Дневен хороскоп за 5.08.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 5.08.2021 четвъртък

Овен

Юпитер в прекрасен аспект с волевия знак Водолей ви отваря за ден на разкриващи новини, които ще развеселят духа ви. Това ще позволи да съживите социалния си живот със свежи знания. Всеки Овен ще изпита усещането, че късметът работи на негова страна във всички посоки.

Телец

Благоприятната Венера е тази, която ръководи положителните ефекти на това, което ви се случва през този красив месец август. Всъщност планетата е в щастливо положение за вашия знак, което помага да се подчертаят характеристиките на рационалността, на ясното внимание към детайлите и на перспективните планове за живота.

Близнаци

Като цяло положителна прогноза за деня, макар дуото Венера – Марс да ви гледа мрачно и ви подканва да не се оставяте да бъдете въвлечени в ненужни спорове. Колкото повече време отделите на себе си днес, толкова по-добре.

Рак

Дискретен планетарен ред, където най-красивите моменти ще бъдат създадени от стабилни чувства, които блестят със своето постоянство, споделяне на намерения, хармония. Луната е твърдо установена във вашия знак и благоприятства богатството за всички Раци днес.

Лъв

Транзитна игра в небето, която предвижда възходи и падения в жизнения ви тонус и настроението. Денят обаче ще е напрегнат и няма дори да го забележите, защото делата ви държат в движение, а много приятели идват с нагласи, като ви канят на веселие.

Дева

Женското нощно светило, сребърният спътник, от днес ви гледа благосклонно от знака на Рак и можете да усетите увеличаване на интуицията, възприемчивостта, способността лесно да съпреживявате с хората около вас. Може да има неща, които ще ви стреснат през деня, но нищо сериозно.

Везни

Дискретна планетарна фаза със Слънцето и Меркурий в знака на Лъв, което повишава ентусиазма ви. На висота ще е вашата страст да харчите по-малко пари за много неща, така че внимавайте в края на деня.

Скорпион

Астралната картина от началото на август, удовлетворена от присъствието на Луната, продължава своята астрална благосклонност към Скорпионите. Това ви носи моменти на истинска слава от гледна точка на очарованието и физическата красота, които ще блестят от вас.

Стрелец

Намирате се в приказно време, когато много планети композират музика, на която можете да танцувате със свободата си на движение и действие. Плутон, Юпитер и Сатурн, от Козирог и Водолей, ви дават увереност в себе си, за да разберете къде се намирате в този период от живота си.

Козирог

Открива се нов ден през август, който се проявява с най-доброто покровителство над вас. Страхотна яснота съпътства вашите избори, защото Юпитер също ви подкрепя по решителен начин. Използвайте този ден, за да свършите повече делови неща.

Водолей

Леко колеблив августовски ден. За вашия знак има един Сатурн, който бди, за да ви предпази от всички атаки, идващи от неприятели. Това не трябва да ви успокоява, бъдете смели и отговорни пред избори, които може да се наложи да направите.

Риба

Астралната егида, която този ранен августовски ден ви подготвя, е много уважавана и вижда, че доброто влияние на Луната пристига за вас в приятелския знак Рак, комбиниран с Уран, в една много благоприятна точка от зодиака за вас, Телец, в подкрепа на която от теб …

Tagged , , , , ,
на горе