Любовен хороскоп за 3.07.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 3.07.2021 събота

Овен

Насочете вниманието си към чувството си за сигурност и емоционалната стабилност. Ще ви потрябва в бъдещ план.

Телец

Опрете се на кръга от приятели за подкрепата, от която се нуждаете. Това важи особено за онези Телци, които продължават да си самоугаждат или за такива с романтична ситуация, която им тежи на главите. Все пак днес ще имате възможност да получите нови възможности.

Близнаци

Време е да поемете контрол над ситуацията и да поставите границите във вашата актуална ситуация с партньора си. Време е да се освободите от някоя токсична връзка, за която не сте имали смелост да говорите със себе си.

Рак

Безкрайни ще са възможностите днес. Дори може да се завърнете към някоя стара връзка. Всичко това ще бъде съпроводено и с чувство за несигурност. Не се страхувайте, промяната е единственото сигурно нещо.

Лъв

Поне днес оставете егото си вкъщи. За обвързаните Лъвове, днес може да влезете в скандал с половинката си.Опитайте се да запазите спокойствие. Това е единствения начин да избягате от неприятната ситуация.

Дева

Поемете риск за любовта, която търсите, Макар като Дева да нямате много привкус за неизвестното, никога няма да узнаете какво ще се случи, докато не опитате. Ако днес не направите стъпка в тази посока, от утре отново ще започнете да премисляте нещата и това отново ще ви върне назад към бленуванията.

Везни

Колкото и да не харесвате негативните неща, днес за да се отдадете на хармоничния любовен живот, за който жадувате, ще трябва да не се поддавате на манипулации от недоброжелатели в обкръжението си. Поразчистете ги!

Скорпион

Светът може и да неодобри вашите романтични партньорства, но вие няма да загубите съня си заради това. С други думи … вие следвате сърцето си и никой не може да направи нищо, за да промени това. Така че, защо да го променяте и днес?

Стрелец

Целият ви хороскоп днес е насочен към любовта. Е, може да се появят някои мисли за преосмисляне на връзката. Тези, които са сингъл – за тях обаче ще се разкрият много нови възможности.

Козирог

Фантазирайте и визуализирайте любовната история, която желаете. Кой казва, че не можете да имате всичко? Вашите мисли имат повече сила, отколкото си представяте. Отделете секунда, за да размислите върху това, което искате да превлечете. Въпреки това не се страхувайте да се отдадете на страстите си.

Водолей

Водолеите днес трябва да изяснят какво точно искат. Какво цените в романтична връзка? Бихте ли поканили любимия човек на гости за семеен празник? Връзката на Луна към Венера днес, ще ви предизвика да решите между вашите желания за обич и вашето вродено желание за стабилност.

Риби

Много е възможно днес да премислите неща, които са се случили през последната пролет. Възможно е някой да очаква разговор с вас, който тепърва ще се проведе. Днес гледайте откъм светлата страна на нещата и не изпускайте да се радвате на прекрасния ден.

на горе