Любовен хороскоп за 5.08.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 5.08.2021 четвъртък

Овен

 

Ще направите корекции с партньора си, които ще подобрят разбирателството. Чувството ви за реалност ще бъде вашата сила! Имате способността да пренебрегвате детайлите, което ще ви даде облекчение.

 

Телец

 

Вие сте в мир със себе си, без никакви притеснения за интимните отношения. Това ще ви позволи да мислите за изграждането на перфектната среда за вас и вашия партньор.

 

Близнаци

 

Освобождаването от съмнение ще ви позволи да напреднете в любовния си живот. Ще се радвате да преодолеете неудобството си и това на партньора си. Време е за интимен разговор.

 

Рак

 

Инстинктивно ще защитите партньора си. Не се притеснявайте прекалено много, от вас зависи да намерите правилните граници … преди да събудите внезапни желания за независимост, които трябва да ви притесняват.

 

Лъв

 

Подкрепата и ентусиазмът на партньора ви дават крила: това е добра възможност да започнете положителни инициативи … следвайте интуицията си, тя ще бъде най -добрият ви водач.

 

Дева

 

Хармонията се завръща в сантименталната сфера. Вие сте едно със себе си и това е очевидно! Възползвайте се максимално, за да прекарвате повече време с партньора си или с надеждите си за нов такъв.

 

Везни

 

Подкрепата и ентусиазмът на партньора ви дават крила: това е добра възможност да започнете положителни инициативи … следвайте интуицията си, тя ще бъде най-добрият ви водач.

 

Скорпион

 

Ще трябва да изоставите някои традиции, които вече не отговарят на вашите нужди. Това ще ви позволи да се отдадете на емоционалните си връзки. Нещата трябва да се променят.

 

Стрелец

 

Възможността за промяна в емоционалната ви сфера ви изненадва. Бъдете смели и отделете време, преди да вземете радикални решения. Това ще има дългосрочни ефекти.

 

Козирог

 

Знаете че мечтите ви не са реалистични. Но не бъдете песимисти, проблемът, с който се сблъсквате днес, ще бъде само временен. Намесата на приятел ще ви помогне значително, за да ви помогне да изясните.

 

Водолей

 

Вие се възползвате от положителен приток в любовния си живот. Създавате положителна промяна в себе си. Не вярвайте на външния вид. Ще намерите подкрепа в своите инициативи.

 

Риба

 

Чувствате нуждата от повече емоционална сигурност днес. Ако сте необвързани, не позволявайте настроението ви да стане песимистично или фатално. Звездите ви се усмихват, никога не се съмнявайте.

Tagged , , , ,
на горе