще привлече вниманието на някой важен и вашият упорита работа най-накрая ще бъде забелязана.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 7 Януари: Днес партньорът ви ще бъде изключително благодарен, ако му отделите повече внимание. Не оставяйте любимия човек незабелязан и се опитайте да му отделите колкото се може повече внимание. Вие не само ще развеселите партньора си, но и ще обогатите собственото си сърце и чувства, което е най-важно. Ако нямате човек до себе си, то близкото бъдеще е период, в който можете да очаквате с нетърпение да срещнете някой нов.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 Януари: В любовта защитавайте не само собствените си интереси, но и интересите на партньора. Под влиянието на луната партньорът ви ще изглежда магически и следователно може да бъде център на внимание. Някой от обкръжението му се интересува от него повече, отколкото трябва. Ревността обаче е неоснователна. Ако сте необвързани, забравете за краткотрайните и не добре замислени романси.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 7 Януари: Стойте твърдо на принципите си за идния период. Не се подвеждайте от съветите на другите и се доверете на партньора си. Не е ли по-добре да се съсредоточите върху любовта, отколкото постоянно да анализирате нечии действия? Ако сте необвързани, би било добре да дадете шанс на някой, който се интересува от вас.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 Януари: Днешният хороскоп ви съветва да обърнете повече внимание на общуването в семейството, отколкото в работата. Вие, подобно на вашия партньор, жадувате за по-чести докосвания и по-интензивна любов. Любовта не само лекува депресивното настроение, но може да се справи и с безсъние, умора или раздразнителност… Обърнете повече внимание на партньора си. Ако сте самотни и сте били жестоко предадени през последния период, имате възможност да започнете ново вълшебно начало.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 7 Януари: Ще откриете едно ваше вътрешно място, в което можете да преразгледате човешките взаимоотношения. Стойте твърдо на принципите си днес. Не се подвеждайте от съветите на другите и се доверявайте на партньора си толкова, колкото преди. Ако все още търсите този, пренасочете вниманието си.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 7 Януари: Внимавайте за думите си, докато общувате с партньора си. Спорете учтиво, без излишни скандали. Нека енергията на прошката и разбирането бъде вашият водач при разрешаването на конфликти. Ако сте необвързани, време е да напуснете зоната си на комфорт, да научите нов език или да започнете да танцувате.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 Януари: Хората често пренебрегват колко е велико чувството на любов и затова им е трудно да преодолеят някои проблеми в живота. Не бъдете подозрителни към партньора си. Може би той не заслужава такова отношение от ваша страна. Любовта не се проявява в недоверие и ревност. Обратно. Ако нямате партньор, време е да се насладите максимално на свободното си време.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 Януари: Време е да разкажете за всичко, което ви притеснява напоследък. Попитайте партньора си това, за което все още не сте имали смелостта да попитате. По-добре е да живеете в истината, отколкото да се измъчвате от съмнения. Ако нямате партньор, оставете в миналото това, което другите мислят за вас. Правете всичко по най-добрия начин и животът ще ви възнагради за това.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 7 Януари: Забравете за минали неприятности и обърнете повече внимание на настоящия момент. Вашият партньор заслужава вашето внимание и любов. Освободете се от мисли, които внасят само негативна енергия в живота ви, изпълнен с напрежение и съмнения. Вашата аура трябва да се развива в правилната посока.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 Януари: Липсата на самочувствие, която ви притеснява напоследък, ще се разсее като мъгла, оставяйки място за нарастващо самолюбие и уважение към собствените ви нужди. Реципрочното чувство, което някой има към вас, ще ви вдъхнови. Парите не са всичко, не забравяйте, че в живота има възходи и падения, но любовта е най-важното нещо. Решете всички стари неща, които сте отлагали.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 7 Януари: Трябва психически да успокоите някой, който се нуждае от вашата подкрепа. Напрежението витае над връзката ви. Но потърсете вината и в себе си. Вашият партньор не е виновен за всички лоши неща, които ви се случват. Вашето минало понякога ви дърпа надолу. Ако все още търсите партньор, не се отчайвайте. Всичко изисква време и търпение.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе