Любовен хороскоп за 6.07.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 6.07.2021 вторник

Овен

Добър климат  за любов, но само благодарение на вас. Ако партньорът има склонност да се отдръпва, незабавно разкрийте нова тема за разговор, която предизвиква любопитството му. В неговите очи ще стои вашия чар, оригиналност и симпатия.

Телец

Може да се роди нова любов или да се разпали стар пламък. Действайте по интуиция. Не чакайте другите да решат вашите проблеми. Заемете се сега. Ако за някои двойки няма нищо ново под звездното небе, за някои ще има решаващо изпитание за чувствата им през деня. Затова оставете настрана ревността и недоволството и се изправете открито пред проблемите си във връзката.

Близнаци

Спокойни и може би малко закъснели в любовта, днес по-скоро ще търсите динамични и искрящи в приятелства, които да ви срещнат с нови лица. Може дори да имате идея за вечеря в компанията на екс-партньора. Внимавайте да не бъдете уловени в меланхоличната страна!

Рак

Емоциите са огнени, така че по-добре да не отваряте капака, в противен случай ще освободите облаци пара. Раците сингъл ще са по-добре от тези, които имат партньор. Фантазии днес ще са ви достатъчни и ще са за предпочитане пред последния неуспешен любовен опит.

Лъв

Вълна от ентусиазъм за лъвовете в двойка. Когато излизате с приятели, пред тях ще се търсите с очите си, а те ще разпознават уникалността на вашата връзка. Тайната: не само влюбени, но и приятели, спътници

Дева

Имате много идеи за съживяване на отношенията с партньора, но ако той не се отдаде, с погледа изгубен в телевизионния екран, вие ще си легнете да спите сами и полудели. За тези, които са сингъл, чувствате се несигурни; някой ви заинтригува, но все още не сте готови да пристъпите напред.

Везни

Днес няма много новини на любовния фронт. Рутината носи малко нетърпение и ще се чувствате неудобно, особено през вечерта, когато правите равносметка за деня. Един приятел ще се нуждае от теб и не позволявайте на партньора ви да ревнува от него.

Скорпион

Повече нежност днес, но само за тези, които ще си останат дома. Разглезете партньора си със специален деликатес, експериментирайки с тайната рецепта, която сте научили само за него. Един трилър филм вечерта, ще бъде чудесно оправдание да бъдете прегърнати цяла вечер.

Стрелец

Безмилостни преценки от партньора, който вижда нещата само от рационална гледна точка, но трябва да признаете, че когато емоциите ви ръководят, вие също правите големи гафове. Вместо да правите словесни престрелки с любимия човек, излезте навън и днес правете неща, които ви харесват на вас.

Козирог

Разсеяни сте докато сте у дома, може дори да счупите нещо вкъщи, предизвиквайки лошото настроение на партньора. Малки разногласия в двойката, показатели за по-дълбоко лично неразположение. В този случай нещата ще се оправят когато обърнете повече внимание на семейните задължения.

Водолей

Любов с леко и искрящо настроение в двойката, много се шегувате; дразните се добродушно, съучастници сте и сплотени дори в гледането на децата. За Водолеите сингъл, пакости за самотни сърца и парти настроение.

Риби

Изгубени във фантазиите си, не забелязвате семейното недоволство. Партньорът очаква повече и в мечтания ви поглед вижда обезпокоителни знаци. Ами това ще е днес, ще бъдете по-щастливи на вълшебното килимче отколкото у дома.

Tagged
на горе