ЛЮБОВЕН хороскоп за 6.12.2021 г. – Понеделник

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6.12.2021 г. - Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6.12.2021 г. – Понеделник

Днес любовният хороскоп обещава: Признайте си – очаквате ли, че днес принца/принцесата на бял кон внезапно ще дойде в къщата или офиса и мимоходом ще ви заплени сърцето? Романтика, чувствени емоции, пламтящи огън на любовта – всичко това ще е много актуално за днес. Денят е добър за установяване на семейни отношения, брак или съвместно съжителство.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес звездите препоръчват на Овните да започнат да преразглеждат основните си планове и цели. Изглежда някаква грешка се е промъкнала в любовната му стратегия и докато не я открие, отношенията му в любовта ще останат крехки. Днес Овенът трябва да погледне отвън на всичко, което прави и към което се стреми. Достатъчно е да промените само няколко приоритета.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днешният ден склонява Телецът да остане насаме със своите мисли и чувства. Дори всичко да върви чудесно в отношенията му с любимия човек, днес той може да изпита странно чувство за усамотение. Е, понякога просто трябва да слушате скритите си мисли в пълна тишина. Това може да бъде от полза, както за самия Телец, така и за неговите взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Днес звездите позволяват на Близнаците да се насладят на влиянието, което имат върху противоположния пол. Те ще бъдат обгърнати в любовна магия, емоции и съблазън, което прави Близнаците привлекателни и неустоими! Близнаците могат да използват тази райска магия днес, за да постигнат прагматичните си цели – да осъществят ново романтично запознанство.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Днес звездите съветват Ракът да бъде откровен със себе си и близките хора. Може би сърцето му е неспокойно поради факта, че крие някаква тайна от партньора си? Може, дори да е най-невинната случка, но може постепенно да натовари връзката. Ракът ще има възможността да направи така необходимото му признание днес. Няма нужда да се страхувате – най-вероятно вашият любим човек вече е отгатнал всичко.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Днес звездите дават възможност на Лъва да разбере как да стане режисьор на личния си живот, насочвайки го в посоката, от която се нуждае. Рано или късно рутината прониква дори в най-романтичните връзки, превръщайки ги в навик. Ако той усети това присъствие, трябва да посвети един ден на борба със скуката. Може би той и любимият му човек трябва да започнат да се обличат по нов начин? Да създадат нови приятелства? Да посетят нови места? Започнете промените…

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес звездите насочват Девата да мисли правилно за себе си и любовните си отношения. Тя трябва да се опита да погледне живота си и да реши какво не харесва в нея и какво би искала да промени. Само като разбере и формулира причините за тяхното недоволство, Девата ще успее да се отърве от него и да продължи напред. Днес, когато тя свали тежестта от плещите си, която й тежи, я очаква нов етап, нови срещи и нова любов.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес звездите призовават Везните да намерят общ език с любимия човек, въпреки всички различия! Може би те се дразнят в партньора си от възгледите му за живота, навиците, начина на обличане или изразяването на мислите си. Но наистина ли Везните искат партньор във всичко да бъде пълно тяхно копие, като клонинг? Ако не, нека неговата „неприлика” да бъде за вас източник на любов и вдъхновение. Само тогава те ще бъдете истински щастливи заедно.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес, влюбеният Скорпионът ще трябва да бъде алтруист! Разбира се, всички искат да бъдат разбрани, приспособявайки се към чужди нужди и искания, но понякога не е лошо да проявим загриженост и гъвкавост към партньора си. Така че, Скорпионът трябва да забрави какво иска, но само за днес. По-добре е да помислите какво би искал любимият ви човек и от дъното на сърцето си поднесете романтичната изненада.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Днес на Стрелецът може да му хрумне странна идея, която трябва да сподели с любимия си човек. За каквото и да се отнася това разкритие – къде да отиде на почивка, каква дреха да си купи или за кой ден да насрочи сватба – той може да бъде сигурен, че днес партньорът ще приеме благосклонно идеите му и може би дори ще сподели ентусиазма му. Така че Стрелецът трябва да се възползва от този момент.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес звездите обещават да помогнат на Козирога в осъществяването на грандиозните му планове, но само ако се заеме с тях сериозно и отговорно. Както знаете, една глава е добра, а две са по-добри, така че Козирогът трябва да сподели мислите си с любимия човек. Ако днес партньорът е готов да окаже всякаква подкрепа на Козирога, заедно със сигурност ще постигнат голям успех.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днес Водолеят, заедно с любимия си човек, ще се радват на финансови придобивки или бонуси. Романтиката си е романтика, но животът го кара да слиза от небето на земята, поне понякога, за да разреши материални проблеми. Днес е денят, в който има смисъл Водолеят да говори с партньор за общи приходи и разходи. Не бива да оставяте бюджета да върви сам.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Днес Рибите трябва да бъдат особено внимателни към любимия си човек. Напълно възможно е този, който им е скъп, да има нужда от помощта им, но по някаква причина не иска (или не може) да каже това директно. За да прочетат неизречената му молба, Рибите трябва да бъдат толкова чувствителни днес, колкото могат. И обръщайте внимание не само на казаното на глас, но и на това, което остава между редовете.

на горе