ЛЮБОВЕН хороскоп за 4.12.2021 г. - Събота
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4.12.2021 г. – Събота

Днес любовният хороскоп обещава: Народната мъдрост казва: „Можете да обичате това, което правите и имате.“ Но с това твърдение може да се поспори малко, например какво да кажем за любовта от пръв поглед? Но не и на този ден. Звездите вещаят консерватизъм в отношенията, така че възможността за нови запознанства и романтични командировки е минимална. Но това е прекрасен ден, за да се насладите на вече установената връзка, изпълвайки я с романтика, нежност и други прояви на чиста и истинска любов.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Очаквайте приветлива семейна среда. Ще бъде така, ако можете да поддържате положителното си настроение през целия ден. Ако успеете да бъдете благоразумни и да не предизвиквате конфликти, не рискувате да бъдете самотни днес. Не е нужно да показвате на партньора си егоистичния си характер. Не си създавайте сами почва за излишни тревоги.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес ще изпитате липса на искреност във връзката си. През цялото време ще ви се струва, че любимият човек ви крие нещо от вас. Ще проведете сериозен разговор помежду си, за да получите по някакъв начин необходимата информация от него. Вярно е, че е малко вероятно да получите откровени отговори на въпросите си. Дори ще ви се стори, че вашият съюз е несъвършен.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Време е да покажете истинските си чувства на онези хора, които са ви скъпи. Не се страхувайте да говорите от сърце с любимия човек. Споделете си за всичко, за което мечтаете. Възможно е вашите идеи и мисли да са едни и същи. Организирайте си романтична вечеря на свещи или осъществете пътуване. Днес дори обикновената разходка в парка ще се превърне в приятен момент от живота ви.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Ако днес възникне трудна ситуация, опитайте се да не губите самообладание. Може да се наложи да вземете решение за двама: за себе си и за любимия човек. И тук е необходимо да се покаже увереност. Основното нещо е да не се бъркате. Ако можете, тогава вашият партньор ще бъде горд и възхитен от вас. И ще чуете много комплименти от него.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Вашият любим човек може да не хареса факта, че обръщате твърде много внимание на собствения си външен вид. Може би това ще бъде причинено от неговата ревност и подозрения, че имате някой друг. Опитайте се да му обясните, че не правите нищо осъдително. Бъдете готови партньорът ви да прояви тънка нотка на ревност. Докажете му с мил жест, топла прегръдка, че греши.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Вашата подкрепа за любимия човек е много необходима днес. Трябва да му покажете правилните действия в тази ситуация. Вашето мнение ще бъде основно за него днес. В зависимост от това колко добър съвет ще дадете на партньора си, ще зависи бъдещата ви връзка с него. Но звездите подсказват, че денят ще бъде благоприятен за вас.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес в семейството ви ще цари хармонична атмосфера. Ще искате спокойно общуване с любимия човек. И двамата ще се радвате да се насладите на компанията един на друг. Просто не позволявайте на непознати да се наместват във вашата романтична любовна територия. И дори да има някакви схватки, те най-вероятно ще са свързани с недоброжелатели.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес в семейството назрява криза, отношенията могат сериозно да се изопнат. И най-важното в такава ситуация – проявете мъдрост и сдържаност. Можете просто да се измъкнете от противоречиви разговори, за да не влошавате ситуацията. Ако разбирате, че всеки разговор се превръща в конфликт, опитайте се да избягвате комуникацията. Едва до края на деня страстите ще се успокоят и вие отново ще можете да общувате с любимия човек, както преди.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Ако отношенията ви с противоположния пол са започнали да се развиват едва наскоро, тогава за вашия любим може да възникнат много въпроси. Не го затрупвайте само с въпросите си. Бъдете търпеливи, ще дойде времето и той самият ще ви каже всичко. Междувременно нека говори само за това, което смята за необходимо да каже.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Опитайте се да общувате повече с вашият партньор. Говорете за вашите дела в работата, слушайте с голям интерес какво ви казва. Необходимо е само да споделяте с него, да се консултирате и да си давате мъдри съвети. Ако връзката се развие толкова бързо, тогава всичко ще бъде наред с вас. Винаги ще намерите подкрепа един в друг, както и отговори на всякакви въпроси, които ви вълнуват.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Ще ви е трудно да запазите спокойствие: вероятни са изблици на ревност, неприятни срещи с „бивши“, недоразумения с любимия човек на тема недоразумения и т.н. Хороскопът предупреждава Водолея да бъде внимателен с грубите думи и още повече срещу необмислени действия. Опитайте се да отложите разискванията с избраника си за друг ден, по-подходящ за съвместни решения и по-малко за конфликти.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Днес вашето семейство ще стане добър пример за много хора, които просто мислят за такава връзка. Вашата половинка ще се покаже перфектно, а вие ще се насладите напълно на хармонията на чувствата. Освен това ще научите, че половинката ви е страхотен приятел, тя умее не само да слуша, но и дава добри съвети. Опитайте се да запазите тази идилия в семейството си.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе