ЛЮБОВЕН хороскоп за 30.12.2021-Четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 30.12.2021-Четвъртък

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес е страхотен ден за укрепване и формиране на романтични отношения: онези любовни връзки, които имат бъдеще, ще станат по-силни, а връзките, които тепърва се появяват, имат всички шансове да придобият по-явни черти. Хороскопът вещае, че днес звездите ще изпратят на влюбените достатъчно търпение и мъдрост, за да се разберат и да стигнат до разумни компромиси по въпроси, които преди са им изглеждали неразрешими.

ДНЕВЕН хороскоп за 30.12.2021-Четвъртък

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 30 декември: Днес ще чуете едно „не“ от устните на близък човек, но тази дума няма да е окончателна, а по-скоро ще послужи като тест за нивото на издръжливост на любовните ви отношения. Не се отчайвайте, а се насочете в „атака“ отново. За да направите това, използвайте целия си наличен чар, за да бъдете неустоими, разбира се, без да изпадате в крайности.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 30 декември: Следобедното пазаруване ще ви позволи да се отпуснете и да се излекувате от разочарованията, натрупани през последните няколко дни. Помислете как можете да привлечете нечие внимание и да угодите на човека, към когото не сте безпристрастни. Не пропускайте да дишате чист въздух. Разходката или физическата активност на чист въздух може да ви бъдат от полза в този емоционален ден.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 30 декември: Вашият любим човек днес ще ви поднесе приятна изненада, която ще ви достави невероятно удоволствие. Не забравяйте да му благодарите добре за това, ако искате подобни приятни изненади да се повтарят. Опитайте се да държите емоциите под контрол, тъй като някой ще ги подложи на сериозно изпитание. Не се поддавайте на ненужни приказки. Понякога е по-добре да игнорирате незаслужена забележка от любимия, отколкото да отговаряте.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 30 декември: Ако търсите стабилност, вземете нещата в свои ръце. Не отстъпвайте и крачка назад. Може, дори да се помисли за малко емоционално зареждане. Действайте в съответствие с принципа, че целта трябва да оправдава средствата. Бъдете креативни и умни. Може да се направите, че сте много заети, вместо да мечтаете. Така ще привлечете вниманието на любимия човек.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 30 декември: Днес ще ви се прииска да полудеете за двама, без да мислите за последствията. Ако искате да сте винаги с любимия човек, насладете се на моменти на спонтанна радост и палави удоволствия. Това ще ви помогне да изградите силна връзка между вас. Ако днес пренебрегнете малко нещо, то може да се превърне в изпуснат огромен шанс. Не забравяйте, че основното се крие в детайлите. Прецизността в любовта може да бъде от голямо значение днес.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 30 декември: Когато се сблъскате с лични или може би професионални трудности, ще потърсите подкрепа от някой, когото обичате. Някой специален за вас ще се радва да помогне с добър съвет или дело. Оценявайте тези жестове. Днес ще откриете, че оправданията, които някой ви рецитира, не са съвсем реални. Вашата вътрешна нагласа ще ви позволи, да се усъвършенствате и да избягвате ситуации в бъдеще, които могат да предизвикат недоволство у човека, чието мнение е много скъпо за вас.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 30 декември: Ако сте във връзка, може да се притеснявате от леко намаляване на степента на чувствата ви днес. Не се притеснявайте, това е временно явление. Опитайте се да напомните на скъпия на сърцето ви човек защо ви обича. Ако сте необвързани, емоционалният ви живот ще се върти около истории без бъдеще, защото точно сега дълбоко в себе си не сте готови за дългосрочни връзки.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 30 декември: Не губете време да спорите днес, дори и да сте убедени, че сте прави. Опитите да докажете, че любимият ви човек греши, само ще влоши ситуацията. Дайте му почивка и време да помисли. Вие сте във връзка с човек, който трябва сам да стигне до определени заключения. Бъдете умни и дипломатични и не избухвайте, ако ви каже, че добрата ви идея е негова. Ще бъдете пълни с енергия, която, ако бъде насочена правилно, може да премести планини. Ако се борите с проблем, който ви тежеше досега, може би сега е моментът да го решите.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 30 декември: Днес е възможно дребно недоразумение между вас и човека, с когото споделяте живота си. Проблемът ви със спонтанността при изразяване на чувства дразни половинката ви. Ще ви е необходим честен разговор, за да обясните защо се държите по този начин. Изтъкването не винаги е от полза, особено в такива моменти. Ще научите това от собствения ви опит, когато някой търси виновен за неудобна ситуация и иска да прехвърли цялата отговорност върху вас.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 30 декември: Днес ще почувствате, че губите време или че другите го губят заради вас, заради вашата нерешителност. Сърцето ви е пълно с колебания. Запомнете, ако не сте сигурни, че пътят, по който вървите, ще ви отведе до целта ви, не бива да отивате по-далеч. Времето само ще потвърди предположението ви, дали има нещо нередно в отношенията ви. Не е необходимо да палите мостове зад себе си, но и не бива да се забърквате в нещо, в което не сте 100% сигурни.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 30 декември: Никой от вашето обкръжение днес няма да страда от липса на комплименти и похвали. В това няма нищо лошо, нито пък скрити уловки. Тези думи идват от сърцето ви. Вярвайте, че някой ще оцени това, което сте, а не за това, което можете да направите! До някаква степен това ще изцеди запасите ви от енергия и добро настроение. Нека вътрешната ви сила ви помогне да възстановите баланса и да се заредите с енергия за предстоящия ден.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 30 декември: Днешният ден ще бъде свързан със семейството ви. Денят насърчава развитието на общи интереси и може да направи областта на партньорството по-видима. Можете да споделите с любимия човек конкретен житейски опит, който сте преживели тази година и каква мъдрост ви донесе. Ако мислите, че само вие можете да се справите с отговорностите си, грешите. Позволете на другите да поемат инициативата и да поемат някои от вашите задачи, ако временно се уморите.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе